Νέα

Ποιό βιβλίο προτείνετε / μόλις ολοκληρώσατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 287K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Τύπε και οι ταινίες είναι για να ενοικιάζονται ή να  αγοράζονται και η μουσική το ίδιο.
Είσαι ελεύθερος να τα αγοράσεις άμα θες.

Αναρωτήθηκες πόσες ταινίες και μουσικά κομμάτια έχεις στον υπολογιστή σου παράνομα; Πόσες τσόντες έχεις δει χωρίς να πληρώσεις πνευματικά δικαιώματα; Πόσα cd έχεις αγοράσει από Νιγηριανούς και τα παίζεις στο αυτοκινητο σου; Τα mp3 που έχεις μέσα στο κινητό σου; Μην μου πεις ότι τα αγοράζεις από το apple store!
Πόσες φορές βλέπεις βίντεο έστω στο youtube και πληρώνεις πνευματικά δικαιώματα;

Πολλά από τα βιβλία δεν κυκλοφορούν πλέον στο εμπόριο και σε πολλές περιπτώσεις διαφήμιση γίνεται. Βρήκες χώρο να μας κάνεις τον διανοούμενο.

Άντε παπαράντζα για κάνα ακάποτο να στανιάρεις. Έχει γίνει της μόδας τώρα τελευταία. Τα link τα έχω διαγράψει.

:erection: :erection:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.754
Πόντοι
2.606
Πτώση καμυ πολυ καλύτερο απο τα αλλά γνωστότερα του , ο καμυ γαμει

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
57
Πόντοι
16
Πτώση καμυ πολυ καλύτερο απο τα αλλά γνωστότερα του , ο καμυ γαμει
Ο Καμύ είναι ο αγαπημένος μου. Καθαρά φιλοσοφικά τα κείμενά του, το κορυφαίο μακράν ο Ξένος.

Από Σελίν, μιας και είδα τη φωτό σου, δεν έχω διαβάσει κάτι πέρα από το ταξίδι, έχεις να προτείνεις άλλο καλό του;

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.754
Πόντοι
2.606
Ο Καμύ είναι ο αγαπημένος μου. Καθαρά φιλοσοφικά τα κείμενά του, το κορυφαίο μακράν ο Ξένος.

Από Σελίν, μιας και είδα τη φωτό σου, δεν έχω διαβάσει κάτι πέρα από το ταξίδι, έχεις να προτείνεις άλλο καλό του;
η πτώση ειναι καλύτερη απο τον ξένο . Σελίν απο τον ενα Πύργο ο άλλος πολυ μεγάλο σε όγκο κι αυτο αλλά οχι τόσο σε αξία όσο το ταξίδι

methane

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
30
Πόντοι
0
το δογμα του σοκ-ναομι κλαιν.

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
57
Πόντοι
16
η πτώση ειναι καλύτερη απο τον ξένο . Σελίν απο τον ενα Πύργο ο άλλος πολυ μεγάλο σε όγκο κι αυτο αλλά οχι τόσο σε αξία όσο το ταξίδι
κατά τη γνώμη μου ο ξένος είναι αξεπέραστος. ευχαριστώ.

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΨΗΛΟ ΚΑΣΤΡΟ του Φ.Ντικ..
για τους λατρεις της εναλλακτικης ιστοριας.
το καλυτερο του ειδους!

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
1984 του Τζωρτζ Οργουελ

Ειχα διαβασει καποια στιγμη το ουρανιο talkshow απο τον Κωστακη Αναν. Οποιος το εχει διαβασει θα ηθελα να μου πει αν υπαρχουν παρομοιου ειδους βιβλια αν ξερει κανεναν τιτλο.

Για οποιον δεν το εχει διαβασει περα οτι το προτεινω, θα ηθελα να μου πει κανενα καλο βιβλιο που να εχει κωμικη περιγραφη. Να βγαζει γελιο με ωραιες ατακες ή ιστοριες.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.754
Πόντοι
2.606
Ειχα διαβασει καποια στιγμη το ουρανιο talkshow απο τον Κωστακη Αναν. Οποιος το εχει διαβασει θα ηθελα να μου πει αν υπαρχουν παρομοιου ειδους βιβλια αν ξερει κανεναν τιτλο.

Για οποιον δεν το εχει διαβασει περα οτι το προτεινω, θα ηθελα να μου πει κανενα καλο βιβλιο που να εχει κωμικη περιγραφη. Να βγαζει γελιο με ωραιες ατακες ή ιστοριες.
τσιφορος οποιο και να παρεις ειναι τελειο

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.004
Πόντοι
22.785
Η ΗΘΙΚΗ !!!!
Ένα εύκολοδιαβαστο καί ίδιαιτερα επιδραστικο για τους άναγνωστες του, βιβλιο φιλοσοφίας,γραμμενο άπό τόν κορυφαιο έν ζωή φιλόσοφο  ......ΑΛΕΝ ΜΠΑΝΤΙΟΥ

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16

Συμφωνώ απόλυτα για τον Τσιφόρο. Θα προτείνω επίσης και τα παρακάτω αν και δεν θυμάμαι τους συγγραφείς¨:

" Σε στενο οικογενειακό κύκλο" εκδόσεις Ελληνικά γράμματα
"Αν μπορούσαν να μιλήσουν" εκδόσεις BELL

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Τρομερό! Το τελευταίο βιβλίο  που διάβασα ήταν για τα ξυλόγλυπτα!
Έπαθα κοκομπλόκο!!

:s&m_1: :s&m_1:

Συνημμένα

• woodcraft1.jpg
    woodcraft1.jpg
    165,3 KB · Εμφανίσεις: 23

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
το μεθυσμενο ημερολογιο,
πολυ αναλαφρο,απλο,λιτο στην αφηγηση διαβαζεται σχεδον σαν περιοδικο...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
ιστορια αγαπης και σκοτους Αμος Οζ

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.