Analrapist
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
Εγώ έχω πολύ ωραίο πόδι.Επιτέλους, έχω κάτι που αρέσει στις γκόμενες.
Εγώ έχω πολύ ωραίο πόδι.Επιτέλους, έχω κάτι που αρέσει στις γκόμενες.
20 πόντους με μέτριο χέρι ή 12 πόντους με ωραίο χέρι ?
και τι χαρ/κα έχουν τα ωραία χέρια δηλαδή;
Λοιπον η τον θελειs για πιανιστα η για να σου φτιαξει σκορδαλια
Αλλη εξηγηση δεν...
Επιτέλους, έχω κάτι που αρέσει στις γκόμενες.
Σε τσάκωσα γατάκι. 'Ολες το κρέας κοιτάτε αφήστε τις alternative απαντήσεις.δεν απαντάω σε τέτοια
Σε τσάκωσα γατάκι. 'Ολες το κρέας κοιτάτε αφήστε τις alternative απαντήσεις.
Σε ίντσες θα μου πεις ?Καμία σχέση μωρέ απλά όλες έχουν θέμα με τα πολύ μικρά , μη ρωτήσεις πόντους
δεν μπορώ να βρω φωτό ούτε να το εξηγήσω , απλά να ξέρεις παίζει ρόλο , σχεδόν όλες τα κοιτάμε
Οι πιανίστες έχουν λεπτά δάχτυλα σαν πλοκάμια *P
Ω ναι έχεις ωραία χέρια αν είναι αυτά που νομίζω
Ντάξει ο καθένας ψηφίζει με διαφορετικό σκεπτικό. Εγώ πχ στην αλίντισσα την έριξα επειδή μου αρέσει το status quo που έχει φτιάξει στο site.Εγω θα σας πω δυο πράγματα που έχω καταλάβει για τη vilma (αν και δε μιλάμε πολυ μεταξύ μας στα threads)
- είναι ντομπρα γυναικα
- απο τις φωτο που ανεβάζει γενικα, της αρέσουν τα κομψα πράγματα...και επειδή έχει ένα κόλλημα με τις ασπρομαυρες φώτο πρέπει να είναι έτσι και στις επιλογές της δηλ ή σωστό ή λάθος, ή τώρα ή ποτέ...δεν εχει ενδιάμεσες καταστάσεις δεν έχει γκριζο
- πιστεύω πως όλες όσες μπαίνουν εδώ είναι πολύ "καυλιάρες" (αν μου επιτρέπει την έκφραση)...
- γενικά δεν πιστεύω πως είναι κανα τσόλι..γιατι απο αυτα που γράφει φαίνεται ποιοτητα σκέψης και ήθος
(επίσης σόρρυ που δεν την ψήφισα...αλλά είμαι velvy-ικος)
αλλά τις συμπαθώ εξίσου....
(πιστεύω πως ψηφίζουμε την πιο "πηδήσιμη" του σαι με βαση αυτα που διαβάζουμε....γιατι φωτο είναι ανέφικτο να εχουμε)
Σε ίντσες θα μου πεις ?
Κανω και σχεδιακια....Τιποτε δεν ειναι αφημενο στην τυχη του
Εγω θα σας πω δυο πράγματα που έχω καταλάβει για τη vilma (αν και δε μιλάμε πολυ μεταξύ μας στα threads)
- είναι ντομπρα γυναικα
- απο τις φωτο που ανεβάζει γενικα, της αρέσουν τα κομψα πράγματα...και επειδή έχει ένα κόλλημα με τις ασπρομαυρες φώτο πρέπει να είναι έτσι και στις επιλογές της δηλ ή σωστό ή λάθος, ή τώρα ή ποτέ...δεν εχει ενδιάμεσες καταστάσεις δεν έχει γκριζο
- πιστεύω πως όλες όσες μπαίνουν εδώ είναι πολύ "καυλιάρες" (αν μου επιτρέπει την έκφραση)...
- γενικά δεν πιστεύω πως είναι κανα τσόλι..γιατι απο αυτα που γράφει φαίνεται ποιοτητα σκέψης και ήθος
(επίσης σόρρυ που δεν την ψήφισα...αλλά είμαι velvy-ικος)
αλλά τις συμπαθώ εξίσου....
(πιστεύω πως ψηφίζουμε την πιο "πηδήσιμη" του σαι με βαση αυτα που διαβάζουμε....γιατι φωτο είναι ανέφικτο να εχουμε)
ειναι ολες για τον πουτσο'Οτι λέει ο τίτλος. Ποια κοπέλα θα έπρεπε να έχει τα πιο πολλά pm από τους άντρες του forum. Για τους true χρήστες υπάρχουν και οι τελευταίες επιλογές.
Φωτογραφικό υλικό δεκτό. Επιτρέπεται η αλλαγή ψήφου σε περίπτωση προβολής φωτογραφικού υλικού. Για πάμε. Οργιάστε.
Edit : Ποια γκόμενα θέλετε να πηδήξετε είναι το thread. Για την πιο εύκολη θα φτιάξουμε άλλο.
ειναι ολες για τον πουτσο
Φίλε μου συγχαρητήρια η επιλογή σου προηγείται σταθερά και είναι το πρώτο φαβορί.
δεν απαντάω σε τέτοια
δεν μπορώ να βρω φωτό ούτε να το εξηγήσω , απλά να ξέρεις παίζει ρόλο , σχεδόν όλες τα κοιτάμε
Οι πιανίστες έχουν λεπτά δάχτυλα σαν πλοκάμια *P
Ω ναι έχεις ωραία χέρια αν είναι αυτά που νομίζω
Χωρις καμια διαθεση ειρωνιας, σε ρωτω. ΓΙΑΤΙ?Οι γυναίκες αυτού του site με τρομάζουν.
Είναι που δεν τις έχει δει...Χωρις καμια διαθεση ειρωνιας, σε ρωτω. ΓΙΑΤΙ?
Σε τρομαζουν γιατι ?Οι γυναίκες αυτού του site με τρομάζουν.
εγω εμαθα οτι η quar ειναι μελαχρινη γιατι χθες σε μια φοτο τη ρωτησα ποια εισαι η μελαχρινη η η ξανθια και μου ειπε η μελαχρινη!!!!