Δεν εχω προτιμησεις ,αναλογα με τη διαθεση μου!τι βιβλια σαρεσουν?
Οτι μαθαινεις σε αυτη τη ζωη ,καλο ειναι αλλωστε!
Δεν εχω προτιμησεις ,αναλογα με τη διαθεση μου!τι βιβλια σαρεσουν?
λικοσ τισ στεπασ του ερμαν εσειΔεν εχω προτιμησεις ,αναλογα με τη διαθεση μου!
Δεν εχω προτιμησεις ,αναλογα με τη διαθεση μου!
λικοσ τισ στεπασ του ερμαν εσει
[/quote
σωστοοοοοοοος!!!!!!
ατσα ο υπονομος...το ντεμιαν το χεις διαβασει?λικοσ τισ στεπασ του ερμαν εσει
Μου το εχουν ξαναπροτεινει θρουλη και Λουκ ,αλλα δεν ετυχε ακομα να το αγορασω!λικοσ τισ στεπασ του ερμαν εσει
εγο δε διαβαζο ,μονο οτι μου λενε σε πιμι λεοατσα ο υπονομος...το ντεμιαν το χεις διαβασει?
στο γκολντ ειναι συναδελφος ο μακρυμαλλης?εγο δε διαβαζο ,μονο οτι μου λενε σε πιμι λεο
Επειδη ο παπαγαλος μου κοιμαται,θα τον ρωτησω αυριο ,μιας και αυτος το εγραψεΤο θεώρημα του παπαγάλου...το χει διαβάσει κανείς???
Αν ναι ακούω εντυπώσεις!
Επειδη ο παπαγαλος μου κοιμαται,θα τον ρωτησω αυριο ,μιας και αυτος το εγραψε
και θα σου απαντησω καλο μου!
Ναι ?!?!
ο μακριμαλισ ινε μικρου φοτιου,εγο βαρεον βαρονστο γκολντ ειναι συναδελφος ο μακρυμαλλης?
μελοψιτακο το λεμε στο χοριοΕπειδη ο παπαγαλος μου κοιμαται,θα τον ρωτησω αυριο ,μιας και αυτος το εγραψε
και θα σου απαντησω καλο μου!
Ναι ?!?!
κανα βανακι και πολυ του ειναι ε?εσυ ξερειςο μακριμαλισ ινε μικρου φοτιου,εγο βαρεον βαρον
αφτοσ σε καντουνα δε θα αντεχε
οχι ρε σι αφτοσ ινε καλιτεχνισ,η ψιλοδουλια ινε αλι κλασικανα βανακι και πολυ του ειναι ε?εσυ ξερεις
Ευχαριστώ ρε μαμά με κάλυψες!! :'( :'(
Τι να πώ!!(έμεινα άφωνος) :'( :'(
τον επηρεασαν οι κοπελες και δεν αντεχει πια τα βαριαοχι ρε σι αφτοσ ινε καλιτεχνισ,η ψιλοδουλια ινε αλι κλασι
εγω μονο το ρωμαιος και ιουλιετα.....Σαιξπηρ έχει διαβάσει κανείς σας? Το ημέρωμα της στρίγγλας που διάβασα πριν αρκετούς μήνες είναι καλό.