Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.372
- Πόντοι
- 5.435
ας κάθετε να κοιτάει τότε....η βιλμα δεν παει με αντρες..... :-
ας κάθετε να κοιτάει τότε....η βιλμα δεν παει με αντρες..... :-
Αν τα ενωσεις βγάζουν μια ευγένεια!ευαισθητο και σεμνο ειπες.οχι ευγενικο.
γραφετε που γραφετε μαλακιες τις ξεχνατε κιολας μετα.
οι αντρες δεν πανε με την βιλμα...η βιλμα δεν παει με αντρες..... :-
αστο καλυτερα δικε μου,για τετοια ειμαστε;Και πού να ξέρουμε εμείς πόσο πηδήσιμες είναι; Από κοντά τις έχουμε δει;
χιλιοειπωμενο "αστειακι".Λουκρητία τουλάχιστον 2 θέλουν να σε πηδήξουν... Ο Καστράτο δεν σου χρειάζεται άλλο πια!
Αν τα ενωσεις βγάζουν μια ευγένεια!
Και παλι ντροπη σου. Ακου μαλακίες!!!!!!!!!!!!!!
ανωμαλεΔεν ξερω για ποιο λόγο αλλά ψήφισα Velvy έχει κάτι που μου τι δίνει και σαβούρα να ήταν με το στυλάκι που έχει εγώ της ξεχαρβάλωνα ευχαρίστως την βαλβίδα
μεσα!!!!Σιγα μην σκίσεις το κολάν σου μωρη. Αν τολμας ελα!
Πλακώνόμαστε και μετά παμε για σουβλάκια και μπυρες! ;)
στρακια;ποια ειναι δικε μου να τα χυσω!!!!Μεσα στις γκομενες που βαλατε να δωσουμε ψηφο, ειναι και δυο στρακια(τουλαχιστον) καμουφλαρισμενα σε προφιλ γυναικειο.....αρα καλυτερα θα ηταν η λεξη γκομενα να διαγραφει και ο τιτλος του θρεντ να γινει .....Ποιο πηδησιμη του site?(ετσι θα καλυπτεται και η κατηγορια "others" και θα δυναται η δυνατοτητα και σε αλλα νικ, να συμμετασχουν στο διαγωνισμο!!!...Μην στερειται την χαρα απο αλλα μελη!
Άρα η απάντηση πού θα στηριχτεί; Στο πως τις φανταζόμαστε;αστο καλυτερα δικε μου,για τετοια ειμαστε;
ακριβως,εκτος αν βαλουν φωτο,εγω γιατι εβαλα οταν μου το ζητησαν;Άρα η απάντηση πού θα στηριχτεί; Στο πως τις φανταζόμαστε;
Τελικά ειχα δικιο!στρακια;ποια ειναι δικε μου να τα χυσω!!!!
σταματα...μουσκεψαΕιδικά λαγέ να την έχεις στα τέσσερα και να σου μιλάει για τα προβλήματα σε γάτες και σκυλιά
Ποιο ευκολο να βρεις ειναι..... ποια δεν ειναι.....στρακια;ποια ειναι δικε μου να τα χυσω!!!!
αει χασου βλαξΤελικά ειχα δικιο!
Μια ψήφο πηρες απο μενα στην αλλη ψηφοφορια!
Ρε ξεφτιλισμένε ανδρα μας τις εχεις χύσει ολες. Ασε και καμμια για μας!αει χασου βλαξ