pitbull86
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
οχι λεω οτι φτιαχνεται και η μουτσουνα ανεταεχεις δει την μουτσουνα της τυπε?
οχι λεω οτι φτιαχνεται και η μουτσουνα ανεταεχεις δει την μουτσουνα της τυπε?
Μην ψαρώνετε, στηρίχτε τις χρήστριες που κατα καιρούς έχουν συνεισφέρει με φωτογραφίες στο site.οχι λεω οτι φτιαχνεται και η μουτσουνα ανετα
λες να ειναι αλβανιδα τραβελι τυπε? :S πολλες τετοιες εχουν εμφανιστει εδω κατα καιρους :Sεσυ την κοβεις για ξενη τυπε?
ελλεεινιδα απτα τρικαλα θαναι
αν ειναι καλος ο φαναρτζης δεν υπαρχει προβλημαειναι gym addict τυπε θα φτιαξει και προσφατα να χει αρχισει
και σε προσωπο αν δε λεει. με δυο πλαστικες γινεται φαρμακη ανετα
αντε παλι με τον σοφια!!!ρε δεν γουσταρω λεμε να ακουω σχολιαΞεχάσατε να βάλετε την Αγγελικούλα. Εκαψε καρδιες στο περασμά της!
Οπως και καποια αλλα κορίτσια(ο Θεός να τα κανει κορίτσια) Σοφια, Ξενια, Λίλα κ.λ.π.
Εγω παντως ψήφισα Λουγκριτία! Ειναι πολύ ευαίσθητο κορίτσι και προπάντων σεμνο!
Μπα...η συμμετοχή σου στο θρεντ μόνο αδιαφορία δεν φανερώνει
κριμα για τα κοριτσια του siteΜπα...
Δεν θα το ελεγα......
Περισσοτερο για πλακα συμμετεχω παρα οτιδηποτε αλλο.....
Το εχω δηλωσει ρητως αλλωστε ΔΕΝ με ενδιαφερει κατι απο εδω
για τον σοφια εβαλε βετο ο λαγουδακης τυπε, ειναι παλαιων αρχων και δε γουσταρει να εκτιθεται το κοριτσι τουΞεχάσατε να βάλετε την Αγγελικούλα. Εκαψε καρδιες στο περασμά της!
Οπως και καποια αλλα κορίτσια(ο Θεός να τα κανει κορίτσια) Σοφια, Ξενια, Λίλα κ.λ.π.
Εγω παντως ψήφισα Λουγκριτία! Ειναι πολύ ευαίσθητο κορίτσι και προπάντων σεμνο!
Ειμαι βεβαιος οτι τρωνε καλα .....κριμα για τα κοριτσια του site
δεν θα ηθελες και σωματικο επιπεδο διαδραστικης αλληλεπιδρασης;Ψηφίζω αχάριστη και αλίντισσα και Rythm, με την οποία έχουμε ενωθεί σε ένα νοητό πνευματικό επίπεδο διαδραστικής αλληλεπίδρασης. Αυτά...
....κοινως να πεφτει και καμια πουτσα...δεν θα ηθελες και σωματικο επιπεδο διαδραστικης αλληλεπιδρασης;
πεστα!!!αντε με τους λιγουρηδες εδω μεσαγια τον σοφια εβαλε βετο ο λαγουδακης τυπε, ειναι παλαιων αρχων και δε γουσταρει να εκτιθεται το κοριτσι του
μιλα ωραια!!!μην εισαι γυφτος....κοινως να πεφτει και καμια πουτσα...
Vilma & Velvy τα 2 V
με καβλώσανε με τα nickname τους και μόνο
τα τσακιζουν τα γουρουνοπουλα....Ειμαι βεβαιος οτι τρωνε καλα .....