You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιό βιβλίο προτείνετε / μόλις ολοκληρώσατε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 287K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Επισκέπτης
ωραίο βιβλίο φαίνεται από την περιγραφή
Επισκέπτης
Παιδια μολις διαβασα το Γόμορρα του Ρομπερτο Σαβιανο απο τις εκδοσεις Πατακη,
Τρομερο βιβλιο,αναφερεται στην μαφια της Ιταλιας και την διαπλοκη με τους οικους μοδας ,τις κατασκευαστικες ,των εμπορικων κεντρων κλτ,
Απαιχτο ,το συνιστω σε ολους ανεπιφυλακτα ,παγκοσμιο ΒΕΣΤ ΣΕΛΛΕΡ,το υφος του τρομερο,με τρομερες λογοτεχνικες αξιωσεις,δεν ειναι μυθιστορημα αλλα πραγματικη καταγραφη της ιστοριας της μαφιας,απλως θα ηθελα να μην πειτε μαφια και βλακειες τι να μας πει το βιβλιο,σας μιλαει καποιος που λατρευει την λογοτεχνια,το βιβλιο το κατατασσω στα καλυτερα που εχω διαβασει επιπεδου αστειου(κουντερα) ντοστογεφκσι και παει λεγοντας
Διαβαζεται απνευστί
Οποιος το διαβασει ας στειλει μηνυμα
Απλα τελειο
μόλις το τελείωσα και για να σου είμαι ειλικρινής με παρέσυρε το ποστ σου. Σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλό και διαβάζεται εύκολα, αλλά θεωρώ ότι έχει περιττές πληροφορίες.
Θα περιμένουμε να βγει και η ταινία
γύρω από το νησί, η θάλασσα
Συγγραφέας: Περικλής Κοροβέσης
Εκδόσεις: ποταμός
Από τα πιο ευχάριστα αναγνώσματα του καλοκαιριού
Να σαι καλά εσύ που μου το πρότεινες - ξέρεις εσύ ;)
Εγώ πάλι διάβασα το τελευταίο βιβλίο του Περικλή Κοροβέση, τους "Ανεπίδοτους Έρωτες" (εκδόσεις Ηλέκτρα) και μου άρεσε αρκετά.
Στο συνιστώ.
Συνημμένα
Επισκέπτης
Εγώ πάλι διάβασα το τελευταίο βιβλίο του Περικλή Κοροβέση, τους "Ανεπίδοτους Έρωτες" (εκδόσεις Ηλέκτρα) και μου άρεσε αρκετά.
Στο συνιστώ.
θα το έχω υπόψη μου, τώρα που τελειώνω κατι άλλα ;)
θα το έχω υπόψη μου, τώρα που τελειώνω κατι άλλα ;)
Περιμένω ρεπορτάζ γι αυτά που διαβάζεις τώρα.
Επισκέπτης
Περιμένω ρεπορτάζ γι αυτά που διαβάζεις τώρα.
Σύντομα ;)
ευχαριστώ... σου προτείνω να το διαβάσεις θα είναι μία αφορμήωραίο βιβλίο φαίνεται από την περιγραφή
για περαιτέρω συζήτηση... ;)
Επισκέπτης
ευχαριστώ... σου προτείνω να το διαβάσεις θα είναι μία αφορμή
για περαιτέρω συζήτηση... ;)
OK ;)
αν μπορείς γράψε δυο λόγια για το βιβλίο...Εγώ πάλι διάβασα το τελευταίο βιβλίο του Περικλή Κοροβέση, τους "Ανεπίδοτους Έρωτες" (εκδόσεις Ηλέκτρα) και μου άρεσε αρκετά.
Στο συνιστώ.
δεν το έχω διαβάσει το συγκεκριμένο και θα ήθελα μία κατεύθυνση....
αν μπορείς γράψε δυο λόγια για το βιβλίο...
δεν το έχω διαβάσει το συγκεκριμένο και θα ήθελα μία κατεύθυνση....
Διάβασε...
ευχαριστώ πολύ...
μιλάει για έναν τύπο που είναι σαν τέρας ή κάτι τέτοιοτο αρωμα του πατρκ ζισκιντ ειναι πολυ ωραιο..
και έχει φοβερή όσφρηση?
Επισκέπτης
Λίγο παλιό, του μακαρίτη του Ηλία Πετρόπουλου " Ο κουραδοκόφτης "... ΄
Από τα καλύτερα του Πετρόπουλου.
Μπράβο παλικάρι
Αν το βρεις, να διαβάσεις και την Ιστορια της Καπότας του ιδίου συγγραφέα ;)
Από τα καλύτερα του Πετρόπουλου.
Μπράβο παλικάρι
Αν το βρεις, να διαβάσεις και την Ιστορια της Καπότας του ιδίου συγγραφέα ;)
Το καλύτερο του Πετρόπουλου, είναι, κατά τη γνώμη μου, το "Υπόκοσμος και Καραγκιόζης".
Δεν ξέρω όμως αν κυκλοφορεί πια.
Ο Κουραδοκοφτηςε δεν ειναι παλιο. Ειναι απο τα τελευταια του βιβλια.
Και φυσικα τα καλυτερα του ειναι Το εγχειριδιο του καλου κλεφτη, αυτο δλδ που τον εκανε γνωστο, και ο τεραστιος τομος ΡΕΜΠΕΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ, μια ερευνα που εκανε για τα ρεμπετικα τραγουδια. Εργο ζωης θα ελεγα. Ολο το αρχειο του το χαρισε στη Γενναδιο βιβλιοθηκη αν θυμαμαι καλα.
Και φυσικα τα καλυτερα του ειναι Το εγχειριδιο του καλου κλεφτη, αυτο δλδ που τον εκανε γνωστο, και ο τεραστιος τομος ΡΕΜΠΕΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ, μια ερευνα που εκανε για τα ρεμπετικα τραγουδια. Εργο ζωης θα ελεγα. Ολο το αρχειο του το χαρισε στη Γενναδιο βιβλιοθηκη αν θυμαμαι καλα.
Συναγωνιστές, χαίρομαι που είσαστε " Πετροπουλικοί ".. Κι' εγώ " παιδειόθεν", ειδικά λόγω μεγάλης αγάπης στο ρεμπέτικο ( παίζω τρίχορδο αξιοπρεπώς, νομίζω )...
Τώρα το " λίγο παλιό" για τον " Κουραδοκόφτη", το είπα με την έννοια ότι κυκλοφόρησε το 2002 ( όντως από τα τελευταία του έργα ) κι' εγώ έχω την 4η έκδοση, που δεν είχα αξιωθεί να την διαβάσω μέχρι πρότινος....
Επομένως , εντάξει Νο problem, καταλαβαινόμαστε....
Τώρα το " λίγο παλιό" για τον " Κουραδοκόφτη", το είπα με την έννοια ότι κυκλοφόρησε το 2002 ( όντως από τα τελευταία του έργα ) κι' εγώ έχω την 4η έκδοση, που δεν είχα αξιωθεί να την διαβάσω μέχρι πρότινος....
Επομένως , εντάξει Νο problem, καταλαβαινόμαστε....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K