Νέα

Ποιό βιβλίο προτείνετε / μόλις ολοκληρώσατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 291K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
:)

νομιζω οτι αμα ξεκινησεις δυσκολα σταματας....

παλιά διάβαζα πάρα πολύ, αλλά με τους ρυθμούς της σύγχρονης ζωής δύσκολα να αφιερωθείς στο διάβασμα (λογοτεχνικών βιβλίων)
και δεν είναι μόνο το ίδιο το διάβασμα, όσο οι αρνητικές μερικές φορές επιδράσεις που έχουν κάποια βιβλία και που ενδέχεται να σε επηρεάσουν στον καθημερινό σου αγώνα για το μεροκάματο (πχ δουλεύεις λάντζα σε ταβέρνα και το μάτι σου γυαλίζει όταν το αφεντικό σε ρωτάει που έβαλες τα τάπερ της μελιτζανοσαλάτας, σκεπτόμενη τί εννοούσε ο Κάφκα ή ο Νίτσε σ εκείνο το σημείο, κλπ)
πάντως η λογοτεχνία είναι η μητέρα των τεχνών αφού περιγράφει πράγματα και έννοιες που είναι αδύνατο να τις αντιληφθείς με άλλες τέχνες

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
παλιά διάβαζα πάρα πολύ, αλλά με τους ρυθμούς της σύγχρονης ζωής δύσκολα να αφιερωθείς στο διάβασμα (λογοτεχνικών βιβλίων)
και δεν είναι μόνο το ίδιο το διάβασμα, όσο οι αρνητικές μερικές φορές επιδράσεις που έχουν κάποια βιβλία και που ενδέχεται να σε επηρεάσουν στον καθημερινό σου αγώνα για το μεροκάματο (πχ δουλεύεις λάντζα σε ταβέρνα και το μάτι σου γυαλίζει όταν το αφεντικό σε ρωτάει που έβαλες τα τάπερ της μελιτζανοσαλάτας, σκεπτόμενη τί εννοούσε ο Κάφκα ή ο Νίτσε σ εκείνο το σημείο, κλπ)
πάντως η λογοτεχνία είναι η μητέρα των τεχνών αφού περιγράφει πράγματα και έννοιες που είναι αδύνατο να τις αντιληφθείς με άλλες τέχνες
καλα κατα καιρους διαβαζεις περισσοτερο η λιγοτερο αναλογα με τις υποχρεωσεις σου εννοειται..

το εχω παθει.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: με το λεωφορειο ποθος...αναπολουσα και ο πελατης περιμενε ενα φρεντο... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ΦΡΙΝΤΡΙΧ ΝΙΤΣΕ.....τα τελευταια σημειωματαρια.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
με κουραζει...ειχα προσπαθησει(δε τα καταφερα ομως)να διαβασω τον αντιχριστο...

οπως με κουραζει κ ο ντοστογιεφσκι...γραφει λιγο κουραστικα(σαν δομη οχι σαν περιεχομενο)

Επισκέπτης
καλα κατα καιρους διαβαζεις περισσοτερο η λιγοτερο αναλογα με τις υποχρεωσεις σου εννοειται..

το εχω παθει.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: με το λεωφορειο ποθος...αναπολουσα και ο πελατης περιμενε ενα φρεντο... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κι αυτά είναι τα λιγότερα που μπορείς να πάθεις
υπάρχουν βιβλία που μπορεί πραγματικά να σε τρελάνουν... :rockon:
επίσης αυτό που δε μ αρέσει στα βιβλία είναι ότι είναι μονόλογος του συγγραφέα, ενώ εσύ είσαι καθαρός αποδέκτης που τρως αναγκαστικά στη μάπα ότι λέει, μη μπορώντας να αντιδράσεις ούτε να πεις κάτι στο οποίο διαφωνείς

πχ αν διάβαζα ένα βιβλίο σου θα ίσχυε το ανωτέρω
εδώ όμως σ έχω ζωντανή εδώ, επιδεκτική ερωτήσεων, διευκρίνσεων, διαφωνιών και αναλύσεων εν γένει... :rockon:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

οπως με κουραζει κ ο ντοστογιεφσκι...γραφει λιγο κουραστικα(σαν δομη οχι σαν περιεχομενο)
Ποιος εγραψε για τον Αντιχριστο???

