Νέα

Ποιό βιβλίο προτείνετε / μόλις ολοκληρώσατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 287K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ειναι καταπληκτικο βιβλιο!!!!!!!!!!!!!!!
το λατρεψα γιατι ακριβως βλεπεις και την αλλη πλευρα που ολοι βιαζονται να καταδικασουν, που δεν κρυβει δραματα, που ειναι μια "απλη καθημερινη περιπτωση"....

απλο, χωρις περιστροφες που πραγματευεται 3-4 πολυ σημαντικα ζητηματα με λιτο τροπο.
ο,τι και να πω ειναι λιγο, μου αρεσε παρα πολυ!
περιμενω να δω τις εντυπωσεις σου.
Nαι εχεις Δικιο !!! ειναι καταπληκτικο , θα το ξαναδιαβασω σιγουρα στο μελλον....
Παρα πολυ καλο.....

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αν έχετε να κάνετε κάποιο ταξίδι μεγάλης διαρκείας με τρένο ή κτελ, σας συνιστώ το τελευταίο του Νταν Μπράουν "Το χαμένο Σύμβολο"- δεν ξέρω αν έχει μεταφραστεί ακόμη αλλά και στα αγγλικά είναι κατανοητό και ευκολοδιάβαστο...

Από άποψη περιεχομένου είναι μια λιακοπουλική μπούρδα όπου προσπαθεί να σε πείσει ότι οι αμερικάνοι μασόνοι θα σώσουν την ανθρωπότητα μεταλαμπαδεύοντας την αρχέγονη σοφία που κρατούν κρυμμένη από τα μάτια των αδαών...

Αλλά έχει αγωνια και σε κρατάει στην τσίτα μέχρι τέλους.

supersafe2005

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αν έχετε να κάνετε κάποιο ταξίδι μεγάλης διαρκείας με τρένο ή κτελ, σας συνιστώ το τελευταίο του Νταν Μπράουν "Το χαμένο Σύμβολο"- δεν ξέρω αν έχει μεταφραστεί ακόμη αλλά και στα αγγλικά είναι κατανοητό και ευκολοδιάβαστο...
Το Χαμένο Σύμβολο κυκλοφορεί στις 14/10.

Αυτόν τον καιρό διαβάζω το βιβλίο "Σκοτεινός Τόπος" της Τζύλιαν Φλύν, αλλά με έχει κουράσει λίγο.  Θα το τελειώσω όμως για να δω πού το πάει?

Συνημμένα

• vivlioskoteinostopos.jpg
    vivlioskoteinostopos.jpg
    7,2 KB · Εμφανίσεις: 18

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Η υπόθεση τι αφορά?  :think:
o 27χρονος γιος μιας Γιατρού και ενός Διευθυντή Ασφαλιστικης (Πετυχημενοι και οι Δυο )
κατηγορειται για Φονο....
Μεσα απο την δίκη αλλα και την πλοκή θα μαθουν πραγματα ο ενας για τον αλλο που δεν ξερουν (η δεν θελουν να ξερουν)....
Λίγο απλοικη η περιγραφη μου αλλα βοηθαει....

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
o 27χρονος γιος μιας Γιατρού και ενός Διευθυντή Ασφαλιστικης (Πετυχημενοι και οι Δυο )
Μεσα απο την δίκη αλλα και την πλοκή θα μαθουν πραγματα ο ενας για τον αλλο που δεν ξερουν (η δεν θελουν να ξερουν)....
Αυτό μου φτάνει... ίσως να το πάρω... μου κινήσατε την περιέργεια με τα σχόλιά σας! Να δείξουμε ότι εκτός από πουτανιάριδες είμαστε και κουλτουριάριδες!  :2funny: :2funny: :2funny:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εχω Ακουσει πολυ ομορφα πραγματα γι αυτο το βιβλιο!!!(ελπιζω να ειναι πραγματικα)

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

οι γονεις του κατηγορουμενου ειναι προοδευτικοι:
ειναι κατα των διακρισεων εναντια στους μαυρους και κατα της θανατικης ποινης (κι εκεινη την περιοδο συζητειται η καταργηση της)

ομως ο γιος τους διαλεξε για δικηγορο εναν μαυρο
και αντιμετωπιζει την πιθανοτητα θανατικης καταδικης.

