quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Γιατι ειχαμε κατι που δεν επρεπε να καταλαβουν?????...εντάξει καταλάβανε όλοι ....νομίζω ;)
Δεν καταλαβα
Γιατι ειχαμε κατι που δεν επρεπε να καταλαβουν?????...εντάξει καταλάβανε όλοι ....νομίζω ;)
Και εξω τοσο μιλας; Μας τα ζαλισες. :-Γιατι ειχαμε κατι που δεν επρεπε να καταλαβουν?????
Δεν καταλαβα
η υπογραφη ειναι αληθεια.Μονο απτην υπογραφη του δεν ειμαι μπαζο απλα ασυνηθιστη να αρχισω και να ψαξω να βρω ποσταρισματα Ελλεηνιδισμου χρονων και εδω και αλλου .... Τη γαμησες μαναρακι μου
Ηρωαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ;) ;) ;)
η λουκριτια ειναι θεα την ξερω απο το 10 ποστ της , ηταν ενα πολλη γλυκο κοριτσι που ηρθε εδω για να μαθει τα μυστικα του ερωτα αλλα καποια ρεμαλια δεν τις τα διδαξαν καλα και στην πορεια εγινε η λουκριτια που σημερα γνωριζουμε ολοι!!
Μονο αυτο αρκουσεη λουκριτια ειναι θεα
Γιατι ειχαμε κατι που δεν επρεπε να καταλαβουν?????
Δεν καταλαβα
Περισσοτερο ρεεεε μην εισαι μαλακας εδω αργω και να γραψωΚαι εξω τοσο μιλας; Μας τα ζαλισες. :-
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙεσύ είσαι τελικά αυτή που σκίζει τα σόβρακα
Ρομαντικη Τσουλαρααααααααααααααααααααα μουη υπογραφη ειναι αληθεια.
δεν ειμαι ελλεινιδα!!!!δε θα με κανετε τσουλαρα εδω μεσα εσεις ρε!!!!!!!!!!!
θα παραμεινω κουλ,ρομαντικ και χωρις ψηλοτακουνα!
εσύ είσαι τελικά αυτή που σκίζει τα σόβρακα
σας παρακαλω δε θα θελα λεμε.Ρομαντικη Τσουλαρααααααααααααααααααααα μου
Οταν ειχε το τσατ περνουσαμε τελεια ρε οι καλυτερες εποχες,,,,,παντως φιλη quardeen εισαι η χαρα του σπαμ και του γραφω οτι θελω !!!!!!!!
επρεπε να σε ειχα οταν ειχε τσατ το σαιτ εκει να εβλεπες θα ειμαστε κολληταρια !!!!!!
αχ πως με ξερειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςειναι σωβρακοσυλλεκτης και τα κρυβει κατω απο το στρωμα του κρεβατιου. αμα πας να τη γαμησεις καλυτερα να φορας σωβρακο απο λαικη για να μη το λυπασαι.
Πηραααααααααααααα γαμουν(ειδα κατι πλατφορμες προχτεεεεεεες.... )
φωτο εχουμε?Πηραααααααααααααα γαμουν
Δεν εχουμε αλλα ενα θα σου πω 15ποντες κλειστες (δεν ηθελα ξοφτερνες) πιπ το με μικρη μπαρετα πανω χρωμα καφε λιγο πιο σκουρο απτο δερμα γαμουν ρε απλα σερνομεφωτο εχουμε?
με γειες.ποσο???Δεν εχουμε αλλα ενα θα σου πω 15ποντες κλειστες (δεν ηθελα ξοφτερνες) πιπ το με μικρη μπαρετα πανω χρωμα καφε λιγο πιο σκουρο απτο δερμα γαμουν ρε απλα σερνομε
Δεν εχουμε αλλα ενα θα σου πω 15ποντες κλειστες (δεν ηθελα ξοφτερνες) πιπ το με μικρη μπαρετα πανω χρωμα καφε λιγο πιο σκουρο απτο δερμα γαμουν ρε απλα σερνομε