vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
προσβολη τι σημαινει;Δεν παει ετσι ρε τυποι.....που τα βρισκεται αυτα?
προσβολη τι σημαινει;Δεν παει ετσι ρε τυποι.....που τα βρισκεται αυτα?
ρε μητσο
το να βρισεις εμενα ειναι αλλο απο το να βρισεις τον βλαχοντοιτς
αν πεις στην μουρη μου οτι γαμιετε η μανα μου,θα μετρας τα δοντια σου στο πατωμα
αν χωνεις χριστοπαναγιες και βριζεις μανες τον βλαχοντοιτς στα παπαρια μου
γιατι ρε δεν μπαινουν ολοι στο νετ κουρδισμενοι για καυγα καποιοι μπαινουν για να σπασουν λιγο πλακα και να ξεφιγουν απο τα καθημερινα γαμισιαΔεν παει ετσι ρε τυποι.....που τα βρισκεται αυτα?
Οποιοσδηποτε ποσταρε/συμμετειχε η τσαταρε ( εχει τσατ αραγε αυτη η παπαρια? ) σε φορουμ οπως του κοσμοπολιταν του αξιζει δημοσιος λιθοβολισμος.
Δεν παει ετσι ρε τυποι.....που τα βρισκεται αυτα?
εγω βλεπω εναν ανεγκεφαλο ηλιθιο ετοιμο να χλευασει τον οποιονδηποτε για να νιωσει καλυτερα αυτος
δεν θα το συνεχισω γιατι δεν εισαι αξιος λογου
Με συγχωρεις..παρτο και ετσι...εγω βρισκω το κινητο σου το σταθερο σου...εσυ δεν με ξερεις...σε παιρνω τηλ..και σου λεω οτι ειμαι ο μαγκας και σου αρχιζω τα μπινελικια για μανα πατερα αδερφη θεια...εσυ θα γελας?δεν εχει αδικο.ασχετο αν δεν τα καταφερνουμε παντα να τα διαχωριζουμε.
Οποιοσδηποτε ποσταρε/συμμετειχε η τσαταρε ( εχει τσατ αραγε αυτη η παπαρια? ) σε φορουμ οπως του κοσμοπολιταν του αξιζει δημοσιος λιθοβολισμος.
Είσαι λάθος VD....αν υποθέσουμε ότι το vlachodeutsch το χειρίζεται κάποιος,ξερωγώ,Χαράλαμπος Παπαδημητρίου,και κανένας άλλος.....τότε είτε βρίσεις τον Χ.Π. στα μούτρα,είτε τον Vlacho το ίδιο ακριβώς είναι.....και έπειτα χαλάρωσε...το να σου βρίσουν τη μάνα,δεν είναι σοβαρή αιτία για να του σπάσεις τα δόντια του αλλουνού.....
γιατι ρε δεν μπαινουν ολοι στο νετ κουρδισμενοι για καυγα καποιοι μπαινουν για να σπασουν λιγο πλακα και να ξεφιγουν απο τα καθημερινα γαμισια
Απολυτα σωστοsγιατι ρε δεν μπαινουν ολοι στο νετ κουρδισμενοι για καυγα καποιοι μπαινουν για να σπασουν λιγο πλακα και να ξεφιγουν απο τα καθημερινα γαμισια
Μια χαρα ετσι παει ρε.
Εχω εναν φιλο που δουλευε σε εισπρακτικη εταιρεια. Επειδη τον ξερω και ξερω οτι δεν ειναι κομπλεξαρισμενος και εχει ζωη, οσες φορες του κατεβαζανε χριστοπαναγιες οι ωφειλετες, αυτος γελουσε στα μουτρα τους η το εκλεινε, η τους εκανε πλακα κλπ.
Το ιδιο ακριβως ειναι και εδω ρε. Θα σου πει καποιος για την μανα σου. Καποιος που δεν εχεις δει προσωπο με προσωπο, που δεν ξερεις ουτε στο 1/10000 την ψυχολογια και τις αντιδρασεις του, δεν ξερεις και δεν ξερει τιποτα αυτος για σενα και εσυ για αυτον.
Πως γινεται να νευριασεις?
Βριζοντας την μανα του αλλου? ωραιος μαλακας ειναι τοτε....να τον χαιρεσεγιατι ρε δεν μπαινουν ολοι στο νετ κουρδισμενοι για καυγα καποιοι μπαινουν για να σπασουν λιγο πλακα και να ξεφιγουν απο τα καθημερινα γαμισια
ψοφαααααααααααα
*εεεεχει τσατ, εεεχει
Καλα τι περιμενα.
Εχει τσατ, για να μπαινουν οι ανασφαλεις βλακες 30-40αρηδες που το παιζουν ιστορια να ψαρευουν δηθεν μουνακια για να το παιζουν ανετοι μετα στην "κανονικη" ζωη τους.
Τρεχα να ψαρεψεις κανεναν μερες που ειναι.
Καλα τι περιμενα.
Εχει τσατ, για να μπαινουν οι ανασφαλεις βλακες 30-40αρηδες που το παιζουν ιστορια να ψαρευουν δηθεν μουνακια για να το παιζουν ανετοι μετα στην "κανονικη" ζωη τους.
Τρεχα να ψαρεψεις κανεναν μερες που ειναι.
παιρνεις τηλεφωνο εμενα στο σπιτι μουΜε συγχωρεις..παρτο και ετσι...εγω βρισκω το κινητο σου το σταθερο σου...εσυ δεν με ξερεις...σε παιρνω τηλ..και σου λεω οτι ειμαι ο μαγκας και σου αρχιζω τα μπινελικια για μανα πατερα αδερφη θεια...εσυ θα γελας?
τυπε με σκοτωνεις. εγω ειμαι γαματος δεν ειμαι τετοιος