λιτος ο λογος της συγγραφεως αλλα οχι απλουστευτικος, δεν προσπαθει να περασει μηνυματα και δεν εχει διδακτικο υφος

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.030
Πόντοι
5.956
το complete unknown του κ τζουμα.χαβαλες και σεξ στη νεα υορκη του 70.δοσμενα με εξαιρετικο τροπο

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
http://[URL unfurl="true"]www.bell.gr/bookPhotos/962072T.jpg[/img[/URL]]

Ένας μισοπεθαμένος από την πείνα νεαρός Ρώσος, τυλιγμένος σε ένα μακρύ μαύρο παλτό, φτάνει λαθραία στο Αμβούργο μέσα στη νύχτα. Σ’ ένα πουγκί κρεμασμένο στο λαιμό του κρύβει ένα ανεξήγητα μεγάλο χρηματικό ποσό. Είναι ένας ευσεβής Μουσουλμάνος. Έτσι λέει. Και το όνομά του είναι Ίσα.

Η Άναμπελ, μια νεαρή ιδεαλίστρια δικηγόρος, αφιερωμένη στην υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κάνει σκοπό της να γλιτώσει τον Ίσα από την απέλαση. Σύντομα η σωτηρία του πελάτη της γίνεται για κείνη πιο σημαντική κι από την ίδια της την καριέρα –ή την ασφάλειά της. Αλλά το μυστηριώδες παρελθόν του Ίσα φέρνει στο δρόμο της τον ιδιόρρυθμο Τόμι Μπρου, ιδιοκτήτη της Μπρου Φρερ, μιας φθίνουσας βρετανικής τράπεζας που έχει την έδρα της στο Αμβούργο.
Η Άναμπελ, ο Ίσα και ο Μπρου συγκροτούν μια απρόσμενη συμμαχία. Κι ένα τρίγωνο καταδικασμένου έρωτα γεννιέται.

Την ίδια στιγμή, οσμιζόμενοι μια σίγουρη λεία στον λεγόμενο «Πόλεμο κατά της Τρομοκρατίας», οι αλληλοσυγκρουόμενοι κατάσκοποι της Γερμανίας, της Αγγλίας και της Αμερικής εστιάζουν τα πυρά τους στους αθώους...

Αιχμηρό, συγκινητικό, σαρκαστικό και αγωνιώδες, με χαρακτήρες που ο αναγνώστης δε θα θέλει να εγκαταλείψει, το νέο μυθιστόρημα του John le Carre είναι ένα έργο βαθιάς ανθρωπιάς, που συλλαμβάνει με μοναδικό τρόπο τους  αβέβαιους καιρούς μας.

H1927

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
50
Like
33
Πόντοι
671
2 βιβλία εκμάθησης βουλγαρικής γλώσσας.Μόλις άρχισα και τα Ρουμάνικα

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΤΟΥ ΒΙΚΤΩΡΟΣ ΟΥΓΚΟ.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

5 φορες το εχω διαβασει κι ακομα να το βαρεθω... ένα από τα δημοφιλέστερα μυθιστορήματα του 19ου αιώνα...

Η Τιτικα, ηρωιδα του μυθιστορηματος,

Ebcosette.jpg

προσθετω και το εξωφυλλο..

les-miserables.jpg

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
και εγω το περιμενω , εχω γραφτει και στην λιστα της '' προτωποριας ''

Αν μιλάς καλά αγγλικά, δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις...

