quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Βασικά, δε με καίει να σου πω, απλά έκανα μια ρητορική ερώτηση για τη σύγκριση που ανέφερες.
Ε δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Κι εγώ έχω τεχνική...οι μετριοτητες ειναι βαρετες παντως...οπως και οι μεσοι οροι...
Ευχαρίστως να σου έδινα, αλλά δεν παίζει να έχουν τηλέφωνα και τα ονόματα να μην είναι τα πραγματικά τους.
και με αυτη την φραση ο ρημαγμενος μου εαυτος απο τα χαστουκια της μοιρας .. παει νανι :-* :-* :-* φιλακια σε αγορακια και τα κοριστουδια κυρίως :-* :-* :-* :-* :-*
και με αυτη την φραση ο ρημαγμενος μου εαυτος απο τα χαστουκια της μοιρας .. παει νανι :-* :-* :-* φιλακια σε αγορακια και τα κοριστουδια κυρίως :-* :-* :-* :-* :-*
Ε δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Κι εγώ έχω τεχνική...
κάλτσες με ασημένια ίνα βοηθάνε στην διατήρηση της καλής υγιεινής των ποδιών και δε βρωμάνε
(τις χρησιμοποιούμε στα διαβητικά πόδια)
...έτσι ενημερωτικά αυτα...
Που ειναι και ΝΑ με το συμπαθειοΣτ'αρχιδια μας.....
Ε δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Κι εγώ έχω τεχνική...
Πριν ρωταγες αμα εχεις προβλημα.Στ'αρχιδια μας.....
Τι θα δωσεις δηλαδη?Αμα τελικα γνωριζω την Μουνιτσα θα την δωσω στο site.
Πριν ρωταγες αμα εχεις προβλημα.
Ισως και να εχεις τελικα.
Μεσα στο υπονοουμενο εισαι τσουλακιτεχνιτης απο τεχνιτη εχει διαφορα ομως...φερνεις τεχνιτη να σου κανει μερεμετια και σου γκρεμιζει το σπιτι και φερνεις τεχνιτη να σου σφιξει ενα παξιμαδι και του ζητας γενικο ρεκτιφιε...
Αμα τελικα γνωριζω την Μουνιτσα θα την δωσω στο site.
Εννοειται.εισαι αντ1?
Αμα την εχεις μονο στο site εχεις καλως.Απο τοτε που με φωναζουνε Γιαννη εδω μεσα η αληθεια ειναι οτι μια συγχιση την εχω....
Το εχω απορια. Ποια ειναι η γνωστη σου;αμα με γνωριζεις σιγα μην το μαθεις ποτε