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
κι αυτά είναι τα λιγότερα που μπορείς να πάθεις
υπάρχουν βιβλία που μπορεί πραγματικά να σε τρελάνουν... :rockon:
επίσης αυτό που δε μ αρέσει στα βιβλία είναι ότι είναι μονόλογος του συγγραφέα, ενώ εσύ είσαι καθαρός αποδέκτης που τρως αναγκαστικά στη μάπα ότι λέει, μη μπορώντας να αντιδράσεις ούτε να πεις κάτι στο οποίο διαφωνείς

πχ αν διάβαζα ένα βιβλίο σου θα ίσχυε το ανωτέρω
εδώ όμως σ έχω ζωντανή εδώ, επιδεκτική ερωτήσεων, διευκρίνσεων, διαφωνιών και αναλύσεων εν γένει... :rockon:
δε διαφωνω...απλα δε το "βιωνω "εντονα γτ τα βιβλια που προτημω εγω ειναι εργα..θεατρικα πχ...οποτε δεν υπαρχει αυτο που λες...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
μαλακιες λεω?! :o
οχι δε λεω...νιτσε ειναι...μη με τρελαινεις... :2funny:
Δεν εγραψε για κανενα Αντιχριστο ...ο Νιτσε!!!!!!...Εγραψε για τον ανθρωπο και τον Θεο που εχει μεσα του, ο ανθρωπος!!!

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
επίσης θέλω να διαβάσω κάποια στιγμή Ασίμωφ και Άρθουρ Κλαρκ
έχει διαβάσει κανείς σας έστω και ένα βιβλίο τους;

πολυ καλοι και οι δυο . αν διαλεγα εναν θα προτιμουσα τον ασιμωφ .

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Εμενα αντιθετος με κουραζει το περιοχομενο.
Για να ειμαι πιο σαφης με κουραζει ο παντοτινος ερωτας του χαρακτηρα οπως στο βιβλιο ο Παιχτης.
Οπως και ο ερωτας στα χρονια της χολερας. Ωραιες οι περιγραφες ωραιο το δεσιμο των σκηνων αλλα αυτος ο παντοτινος ερωτας μου προκαλασε εμετο.
Ισως να μην ειμαι συναισθηματικος τυπος.  :dunno:

Δεν εγραψε για κανενα Αντιχριστο ...ο Νιτσε!!!!!!...Εγραψε για τον ανθρωπο και τον Θεο που εχει μεσα του, ο ανθρωπος!!!
Οκ και η αναλυση σου για τον πουτσο ειναι.
Εγραψε για τον Υπερανθρωπο.

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
και δυο all time classics :

Emotional Intelligence: Why It Can Matter More Than IQ
Working with Emotional Intelligence

του Daniel Goleman

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Εμενα αντιθετος με κουραζει το περιοχομενο.
Για να ειμαι πιο σαφης με κουραζει ο παντοτινος ερωτας του χαρακτηρα οπως στο βιβλιο ο Παιχτης.
Οπως και ο ερωτας στα χρονια της χολερας. Ωραιες οι περιγραφες ωραιο το δεσιμο των σκηνων αλλα αυτος ο παντοτινος ερωτας μου προκαλασε εμετο.
Ισως να μην ειμαι συναισθηματικος τυπος.  :dunno:

Οκ και η αναλυση σου για τον πουτσο ειναι.
Εγραψε για τον Υπερανθρωπο.
Δεν εκανα αναλυση.....για τον Υπερανθρωπο του Ζαρατουστρα εγραψε στην ουσια!!!...Αρα εσυ για τον πουτσο εισαι που χωρις να ξερεις(κατεχεις) πεταχτηκες να γραψεις την ασχετοσυνη σου!!!!!!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
URL]]

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Δεν εκανα αναλυση.....για τον Υπερανθρωπο του Ζαρατουστρα εγραψε στην ουσια!!!...Αρα εσυ για τον πουτσο εισαι που χωρις να ξερεις(κατεχεις) πεταχτηκες να γραψεις την ασχετοσυνη σου!!!!!!
Και εσυ ρε παιχτη που τα ξερεις ολα, πως και δεν ηξερες οτι ο Νιτσε οντως εχει γραψει τον Αντιχριστο?   :2funny:
[URL unfurl="true"]http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A6%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%82_%CE%9D%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B5[/url]

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
http://[URL unfurl="true"]www.greekbooks.gr/ProductImages/XtraLarge/Book/%CE%94%CE%91%CE%9C%CE%99%CE%91%CE%9D%CE%9F%CE%A3/113835.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
[QUOTE="marios51, post: 3476721"]
Και εσυ ρε παιχτη που τα κατεχεις ολα, πως και δεν ηξερες οτι ο Νιτσε οντως εχει γραψει τον Αντιχριστο?   :2funny:
[url=http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A6%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%82_%CE%9D%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B5][URL unfurl="true"]http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A6%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%82_%CE%9D%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B5[/url[/URL]]
[/quote]

Είναι ο Anti-Christian

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom