pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Ντάξει για να μην τσακωθούμε βασικά...αν θες πάμε παρτούζα την δεξιά.Η αριστερή είναι άσχημη ρε.
Ντάξει για να μην τσακωθούμε βασικά...αν θες πάμε παρτούζα την δεξιά.Η αριστερή είναι άσχημη ρε.
Καλή καρδιά να υπάρχει και θα τα βρούμε τα υπόλοιπα.Ντάξει για να μην τσακωθούμε βασικά...αν θες πάμε παρτούζα την δεξιά.
Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή εγώ,Τρίτη-Πέμπτη-Σαβ. εσύ;;;Καλή καρδιά να υπάρχει και θα τα βρούμε τα υπόλοιπα.
Εμένα μου αρέσουν τα μπάζα που μυρίζουν πάντως.ρε μαλακισμένα
πηγαίντε καμιά φυλής να ξελαμπικαρετε .........
που μου λέτε ότι θα γαμούσατε τις φλόμπες ......
ή πιάστε καμιά καλή δουλειά
να αρχίσετε να γαμάτε τίποτε δυνατά cg .....
Έχεις καμιά πρόταση;;;ή πιάστε καμιά καλή δουλειά
να αρχίσετε να γαμάτε τίποτε δυνατά cg .....
kinky boy!!!Εμένα μου αρέσουν τα μπάζα που μυρίζουν πάντως.
Εμένα μου αρέσουν τα μπάζα που μυρίζουν πάντως.
Σκατά αριστερός είμαι πάντως μια φορά εξάρχεια δεν έχω πάει...την τελευταία φορά που κατέβηκα Αθήνα πήγα να δω τον Παρθενώνα...ρε μπας κ είμαι εθνικιστής τελικά;;;Εξάρχεια , Στρέφη αποκλειστικά τότε.
Μυρίζουν στάνταρ όμως ε, μην τρέχω τσάμπα. Είναι και ανηφόρα.Εξάρχεια , Στρέφη αποκλειστικά τότε.
Σκατά αριστερός είμαι πάντως μια φορά εξάρχεια δεν έχω πάει...την τελευταία φορά που κατέβηκα Αθήνα πήγα να δω τον Παρθενώνα...ρε μπας κ είμαι εθνικιστής τελικά;;;
Καλλιδρομιου κετς?Μυρίζουν στάνταρ όμως ε, μην τρέχω τσάμπα. Είναι και ανηφόρα.
Δεν ξέρω...αλλά έχει καλλιεργήσει έναν μύθο ο Λάκης που με βάζει σε περιέργεια.Τι ακριβως περιμενεις να δεις στα εξαρχεια δηλαδη?
Η συγκοινωνία χάλια κ θα το πας ποδαράτος;;;Μυρίζουν στάνταρ όμως ε, μην τρέχω τσάμπα. Είναι και ανηφόρα.
Η συγκοινωνία χάλια κ θα το πας ποδαράτος;;;
Αν τυχον κατεβεις, ειδοποιησε να σε περπατησω.Δεν ξέρω...αλλά έχει καλλιεργήσει έναν μύθο ο Λάκης που με βάζει σε περιέργεια.
Και γαμώ την διαφήμιση είναι.
Εξάρχεια;;;Αν τυχον κατεβεις, ειδοποιησε να σε περπατησω.
Ναι ρε, γιατι? Ειναι πολυ ενδιαφερουσα αυτη η καλτ ατμοσφαιρα, με τους βαμμενους τοιχους, τις αφισες με τα απιστευτα αιτηματα, τους περιεργους που κυκλοφορανε με το κενο βλεμμα, τους αστυνομικους με τις ασπιδες σε καθε διασταυρωση. Λες και περνας σε μια αλλη διασταση.Εξάρχεια;;;
Τέτοια γράφεις κ μετά άντε να πείσεις για δεξιός.
Αν ήταν κ στην σειρά αυτά θα ήταν όντως ένα πολύ γαμάτο ταξίδι...Ναι ρε, γιατι? Ειναι πολυ ενδιαφερουσα αυτη η καλτ ατμοσφαιρα, με τους βαμμενους τοιχους, τις αφισες με τα απιστευτα αιτηματα, τους περιεργους που κυκλοφορανε με το κενο βλεμμα, τους αστυνομικους με τις ασπιδες σε καθε διασταυρωση. Λες και περνας σε μια αλλη διασταση.
Ειναι εκπληκτικο παντως σε ποσο λιγη αποσταση μπορεις στην Αθηνα να μπεις και να βγεις σε διαφορετικους κοσμους. Εξαρχεια, Κολωνακι, Ευελπιδων, Φυλης...
Φυλης, Ευελπιδων, Εξαρχεια, Κολωνακι. Με τη σειρα.Αν ήταν κ στην σειρά αυτά θα ήταν όντως ένα πολύ γαμάτο ταξίδι...