quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Σαφωςποστάρω "φωτογραφιάρες" σε μπουρδελοσάιτ=έχω ποιότητα
Πηγαινε στο μπλακ εν γουαιτ και θα καταλαβεις
Σαφωςποστάρω "φωτογραφιάρες" σε μπουρδελοσάιτ=έχω ποιότητα
Ανα γεια σου και κοντραρουμε η μια την αλλητελικα αρεσε αυτο το θρεντ στα γκομενακια του σαιτ!!!!!
ολα εδω μαζοχτηκαν και μαλλιοτραβιουνται ποια ειναι η ποιο γαμευσιμη..........
Μαλακα εσυ εισαι εκτος συναγωνισμου .............. εσενα το τραβα ο οργανσμος σου προκαλειςςςςςςςςςςςςς
egv re mlk?????????????????????????
Οσο εχεις βρισει εμενα στο παρελθον και συνολικα δεν εχεις βρισει καμια
Ανα γεια σου και κοντραρουμε η μια την αλλη
έλα τιΚαι ελεγα να μιλησουμε για τα χειλικα.
εγω δε προκαλω.
Παντα ....
Θυμαμαι εγω τι τραβηξα και αρκειδεν ενθυμουμαι κατι τετοιο.
Σιντερελα πανε ποιο κει και ξανα ελα..........που δεν προκαλεις το βρισιμο μεχρι ξυλουεγω δε προκαλω.
εσεις εδω μεσα ειστε.........και νιωθετε ετσι. >
Και να μας γαμησουν νομιζεις θα καταφερουν να βγαλουν συμπερασμα??????εγω θα προτινα να επιλεξετε μελοι σαν επιτροπη και αφου σας γαμησουν ολες να βγαλουν συμπερασμα ποια ειναι η ποιο καλη γιατι στα λογια ολες ειναι στις πραξεις ομως????????????
εγω μωρη????????????γτ///////////???????????πες τωρα γτ!!!!!!!!!!!!!Σιντερελα πανε ποιο κει και ξανα ελα..........που δεν προκαλεις το βρισιμο μεχρι ξυλου
Γιαυτο σε ερωτευτικα παραφορα
Μπουλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ρε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*εγω μωρη????????????γτ///////////???????????πες τωρα γτ!!!!!!!!!!!!!
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ γιατι σε λιγο θα παρω μπουλο.
Και να μας γαμησουν νομιζεις θα καταφερουν να βγαλουν συμπερασμα??????
Μονο το σοβρακο ειχες ξεχασει παντως τα κλειδια τα ειχες παρει :-* :-*αυτα να τα λες σε -ονοματα μη λεμε- που τσιμπανε. εμενα το πολυ να μου λες αν ξεχασα τα κλειδια μου οταν θα σε γαμαω και θα φευγω.
σε προκαλω σκυλιτσα.πες.Μπουλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ρε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Μονο το σοβρακο ειχες ξεχασει παντως τα κλειδια τα ειχες παρει :-* :-*
Μονο απτην υπογραφη του δεν ειμαι μπαζο απλα ασυνηθιστη να αρχισω και να ψαξω να βρω ποσταρισματα Ελλεηνιδισμου χρονων και εδω και αλλου .... Τη γαμησες μαναρακι μουσε προκαλω σκυλιτσα.πες.