lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
και ενα τελαρο μπυρονιασταυλισια και λουκανικο χωριατικο.....και μετα για βολτα στα παλαια ανακτορα! μερκουριο ηθελα να γραψω
και ενα τελαρο μπυρονιασταυλισια και λουκανικο χωριατικο.....και μετα για βολτα στα παλαια ανακτορα! μερκουριο ηθελα να γραψω
πας καλα ρε;; καλυτερα τραβα βολτα στην βαθη 3 το πρωι παρα να δεις βελβη, θα σκιαχτεις λιγοτερο!Τύπε ψάχνομαι να δω Βέλβη να πάρουμε και λίγο μάτι
Κι εσυ που το ξερεις ?Ουτε εκει ποσταρουν δικες τους φωτο....οι περισσοτερες!!!!Μονο οσες ψαχνουν για πελατακια, ποσταρουν δικες τους στο φατσοβιβλιο!!!
Τύπε ψάχνομαι να δω Βέλβη να πάρουμε και λίγο μάτι
και ενα τελαρο μπυρονια
τοσο πολυ ? :Sπας καλα ρε;; καλυτερα τραβα βολτα στην βαθη 3 το πρωι παρα να δεις βελβη, θα σκιαχτεις λιγοτερο!
50 ευραίους για λίγο ματάκι;;; Αλητεία!
Καλα του τα ειπες...... παει να μας πιασει κοροιδα...50 ευραίους για λίγο ματάκι;;; Αλητεία!
σαν να βλεπεις τον οβελιξ με φουστανι, ξεπερναει τα ορια της διαστροφηςτοσο πολυ ? :S
τυπε ειχε θεμα γιατι δεν τα δεχοντανο bbw έχει γεμίσει όλο το nudevista με βίντεο του κήτους
οι 2 πρωτες μεχρι στιγμης ειναι αυτες ρε τυποι?
και
τυπε ειχε θεμα γιατι δεν τα δεχονταν
εγω του ειχα προτεινει να τα βαλει εδω παντως
μας βρηκαν στην αναγκη δικε μου,γουσταρεις να περασω με τα συνεργα να παμε φιλοπαππου να λυωσουμε στο ματι;50 ευραίους για λίγο ματάκι;;; Αλητεία!
σαν να βλεπεις τον οβελιξ με φουστανι, ξεπερναει τα ορια της διαστροφης
Και η Λουκριτια :
και μια κοκακολα για την χωνεψηη προσφορά μου είναι πέντε σουβλάκια τουλάχιστον θα ντερλικώσεις
και μια κοκακολα για την χωνεψη