Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
απο το meet market ηταν οι φωτοζ ε? καλα που δεν εβαλες και μενα
Ιδέα δεν έχω από ένα τυχαίο μπλόγκ τις βρήκα
αν σε αναγνώριζα δεν θα σε έβαζα
απο το meet market ηταν οι φωτοζ ε? καλα που δεν εβαλες και μενα
Χωρίς το 1 ;)3 εκατοστα βαρυα
αφου ειμα τυπος πουτανακι θα σε πω αχχαχαχαχχααχαχαχαπο το meet market ηταν οι φωτοζ ε? καλα που δεν εβαλες και μενα
συνκουμπαροι...
με ειπες πουτανακι καπου πιο πισω ή κανανε πουλακια τα αμυγδαλωτα ματακια μου?
Ρε εχεις καμμενο εγκεφαλο???Τι σχεση εχει οτι ισως να εχω καποια κοινη γνωστη με την Μουνιτσα με το οτι γαμιεσαι;
Ιδέα δεν έχω από ένα τυχαίο μπλόγκ τις βρήκα
αν σε αναγνώριζα δεν θα σε έβαζα
Βασικά, δε με καίει να σου πω, απλά έκανα μια ρητορική ερώτηση για τη σύγκριση που ανέφερες.βριλ δεν ειμαι τυπος μανα μου, γυναικα ειμαι και αν θες πες μας ποσο ειναι το πουλι σου μιας και το ανεφερες γιατι θα προαγει την συζητηση
ε ηλιθια χαχαχχαχα2 εκατοστα?????Πολυ κριμα.... :-
αφου ειμα τυπος πουτανακι θα σε πω αχχαχαχαχχααχαχαχ
13-14 μαθηματική μου διάνοια, πάνω στο μέσο όρο ακριβώς.2 εκατοστα?????Πολυ κριμα.... :-
2 εκατοστα?????Πολυ κριμα.... :-
Και ρητορας ΜΑΝΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ η χωριστρα σου σταζωωωωωωΒασικά, δε με καίει να σου πω, απλά έκανα μια ρητορική ερώτηση για τη σύγκριση που ανέφερες.
Πειραγμα ηταν.Ρε εχεις καμμενο εγκεφαλο???
Βγηκα γνωστη μεε καποιον που βρηκαμε μια κοινη γνωστη στο ασχετο
Γκε-γκε?? η γκαου μπιου??
Γιατι μονο αυτα μπορουνειναι καλοι στα προκαταρκτικα αυτοι λενε ρε...
13-14 μαθηματική μου διάνοια, πάνω στο μέσο όρο ακριβώς.
δε ντυνομαι ετσι και σε αυτο το βαθμο ουτως ή αλλως...το καλο που σου θελω να μη με εβαζες
Γιατι μονο αυτα μπορουν
φαντάζομαι καταλαβαίνεις πως αν ήμουν καριόλα δεν θα με σταματούσε ο ανώμαλος , οπότε περιττή η προειδοποίηση/απειλή νομίζω ...
Βασικά, δε με καίει να σου πω, απλά έκανα μια ρητορική ερώτηση για τη σύγκριση που ανέφερες.
13-14 μαθηματική μου διάνοια, πάνω στο μέσο όρο ακριβώς.
Ευχαρίστως να σου έδινα, αλλά δεν παίζει να έχουν τηλέφωνα και τα ονόματα να μην είναι τα πραγματικά τους.Δωσε ονοματα κ τηλεφωνα....