kostas-mk37
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Ο ΜΟΝΑΧΟΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗ FERRARI ΤΟΥ
SHARMA S. ROBIN
Εκδ. ΔΙΟΠΤΡΑ
γκυντερ γκρας ισως μετα τον τομας μαν ο καλυτερος γερμανος, το τενεκεδενιο ταμπουρλο πολυ καλο ;)
3τομο απο Ωκεανιδα, ε;" Ο Ατλας επαναστάτησε" της Αϋν Ράντ. Εκπληκτικο βιβλίο!!!
ναι αλλα για μενα ενα απο τα καλυτερα μυθιστορηματα του 20ου αιωνα.3τομο απο Ωκεανιδα, ε;
ναι αλλα για μενα ενα απο τα καλυτερα μυθιστορηματα του 20ου αιωνα.
απο που το βγαλες αυτο το συμπέρασμα ; αν ανατρέξεις πίσω μερικές σελίδες θα δεις τι γνωμη μου και για το μαγικό βουνό και για το μπουντερμπροκς και για τον μαν γενικότεραδηλαδή το μαγικό βουνό δε σου άρεσε?
KAΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
πιτσιλαδη μονο ουζο τυπε“Ολόγυμνη με ψυχικές αλυσίδες” της Βενετίας Πιτσιλαδή-Chuard
Σκακιστική Νουβέλα - Στέφαν Τσβάιχ
Άπαιχτο...
Πηγε κανεις στην Κοτζια στο παζαρι?
Δεν εχω απαιτησεις απο τους ανθρωπους, δεδομενου οτι οντως ειχε (και εχει, μεχρι την Κυριακη ειναι) πολυ χαμηλες τιμες, αλλα ρε πουστη μου? 10% ηταν βιβλια για συνταγες, 10% για κηπουρικη και βοτανα, οτι ναναι γενικα... Πρεπει πραγματικα να κοιταξα το 90% των τιτλων που ειχε, ειχα παει με λιστα, και πηρα με το ζορι δυο βιβλια για να μη φυγω με αδεια χερια!!!! Τραγικο!!
Ειδικη αναφορα στο καβλακι (για να ειμαστε και εντος θεματος site, το οποιο θεμα ειναι προφανως η ληγουριά ) στο δεξι ταμειο οπως βγαινεις...
Πηγε κανεις στην Κοτζια στο παζαρι?
Δεν εχω απαιτησεις απο τους ανθρωπους, δεδομενου οτι οντως ειχε (και εχει, μεχρι την Κυριακη ειναι) πολυ χαμηλες τιμες, αλλα ρε πουστη μου? 10% ηταν βιβλια για συνταγες, 10% για κηπουρικη και βοτανα, οτι ναναι γενικα... Πρεπει πραγματικα να κοιταξα το 90% των τιτλων που ειχε, ειχα παει με λιστα, και πηρα με το ζορι δυο βιβλια για να μη φυγω με αδεια χερια!!!! Τραγικο!!