You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιό βιβλίο προτείνετε / μόλις ολοκληρώσατε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 290K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
satov1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 21.989
- Πόντοι
- 5.956
Thanosm(2)
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 23
- Like
- 887
- Πόντοι
- 1.011
'Οι Εβραίοι όλη η αλήθεια "
Κ. Α. Πλευρης
Κ. Α. Πλευρης
BisexualWannabe
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2023
- Like
- 3.964
- Πόντοι
- 456
Αλέξης Παπαχελάς- Ενα σκοτεινό δωμάτιο 1967-74,με έμφαση στα γεγονότα Νοεμβρίου 1973-Δεκεμβρίου 1974.
Το έχω διαβάσει, αξίζει. Κάνει απογραφή γεγονότων και έχει καλές πηγές οσον αφορά την επταετία και το πριν, τα βιογραφικά των τότε πρωταγωνιστών, αλλά περίμενα να αναφέρει πολλά περισσότερα για το "Πολυτεχνείο". Θεωρώ ότι εσκεμμένα το υποβαθμίζει, παρ'όλα αυτά είναι πολύ καλό βιβλίο και αρκετά αξιόπιστος Παπαχελάς.
satov1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 21.989
- Πόντοι
- 5.956
25 χρόνια έρευνας και αρχείων το βιβλίο αυτό.Το έχω διαβάσει, αξίζει. Κάνει απογραφή γεγονότων και έχει καλές πηγές οσον αφορά την επταετία και το πριν, τα βιογραφικά των τότε πρωταγωνιστών, αλλά περίμενα να αναφέρει πολλά περισσότερα για το "Πολυτεχνείο". Θεωρώ ότι εσκεμμένα το υποβαθμίζει, παρ'όλα αυτά είναι πολύ καλό βιβλίο και αρκετά αξιόπιστος Παπαχελάς.
Μάγος του ΟΖ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2022
- Like
- 1.567
- Πόντοι
- 206
"Γίνεται πόλεμος αλλά κανείς δεν τον βλέπει" του Μόντερκολκ Χάουμπ, ενός Ολλανδού δημοσιογράφου που περιγράφει πραγματικά γεγονότα ηλεκτρονικής κατασκοπίας
satov1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 21.989
- Πόντοι
- 5.956
Αν και το βιβλίο αυτό έχει δεχθεί και πολλές αρνητικές κριτικές,νομίζω είναι από τα λίγα που έχει κάνει τόση προσπάθεια ο συγγραφέας να φωτίσει τα γεγονότα.Και συνεχίζει ακόμη και σήμερα την προσπάθεια.Δεν έχει πει την τελευταία λέξη αυτό το βιβλίο.Το έχω διαβάσει, αξίζει. Κάνει απογραφή γεγονότων και έχει καλές πηγές οσον αφορά την επταετία και το πριν, τα βιογραφικά των τότε πρωταγωνιστών, αλλά περίμενα να αναφέρει πολλά περισσότερα για το "Πολυτεχνείο". Θεωρώ ότι εσκεμμένα το υποβαθμίζει, παρ'όλα αυτά είναι πολύ καλό βιβλίο και αρκετά αξιόπιστος Παπαχελάς.
N. Gonorrhoea
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2023
- Like
- 53
- Πόντοι
- 0
Πεθαίνω για Μπουκόφσκι. Επίσης ωραίο το «ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΡΕΛΑΣ»
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.696
- Πόντοι
- 4.546
Ενδιαφέρον ακούγεται. Θα το έχω στα υπόψη μου."Γίνεται πόλεμος αλλά κανείς δεν τον βλέπει" του Μόντερκολκ Χάουμπ, ενός Ολλανδού δημοσιογράφου που περιγράφει πραγματικά γεγονότα ηλεκτρονικής κατασκοπίας
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.649
- Πόντοι
- 6.256
Τα χω και γω, κορυφαίο, οτι καλυτερο σε βιβλιο για το μεγαλο πολεμο, οπως και για τη νορμανδια,Διαβασα το σταλινγκραντ του Αντονι Μπιβορ.
Το προτεινω σε ολους
Μιλαμε για μια απο τις μεγαλυτερες σφαγες εβερ
Μεσα στην πολη αμεσως μετα την μαχη βρεθηκαν 1000 παιδια ζωντανα και μονο τα 9 βρηκαν καποιον συγγενη τους
Επισης το βερολινο 1945 που περιγραφει τα εγκληματα πολεμου των ρωσων στη γερμανια που εμειναν ατιμώρητα,
Κατά καιρούς έχουν γραφεί πολλά για αυτό τον δράκο, τελικά αυτός παίρνει θέση στο αν ο Παγκρατίδης ήταν αθώος ή ένοχος;«Ο γύρος του θανάτου»του Κοροβίνη
Για τον Παγκρατιδη, τον λεγόμενο δρακο του σέιχ σου
DoBeL
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2022
- Κριτικές
- 35
- Like
- 3.343
- Πόντοι
- 5.391
Όχι, προκρίνει την αθωότητα του χωρις να παίρνει θέση, αλλά είναι απολαυστικό. Αποτελείται από φανταστικούς μονολόγους διαφόρων ανθρώπων(υπέρ του και εναντίον του).Κατά καιρούς έχουν γραφεί πολλά για αυτό τον δράκο, τελικά αυτός παίρνει θέση στο αν ο Παγκρατίδης ήταν αθώος ή ένοχος;
satov1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 21.989
- Πόντοι
- 5.956
Το καλύτερο βιβλίο του Μπήβορ.Το συνιστώ κι εγώ σε όλους τους λάτρεις της Ιστορίας...Τα χω και γω, κορυφαίο, οτι καλυτερο σε βιβλιο για το μεγαλο πολεμο, οπως και για τη νορμανδια,
Επισης το βερολινο 1945 που περιγραφει τα εγκληματα πολεμου των ρωσων στη γερμανια που εμειναν ατιμώρητα,
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K