aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
καπως ετσι...Άρα η απάντηση πού θα στηριχτεί; Στο πως τις φανταζόμαστε;
καπως ετσι...Άρα η απάντηση πού θα στηριχτεί; Στο πως τις φανταζόμαστε;
ρε καρναβαλι αφου ειμαι με τον σοφια,μην λες μαλακιες και εχω μουρμουρα το βραδυΡε ξεφτιλισμένε ανδρα μας τις εχεις χύσει ολες. Ασε και καμμια για μας!
Αλητη
λιλακι
ωριμη κοπελα
ξερει τι θελει
ποια απο ολες;Την χαζουλα ψηφισα....... της εχω κανει και αιτηση στο προφιλ της στο face!!!!
μιλα καλα ρε μην ερθω βικτωρια και σε αρπαξω απο τα μαλλια
Το ότι τουλάχιστον δύο θέλουν να σε πηδήξουν; :o Πάνε οι θαυμαστές, μόλις τους έχασες ...χιλιοειπωμενο "αστειακι".
το μοντελο...ποια απο ολες;
ρε τύπε, μπλέκεις τα πόδια σου..τι σχέση έχει το αν είναι άσχημη/όμορφη με το αν την πηδάς ή όχι;
Μεσα στις γκομενες που βαλατε να δωσουμε ψηφο, ειναι και δυο στρακια(τουλαχιστον) καμουφλαρισμενα σε προφιλ γυναικειο.....αρα καλυτερα θα ηταν η λεξη γκομενα να διαγραφει και ο τιτλος του θρεντ να γινει .....Ποιο πηδησιμη του site?(ετσι θα καλυπτεται και η κατηγορια "others" και θα δυναται η δυνατοτητα και σε αλλα νικ, να συμμετασχουν στο διαγωνισμο!!!...Μην στερειται την χαρα απο αλλα μελη!
καλα μοντελα ολες ειναιτο μοντελο...
καμια...
( ΥΓ hey )
εμεις που ειμαστε της ψησταριας που να χωθουμε;Για μας τους γυμναστηριακους η ψηφος ειναι μονοδρομος.κουα
γαμα τα...χαλασε ο κοσμοςΤο ότι τουλάχιστον δύο θέλουν να σε πηδήξουν; :o Πάνε οι θαυμαστές, μόλις τους έχασες ...
καλα μοντελα ολες ειναι
Ρε μαλακα κοντεψες να με πνίξεις!!!!!!!!!
Νασαι καλα!
εχω ενα στανταρακι...αγιο μερκουριο..εμεις που ειμαστε της ψησταριας που να χωθουμε;
γιατι δεν βαζεις την αληθινη φωτο του λαγουδακη τυπε?