Πάντως αν ο Λιακόπουλος βάφτιζε τα πονήματά του "μυθιστορήματα" και πετούσε καμια παπαριά 'οτι έκανε έρευνα, θα ήταν κλασεις ανώτερος από τον Μπράουν...
Αλλά ζήλεψε τη δόξα της ρεπούση!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς παίζει με τον Dan Brown. Τον βρίσκω πολύ μέτριο συγγραφέα. Διάβασα τον "Κώδικα ΝταΒίνσι" μετα απο παρότρυνση φίλων που ξέρουν οτι διαβάζω αρκετα αλλα σαν βιβλίο ήταν κάτω του μετρίου. Αφενός μέν η γενική ιδέα για το δισκοπότηρο είναι αρκετά γνωστη (όσοι έχουν παίξει το βιντεοπαιχνίδι Gabriel Knight 3 γνωρίζουν) αφετέρου δέ σαν βιβλίο περιπέτειας ήταν μέτριο. Δεν είχε την δράση που περίμενα και απλά μου έδωσε την ιδέα οτι ο συγγραφέας θέλει σε κάθε σελίδα να βάλει όλο και περισσότερες "συνταρακτικές αποκαλύψεις"  περιμένοντας να εντυπωσιάσει τον αναγνώστη με αυτόν τον τρόπο, ενώ η υπόθεση του βιβλίου είναι γεμάτη με τρύπες και μονοδιάστατους χαρακτήρες. Στην τελική αμα θέλω να διαβάσω ιστορίες μυστηρίου θα διαβάσω κάτι απο Αρτούρο Περέθ Ρεβέρτε ή κάτι ανάλογο, ενώ αν θέλω περιπέτεια υπάρχουν δεκάδες βιβλία όπως για παράδειγμα αυτά του Τζάκ Χίγγινς.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Αυτόν τον καιρό διαβάζω το βιβλίο "Σκοτεινός Τόπος" της Τζύλιαν Φλύν, αλλά με έχει κουράσει λίγο.  Θα το τελειώσω όμως για να δω πού το πάει?

τον "Σκοτεινό τόπο" τον διάβασα πριν κανα μήνα όταν μου τον έκαναν δώρο. Το πρώτο βιβλίο της Τζύλιαν Φλύν μου άρεσε αρκετά και το θεώρησα απο τα καλύτερα ψυχολογικά μυθηστορήματα των τελευταίων ετών (γιατι αν το κατηγοριοποιήσουμε ως αστυνομικό δεν φτουράει πολύ) αλλα το δέυτερο πιστέω οτι κέρδισε καλές κριτικές λόγω της επιτυχίας του πρώτου. Αρχικά μου θυμίζει ενα βιβλίο που είχα διαβάσει απο τις εκδόσεις Ωκεανίδα πρίν απο δεκάφευγα χρόνια με παρόμοια υπόθεση. Επιπλέον βρίκα το μυστήριο αρκετά απλοϊκό (όπως και στο πρώτο) αλλα οι χαρακτήρες δεν ήταν τόσο ενδιαφέροντες για να με κρατήσουν. Το τέλος ήταν κάπως απότομο, και μου έδωσε την εντύπωση οτι το έβαλέ έτσι απλά για να το τελειώσει. Πάντως την θεωρώ ακόμα καλή συγγραφέα και περιμένω το επόμενο βιβλίο της.

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Αγορασα το "Αηδονοπιτα"
2831i.jpg
Έκανες πολύ καλή αγόρά. Πολύ καλό βιβλίο και ο Ζουργός είναι καλός συγγραφέας. Πολύ καλύτερο όμως είναι το αμέσως προηγούμενο βιβλίο του με τίτλο "Στη Σκιά Της Πεταλούδας".

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
Μόλις τσέκαρα και δεν τόχουν ακόμα τα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία. Παρουσιάζεται επίσημα τη Δευτέρα 12/10.

Θα το τσιμπήσω όπως και δήποτε.

edit_Duracell: Υπενθυμίζω ότι για το ίδιο θέμα, υπάρχει κ το καταπληκτικό βιβλίο ΙΜΙΑ 1996...
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/108726684/Imia_1996_H_Alitheia.pdf[/code[/URL]]

Συνημμένα

• IMIA 1996.jpg
    IMIA 1996.jpg
    59,6 KB · Εμφανίσεις: 18

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom