quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ρε εκτορρρρρρρρρρ μην γινεσε κακος τυπος :-* η στρομπιτα εχει ποιοτητα βαζει φοτογραφιαρεςδε σε ξερω μη μου μιλας.
Ρε εκτορρρρρρρρρρ μην γινεσε κακος τυπος :-* η στρομπιτα εχει ποιοτητα βαζει φοτογραφιαρεςδε σε ξερω μη μου μιλας.
Ρε εκτορρρρρρρρρρ μην γινεσε κακος τυπος :-* η στρομπιτα εχει ποιοτητα βαζει φοτογραφιαρες
Ειναι τρελα σπαστικο να γραφεις μαλακιες και να ξερεις οτι μπορει και να σε ξερουν.
Γαμιεσαι αμα με ξερεις και δεν μιλας.
Ρε εκτορρρρρρρρρρ μην γινεσε κακος τυπος :-* η στρομπιτα εχει ποιοτητα βαζει φοτογραφιαρες
:-* :-* :-*Ρε εκτορρρρρρρρρρ μην γινεσε κακος τυπος :-* η στρομπιτα εχει ποιοτητα βαζει φοτογραφιαρες
σταρχιδια μου εγω πρωτη φορα τη βλεπω.
Gia ta aνορθογραφα λες??ακομα να το συνηθισεις???
μαρεσεις οταν μας βριζεις μανσταρχιδια μου εγω πρωτη φορα τη βλεπω.
Αγαπαμε εκτορρρρρρρρρρρρρρρρ:-* :-* :-*
άστον μπορεί να έχει αγοραφοβία, μην τον πιέζεις
κι όμως με έχεις ξαναβρίσει
Αμα κανεις μαλακια θα φας τις φαπες σου και θα στρωσεις.αμα σε ξερω και μιλαω σε αλλους για σενα?
ειμαι τρελα σπαστικη το ξερω
μαρεσεις οταν μας βριζεις μαν
Οσο εχεις βρισει εμενα στο παρελθον και συνολικα δεν εχεις βρισει καμιαθα ησουν πολυ ξεχωριστη για να κανω τετοια διακριση
για την ουσία της πρότασης λέωGia ta aνορθογραφα λες??ακομα να το συνηθισεις???
Δε σου παει να σαι αγαπουλης μανα μ :Sνα το αλλαξω τοτε.
Ολα τα αλλα εδω μεσα ειναι πολυ πιο ουσιοδες σωσταγια την ουσία της πρότασης λέω
μην ορκιζεσαι!Οσο εχεις βρισει εμενα στο παρελθον και συνολικα δεν εχεις βρισει καμια
ποστάρω "φωτογραφιάρες" σε μπουρδελοσάιτ=έχω ποιότηταΟλα τα αλλα εδω μεσα ειναι πολυ πιο ουσιοδες σωστα
θα ησουν πολυ ξεχωριστη για να κανω τετοια διακριση
Μαλακα εσυ εισαι εκτος συναγωνισμου .............. εσενα το τραβα ο οργανσμος σου προκαλειςςςςςςςςςςςςςμην ορκιζεσαι!
Αμα κανεις μαλακια θα φας τις φαπες σου και θα στρωσεις.
Και ελεγα να μιλησουμε για τα χειλικα.για την ουσία της πρότασης λέω