ο Ονιροκτριτισ ινε πιο πιοτικοσΤον Καζαμία!!! Το'ριξα στα σκληρά μετά τα Μίκυ Μάους!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιό βιβλίο προτείνετε / μόλις ολοκληρώσατε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 287K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
ο Ονιροκτριτισ ινε πιο πιοτικοσ
Άμα είναι ποιοτικό άστο δε το θέλω!!!
κατσε να σε προτινο τοτε φιλο μου απιοτικοΆμα είναι ποιοτικό άστο δε το θέλω!!!
θα διαβαζουμε παρεα Αρλεκιν
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
κατσε να σε προτινο τοτε φιλο μου απιοτικο
θα διαβαζουμε παρεα Αρλεκιν
Σε εικονογραφημένη έκδοση βγαίνει να δούμε κάνα βυζάκι;
Σε εικονογραφημένη έκδοση βγαίνει να δούμε κάνα βυζάκι;
αμα θεσ να δισ μασταρια να σε κανο ενα τουρ ασπροπιργο στα περιξ τισ Ασπρο,
ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
αμα θεσ να δισ μασταρια να σε κανο ενα τουρ ασπροπιργο στα περιξ τισ Ασπρο,
ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
Ασπρόπυργο;;; :o
Α κατάλαβα γιατί το βγάλαν έτσι επειδή πέφτει πολύ άσπρισμα...
Μπανιστήρι στις αγελάδες θα κάνουμε ρε μούτρο;
ανικουμε στιν ιδια ικογενια ιμαστε μιρικαστικαΑσπρόπυργο;;; :o
Α κατάλαβα γιατί το βγάλαν έτσι επειδή πέφτει πολύ άσπρισμα...
Μπανιστήρι στις αγελάδες θα κάνουμε ρε μούτρο;
jasonbecker
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
H ιστορια του λαου των Ηνωμένων Πολιτειών - Howard Zinn
Παιδια το βιβλιο αυτο ειναι must για ολους!
Μην το χασετε!
Μην το χασετε!
Επισκέπτης
H ιστορια του λαου των Ηνωμένων Πολιτειών - Howard Zinn
Μην το χασετε!
το έχω στα υποψήφια
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
καμια 10 σελιδες ειναι?H ιστορια του λαου των Ηνωμένων Πολιτειών - Howard Zinn
Μην το χασετε!
καμια 10 σελιδες ειναι?
Παραπανω σελιδες εχει αλλα ειναι μικρο σαν τους θερμιδομετρητες.
jasonbecker
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
καμια 10 σελιδες ειναι?
Eιναι 800 σελιδες-γραμμενο απο εναν αμερικανο ακαδημαϊκο.
Περιλαμβανει το διαστημα απο την ανακαλυψη του Κολομβου το 1492(ο οποίος μονος του ευθύνεται για γενοκτονια μεγεθους 3.000.000 εως 8.000.000 αυτόχθονων αμερικανων) εως και τα τελευταια γεγονοτα που σφραγισαν το απαρχή του 21ου αιώνα.
Παιδια ΠΡΕΠΕΙ να το διαβασετε το βιβλιο αυτο, θα φρικαρετε πλήρως....
Χθες τελειωσα το "Χαμενος παραδεισος-Σμύρνη 1922" του Γκαιλς Μιλτον εκδοσεις Μινωας.
Μια ιστορικη αναγραφη απο ντοκουμεντα και μαρτυριες, καλη αφηγηση, καλη μεταφραση, διαβαζεται γρηγορα.
Το βιβλιο καταγραφει, μια αλλη πλευρα αγνωστη για μας τους νεοτερους, πως εζησαν την δοξα και την καταστροφη της Σμυρνης, οι Λεβαντινοι κατοικοι της. Ο συγραφεας οπως καθε "τιμιος Αγγλος" ακροβατει καταπληκτικα ωστε να παρουσιασει τα γεγονοτα οπως θελει. Αυτη η καταπληκτικη μαεστρια του, στο τελος ενω μενεις αφωνος με τις μαρτυριες των γεγονοτων της σφαγης και του διωγμου, εχει αφησει στον ευρωπαιο αναγνωστη το μυνημα "οι Ελληνες τα ηθελαν και τα επαθαν, εμεις (οι Αγγλοι) τι φταιμε;"
Μια ιστορικη αναγραφη απο ντοκουμεντα και μαρτυριες, καλη αφηγηση, καλη μεταφραση, διαβαζεται γρηγορα.
