satov1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 22.223
- Πόντοι
- 5.956
Διαβάζω επίσης Tana French ''Ο τόπος των μυστικών'' (εκδόσεις Μεταίχμιο), σε μεταφέρει στο μουντό Δουβλίνο περνώντας σου κυριολεκτικά την ατμόσφαιρα του τόπου σε ένα αστυνομικό θρίλερ για να βρεθεί ο δολοφόνος ενός μαθητή ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε ένα οικοτροφείο θηλέων.To "Στο Δάσος" της Tana French διαβάζω, αστυνομικό, Δουβλίνο (Ιρλανδία), εκδ. "Μεταίχμιο", για την ώρα ψιλοεξαντλημένο. Το 2ο της σειράς (¨Ξένο Δέρμα") το έχει ΤΩΡΑ με μεγάλη έκπτωση ο εκδότης. Πολύ καλό μου φαίνεται (είμαι στη σελ. 260/692).
Και το Τρίτο Δυνατό Βιβλίο του αείμνηστου Βασίλη Ραφαηλίδη.
Αλέξης Παπαχελάς- Ενα σκοτεινό δωμάτιο 1967-74,με έμφαση στα γεγονότα Νοεμβρίου 1973-Δεκεμβρίου 1974.
![]()
25 χρόνια έρευνας και αρχείων το βιβλίο αυτό.Το έχω διαβάσει, αξίζει. Κάνει απογραφή γεγονότων και έχει καλές πηγές οσον αφορά την επταετία και το πριν, τα βιογραφικά των τότε πρωταγωνιστών, αλλά περίμενα να αναφέρει πολλά περισσότερα για το "Πολυτεχνείο". Θεωρώ ότι εσκεμμένα το υποβαθμίζει, παρ'όλα αυτά είναι πολύ καλό βιβλίο και αρκετά αξιόπιστος Παπαχελάς.
Αν και το βιβλίο αυτό έχει δεχθεί και πολλές αρνητικές κριτικές,νομίζω είναι από τα λίγα που έχει κάνει τόση προσπάθεια ο συγγραφέας να φωτίσει τα γεγονότα.Και συνεχίζει ακόμη και σήμερα την προσπάθεια.Δεν έχει πει την τελευταία λέξη αυτό το βιβλίο.Το έχω διαβάσει, αξίζει. Κάνει απογραφή γεγονότων και έχει καλές πηγές οσον αφορά την επταετία και το πριν, τα βιογραφικά των τότε πρωταγωνιστών, αλλά περίμενα να αναφέρει πολλά περισσότερα για το "Πολυτεχνείο". Θεωρώ ότι εσκεμμένα το υποβαθμίζει, παρ'όλα αυτά είναι πολύ καλό βιβλίο και αρκετά αξιόπιστος Παπαχελάς.