You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιό βιβλίο προτείνετε / μόλις ολοκληρώσατε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 287K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
και η ταινία είναι καλήεριχ μαρια ρεμαρκ
ουδεν νεωτερον απο το δυτικο μετωπο ,πολυ καλο
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.754
- Πόντοι
- 2.606
δεν την εχω δεικαι η ταινία είναι καλή
thodorio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.811
- Πόντοι
- 216
εριχ μαρια ρεμαρκ
ουδεν νεωτερον απο το δυτικο μετωπο ,πολυ καλο
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
δικη καφκα κατωτερο της φημης που το συνοδευει
διαφωνω μαζι με το ξενο του καμυ ειναι τα αγαπημενα μου
επισης θεωρειται ημιτελες
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.754
- Πόντοι
- 2.606
σεβαστοδιαφωνω μαζι με το ξενο του καμυ ειναι τα αγαπημενα μου
trospe Giant
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 6
- Like
- 473
- Πόντοι
- 26
τελευταια διαβασα ενα ρουμανικο playboy
thodorio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.811
- Πόντοι
- 216
διαφωνω μαζι με το ξενο του καμυ ειναι τα αγαπημενα μου
Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Πολυ περαση εχεις ο ξενος στην Ελλαδα. Τοσο καλα τα παμε ολοι, ε?
Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
The Martian του Andy Weir
Hard science fiction με θεμα την επιβιωση ενος αστροναυτη που εχει ξεμεινει στον Αρη. Συνδυασμος wet dream των MacGyver και Elon Musk χωρις να απομακρυνεται ποτε απο το ρεαλισμο! Παρα πολυ διασκεδαστικο, το διαβασα σχεδον μονορουφι σε δυο μερες...
Για να δειτε ποσο εμπνευσμενος ανθρωπος ειναι διαβαστε και την παρακατω ιστορια μικρου μηκους του ιδιου, που πρεπει να ειναι απο τις καλυτερες, αν οχι η καλυτερη, που εχω διαβασει σε τετοιο μεγεθος.
Hard science fiction με θεμα την επιβιωση ενος αστροναυτη που εχει ξεμεινει στον Αρη. Συνδυασμος wet dream των MacGyver και Elon Musk χωρις να απομακρυνεται ποτε απο το ρεαλισμο! Παρα πολυ διασκεδαστικο, το διαβασα σχεδον μονορουφι σε δυο μερες...
Για να δειτε ποσο εμπνευσμενος ανθρωπος ειναι διαβαστε και την παρακατω ιστορια μικρου μηκους του ιδιου, που πρεπει να ειναι απο τις καλυτερες, αν οχι η καλυτερη, που εχω διαβασει σε τετοιο μεγεθος.
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Διαβαζω την Ιλιαδα (εκδοσεις κακτος, 6 βιβλια)
Τυποι εχω μεινει μαλακας...
Καμμια σχεση το αντικτυπο πανω μου με τοτε που μας την μαθαιναν στο γυμνασιο. Μιλαμε για τον ορισμο του επους (Οκ ετσι υποτιθεται οτι ειναι) με μαχες, ερωτες, προδοσιες, ανατροπες και αυτα χωρις plot holes οπως τα σημερινα μπλοκμπαστερς
Αξιες και ιδανικα σε πολιτικη, πολεμο και ερωτα 2500 χρονια πριν, ομως φαινονται τοσο ζωντανα σαν να γραφτηκε σημερα
Ακομα και το στυλ ειναι ιδιο με το συγχρονο (μαλλον δεν εχουν αλλαξει οι ανθρωποι πολυ απο τοτε) απο γκορ περιγραφες της μαχης, πχ πως περασε το ακοντιο απο την μυτη σπαζοντας τα δοντια και κοβοντας την γλωσσα, ηρωες που γαμαν και δερνουν, καβλωτικες περιγραφες της ελενης αλλα και κουλα του στυλ εσωσε τον ταδε πολεμιστη ο θεος κατεβαζοντας ομιχλη κιετς. Και αυτα να υπαρχουν παραλληλα με βαθια ηθικα διλληματα για την φυση και τις πραξεις του ανθρωπου.
Εχω την αισθηση τυποι οτι οτι βγηκε απο τοτε μεχρι τις μερες μας ειναι αντιγραφη της ιλιαδας χωρις ποτε ομως να φτασει σε αυτη την τελειοτητα. Αξεπεραστο...
Τυποι εχω μεινει μαλακας...
Καμμια σχεση το αντικτυπο πανω μου με τοτε που μας την μαθαιναν στο γυμνασιο. Μιλαμε για τον ορισμο του επους (Οκ ετσι υποτιθεται οτι ειναι) με μαχες, ερωτες, προδοσιες, ανατροπες και αυτα χωρις plot holes οπως τα σημερινα μπλοκμπαστερς
Αξιες και ιδανικα σε πολιτικη, πολεμο και ερωτα 2500 χρονια πριν, ομως φαινονται τοσο ζωντανα σαν να γραφτηκε σημερα
Ακομα και το στυλ ειναι ιδιο με το συγχρονο (μαλλον δεν εχουν αλλαξει οι ανθρωποι πολυ απο τοτε) απο γκορ περιγραφες της μαχης, πχ πως περασε το ακοντιο απο την μυτη σπαζοντας τα δοντια και κοβοντας την γλωσσα, ηρωες που γαμαν και δερνουν, καβλωτικες περιγραφες της ελενης αλλα και κουλα του στυλ εσωσε τον ταδε πολεμιστη ο θεος κατεβαζοντας ομιχλη κιετς. Και αυτα να υπαρχουν παραλληλα με βαθια ηθικα διλληματα για την φυση και τις πραξεις του ανθρωπου.
Εχω την αισθηση τυποι οτι οτι βγηκε απο τοτε μεχρι τις μερες μας ειναι αντιγραφη της ιλιαδας χωρις ποτε ομως να φτασει σε αυτη την τελειοτητα. Αξεπεραστο...
αντε ρε παράτα μας!!!!!!!!!!!!Έχω πολλά links αλλά επειδή ούτε ένα ευχαριστώ δεν λένε εδώ μέσα τα μπλόκαρα.
:S
παπαρολόγε......τα βιβλία ειναι για να αγοράζονται οχι να κατεβάζονται!
ασέβεια στους δημιουργους........και στο κάτω κατω ολα τα βρίσκει κανεις παμφθηνα πια!
στον πάτω σου τα λίνκς!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K