life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Εγω παντως αρνηθηκα να συμμετασχω στο διπολισμο Quardeen-Αλιντισσας.
Ψηφισα μικρο κομμα.
Αντι-μουνι-ακε !!!
Εγω παντως αρνηθηκα να συμμετασχω στο διπολισμο Quardeen-Αλιντισσας.
Ψηφισα μικρο κομμα.
Τι πού εισαι μωρε? Μπαινεις μια φορα το τριμηνο και θελεις να συμμετασχεις και σε ψηφοφοριες, επειδη εισαι η μονη που εβαλε τον κωλο της αβαταρ?εγω που ειμαι?
Ρε μάγκες πραγματικά με βάση ποιό κριτήριο επιλέγετε νομίζω είναι εύλογο το ερώτημα μου...
Εισαι βεβαιος?Την φαντασια
Εισαι βεβαιος?Τι πού εισαι μωρε? Μπαινεις μια φορα το τριμηνο και θελεις να συμμετασχεις και σε ψηφοφοριες, επειδη εισαι η μονη που εβαλε τον κωλο της αβαταρ?
Ρε μάγκες πραγματικά με βάση ποιό κριτήριο επιλέγετε νομίζω είναι εύλογο το ερώτημα μου...
Δεν βαζω το χερι μου στη φωτια.....Απλα κανω εικασιεsΕισαι βεβαιος?
Ναι.Εισαι βεβαιος?
Ειπα εγω οτι την πηδηξα, Αγιε Πατερα?Άν δεν δούμε επάνω γραμμένο alex 71, δεν πιστεύουμε τίποτα...
ΒΥΖΑΡΑ-ΚΩΛΑΡΑ ΦΙΛΕ. EKEI QUARDEEN ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ !!!!
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΑΙΚΑΝΟΣ APPROVED !!!!!
αν κατσεις να σε σπρωξω θα συμμετασχεις στη ψηφοφορια και θα εχεις και 30 εδρες ε ψηφους δωροεγω που ειμαι?
Ελάτε παιδιά ντροπή τώρα, την miss bourdela θα ανακοινώσουμε βοηθήστε μας λίγο. ;)έχουνε βάλει μωρέ
Ελάτε παιδιά ντροπή τώρα, την miss bourdela θα ανακοινώσουμε βοηθήστε μας λίγο. ;)
Ρε βίλμα, ρε βίλμα τς τς τςΗ Αλι νομίζω έχει πάρει ήδη μια φορά τν τίτλο , η κουάρ έχει πάρει τίτλο για κώλο
φωτογραφίες δεν έχω κρατήσει