Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 17
- Πόντοι
- 166
Ψηφισε την Αμανιτα, να δειξεις ανωτεροτητα
α γαμήσου
Ψηφισε την Αμανιτα, να δειξεις ανωτεροτητα
Όχι,αυτή που τον πούτσό καλά ξέρει να καβαλά.πηδήσιμη είναι αυτή που είναι για τον πούτσο καβάλα;
δηλαδή ο λίλας είναι πηδήσιμη γκόμενα;Όχι,αυτή που τον πούτσό καλά ξέρει να καβαλά.
Ευχαριστω μωροα γαμήσου
Ξέχασα την υποσημείωση: να μην έχει υδραυλικά.δηλαδή ο λίλας είναι πηδήσιμη γκόμενα;
Παιδιά η ψηφοφορία κλείνει την άλλη κυριακή στις 12. Κορίτσια φτιάξτεTελικα το χρυσό παπάριον ποιά το κέρδισε;
Ποτε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα;
Αργείτε χαρακτηριστικά.
Παιδιά για καινούρια είσοδο θέλουμε φωτογραφίες. Μην βάλω και analrapist στο poll τώρα και βγω πρώτος.έλα στημένη η ψηφοφορία.
είπα να βάλετε και την valerie μιας και είχε πει ότι είναι κοκκινομάλλα
ο διαγωνισμός κρίνεται άκυρος.
φαρμακοποιός.Η βάλερι είναι η Γιατρός
Γιατι το κανεις αυτο?Η βάλερι είναι η Γιατρός
Vilma θα με ψηφίσεις ?Παιδιά για καινούρια είσοδο θέλουμε φωτογραφίες. Μην βάλω και analrapist στο poll τώρα και βγω πρώτος.
φαρμακοποιός.
εντιτ: τώρα που το επεξεργάστηα....
εντιτ2:
Γιατι το κανεις αυτο?
Vilma θα με ψηφίσεις ?
Αντε, τεσσερις μηνες μεινανε.την δική μου ψήφο θα την πάρει όποιος έχει καυλένιο βλέμμα , πλάτες , χέρια
Αντε, τεσσερις μηνες μεινανε.
'Εβαλε φώτο τον κώλο της φίλε. Ο οποίος ήταν πολύ σωστός. Μην είστε αχάριστοι.Εδώ η άλλη πέρασε τρεις φωτό με τον λοκώ της έγραψε και ανορθόγραφα το σάιτ και κάθεστε και την βάζετε στην ψηφοφορία. Ο διαγωνισμός είναι σικέ. Ποιος είναι ο πρεβελάκης του μπου.κομ;
Ρε συ σιγά μην βάλω την μούρη μου στο μπου. Δεν θα ξαναβρώ γκόμενα στον κανονικό κόσμο μετά.την δική μου ψήφο θα την πάρει όποιος έχει καυλένιο βλέμμα , πλάτες , χέρια
Εμένα με βρήκε κάποια στο bou...'Εβαλε φώτο τον κώλο της φίλε. Ο οποίος ήταν πολύ σωστός. Μην είστε αχάριστοι.Ρε συ σιγά μην βάλω την μούρη μου στο μπου. Δεν θα ξαναβρώ γκόμενα στον κανονικό κόσμο μετά.
Τεσσερις μηνες μεχρι να γινει 20 η Βιλμα.Είσαι στον όγκο τύπε;