Το βιβλιο καταγραφει, μια αλλη πλευρα αγνωστη για μας τους νεοτερους, πως εζησαν την δοξα και την καταστροφη της Σμυρνης, οι Λεβαντινοι κατοικοι της. Ο συγραφεας οπως καθε "τιμιος Αγγλος" ακροβατει καταπληκτικα ωστε να παρουσιασει τα γεγονοτα οπως θελει. Αυτη η καταπληκτικη μαεστρια του, στο τελος ενω μενεις αφωνος με τις μαρτυριες των γεγονοτων της σφαγης και του διωγμου, εχει αφησει στον ευρωπαιο αναγνωστη το μυνημα "οι Ελληνες τα ηθελαν και τα επαθαν, εμεις (οι Αγγλοι) τι φταιμε;"
talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Το "Πορτρέτο του Ντόριαν Γκρεϊ" είναι από αυτά τα βιβλία που τα διαβάζεις 2 και 3 φορές στη ζωή σου. Η πρώτη είναι στα παιδικά σου χρόνια καθώς όλο και κάποιος θα στο κάνει δώρο. Οι εντυπώσεις που αποκομίζεις διαβάζοντάς το ως teenager δεν είναι πολύ δυνατές διότι το κεντρικό μήνυμα του βιβλίου (πόθος για τα νιάτα και την αιώνια ομορφιά) δεν σου προκαλεί εντύπωση όταν σε αυτή τη μικρή ηλικία ΖΕΙΣ τα νιάτα και την ομορφιά.
Ωστόσο, η δεύτερη ανάγνωση (όταν πια 30αρισες) είναι αποκαλυπτική του μεγαλείου του Όσκαρ Ουάιλντ. Έχοντας φάει για τα καλά στη μάπα την αλαζονία των καιρών μας, όταν έχεις κουραστεί από τον ευτελή πόθο για χρήμα και αναγνώριση, όταν έχεις σιχαθεί την υποκρισία γύρω σου παντού, το βιβλίο αυτό προσφέρει μια μάσκα οξυγόνου. Δίνει ανάσες και γεμίζει τα πνευμόνια με τον αέρα ενός γοτθικού ρομαντισμού που πια έχει χαθεί παντοτινά.
Μια γροθιά στον πουριτανισμό και την ψευτιά της βικτωριανής Αγγλίας του 19ου αιώνα. Και όχι μόνο, γιατί στην Ελλαδίτσα του 21ου αιώνα τι διαφορετικό υπάρχει? Το βιβλίο είναι διαχρονικό γιατί απλά η μούχλα του πουριτανισμού θα υπάρχει πάντα και παντού. Όλο και κάτι λέρες θα έχουν να λένε για το πόσο καλό και αγαθό είναι το κοριτσάκι τους (αγνοώντας ότι η ομορφιά του έγκειται στη σεξουαλική απελευθέρωσή του και πουθενά αλλού). Και μετά ρωτάμε τι γίνετε με τις Ελλεηνίδες. Τέλος πάντων, ξεμακραίνω από το θέμα.
Υποψιάζομαι ότι θα το ξαναδιαβάσω σε καμιά 20αριά χρόνια μετά (αν έχω την υγεια μου), με ρυτίδες στο πρόσωπο και περισσότερες πληγές στην ψυχή. Αναρωτιέμαι αν και τότε θα μου χαρίσει τις ανάσες που μου πρόσφερε πρόσφατα. Όσκαρ Γουάιλντ, τροβαδούρε της 'ηθικής τελμάτωσης' και της 'σήψης' σε ευχαριστώ.
Ωστόσο, η δεύτερη ανάγνωση (όταν πια 30αρισες) είναι αποκαλυπτική του μεγαλείου του Όσκαρ Ουάιλντ. Έχοντας φάει για τα καλά στη μάπα την αλαζονία των καιρών μας, όταν έχεις κουραστεί από τον ευτελή πόθο για χρήμα και αναγνώριση, όταν έχεις σιχαθεί την υποκρισία γύρω σου παντού, το βιβλίο αυτό προσφέρει μια μάσκα οξυγόνου. Δίνει ανάσες και γεμίζει τα πνευμόνια με τον αέρα ενός γοτθικού ρομαντισμού που πια έχει χαθεί παντοτινά.
Μια γροθιά στον πουριτανισμό και την ψευτιά της βικτωριανής Αγγλίας του 19ου αιώνα. Και όχι μόνο, γιατί στην Ελλαδίτσα του 21ου αιώνα τι διαφορετικό υπάρχει? Το βιβλίο είναι διαχρονικό γιατί απλά η μούχλα του πουριτανισμού θα υπάρχει πάντα και παντού. Όλο και κάτι λέρες θα έχουν να λένε για το πόσο καλό και αγαθό είναι το κοριτσάκι τους (αγνοώντας ότι η ομορφιά του έγκειται στη σεξουαλική απελευθέρωσή του και πουθενά αλλού). Και μετά ρωτάμε τι γίνετε με τις Ελλεηνίδες. Τέλος πάντων, ξεμακραίνω από το θέμα.
Υποψιάζομαι ότι θα το ξαναδιαβάσω σε καμιά 20αριά χρόνια μετά (αν έχω την υγεια μου), με ρυτίδες στο πρόσωπο και περισσότερες πληγές στην ψυχή. Αναρωτιέμαι αν και τότε θα μου χαρίσει τις ανάσες που μου πρόσφερε πρόσφατα. Όσκαρ Γουάιλντ, τροβαδούρε της 'ηθικής τελμάτωσης' και της 'σήψης' σε ευχαριστώ.
Επισκέπτης
Το "Πορτρέτο του Ντόριαν Γκρεϊ" είναι από αυτά τα βιβλία που τα διαβάζεις 2 και 3 φορές στη ζωή σου.
που να δεις και την ταινία..., καλύτερα βέβαια που έχεις διαβάσει πρώτα το βιβλίο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K