Διαγραμμένο μέλος 242291
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2024
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
Ενα βιβλίο ποίησης της Louise Gluck, το "Πιστή κι ενάρετη νύχτα"
Δυνατό βιβλίο.Οχι μόνο η Αριστερά δεν άφησε να διαβαστεί ,αλλά και την ομώνυμη ταινία απαγόρευσε να παιχτεί στους κινηματογράφους.Διαβάζω το < ΕΛΕΝΗ > του Γκατζογιάννη . Απ ότι ξέρω , η πρώτη του έκδοση ( το 1983 ) είχε προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις από τον χώρο της αριστεράς. Για τ ην δεύτερη έκδοση έπρεπε να περάσουν σχεδόν 40 χρόνια κ αυτή τη φορά δεν είχαμε αντιδράσεις. Πάντως εγώ πιστεύω ότι ο συγραφέας έγραψε ότι βίωσε αλλά το 1983 ήταν το ψυχροπολεμικό κλίμα γι αυτό είχαμε αντιδράσεις.
Υπάρχει κάτι συγκεκιρμένο γι αυτό? Εμένα μου έχουν πει ότι όλα είναι εγκεφαλικά . Απλά λίγο amla στο πεος πριν τη πράξη.Διαβάζω αυτή την περίοδο το βιβλίο με τίτλο πως να ξεπεράσετε την πρόωρη εκσπερμάτιση.Θεωρω πώς είναι αρκετά χρήσιμο για όσους πάσχουν από αυτήν την δυσλειτουργία και σου λέει αυτά ακριβώς που θα σου έλεγες και ένας σεξολόγος χωρίς φυσικά να πληρώνεις τις ακριβές επισκέψεις
Γράφει κάποιες ασκήσεις και εξηγεί με ποιο τρόπο γίνονταιΥπάρχει κάτι συγκεκιρμένο γι αυτό? Εμένα μου έχουν πει ότι όλα είναι εγκεφαλικά . Απλά λίγο amla στο πεος πριν τη πράξη.
οκ, θα κοιτάξω . ευχαριστώ .Γράφει κάποιες ασκήσεις και εξηγεί με ποιο τρόπο γίνονται
Είναι πολύ φθηνό θα το βρεις στο ίντερνετοκ, θα κοιτάξω . ευχαριστώ .
Το εχω το εν λογο βιβλιο, σωστα τα λες αλλα καλυτερα να γινονται με την παρτενερ σου και οχι μονος, γιατι αλλη αισθηση μονος και αλλη το γυναικειο χερι.Γράφει κάποιες ασκήσεις και εξηγεί με ποιο τρόπο γίνονται
Μακάρι να είχαν ακούσει όλοι την ιστορία από τον ίδιο...Υποθέτω το έχεις διαβάσει. Ναι, φοβερό βιβλίο και φοβερός τύπος ο υποπτέραρχος. Τον γνώρισα όταν πήγα να αγοράσω το βιβλίο από το σπίτι του.
Αείμνηστος…!!!
Το είχα διαβάσει μικρός σα παιδί. Είναι στενάχωρο όπως είπες. Η γραφή κάπου κάπου ασυνάρτητη και δε καταλαβαίνεις εύκολα. "Εξυμνεί" τη πικρή φτώχεια και τους πτωχούς σαν αγνούς ανθρώπους. Μου είχε αρέσει ιδιαίτερα πολύ σαν ρομαντικός που ήμουν κάποτε.
Μου το ειχε προτείνει ενας παλαιοβιβλιοπωλης, βιβλίο για παιδιά μου ειχε πει είναι. Το διάβασα αλλά δεν θα το έλεγα για παιδιά γιατί είναι αρκετά βαρύ βιβλίο και ψυχοπλακωτικο. Είναι το μόνο βιβλίο αριστερού συγγραφέα που αξίζει να έχουν οι βιβλιοφάγοι. Υπόθεση δεν λεω διαβαστε το.
Εμενα με ειχαν νευριασει πως φερθηκανε στο βοσκο οι χωριατες σαν σκουπιδι.Το είχα διαβάσει μικρός σα παιδί. Είναι στενάχωρο όπως είπες. Η γραφή κάπου κάπου ασυνάρτητη και δε καταλαβαίνεις εύκολα. "Εξυμνεί" τη πικρή φτώχεια και τους πτωχούς σαν αγνούς ανθρώπους. Μου είχε αρέσει ιδιαίτερα πολύ σαν ρομαντικός που ήμουν κάποτε.
Κλασικό είναι. Όλοι τότε είχαμε διαβάσει όταν ήμασταν παιδιά.Μου το ειχε προτείνει ενας παλαιοβιβλιοπωλης, βιβλίο για παιδιά μου ειχε πει είναι. Το διάβασα αλλά δεν θα το έλεγα για παιδιά γιατί είναι αρκετά βαρύ βιβλίο και ψυχοπλακωτικο. Είναι το μόνο βιβλίο αριστερού συγγραφέα που αξίζει να έχουν οι βιβλιοφάγοι. Υπόθεση δεν λεω διαβαστε το.