Επισκέπτης
Το πιστευω αυτο ....
Μπα....δε νομίζω....το 1ο πράγμα που θα κάνεις,μόλις βρεθείς πρόσωπο με πρόσωπο,με έναν μαλάκα που σου τα πρήζει σε ένα φόρουμ,είναι να τον τσακίσεις........το να γίνεις φίλος.....μόνο αν είσαι μαζοχιστής....
Το πιστευω αυτο ....
εγω δεν βριζω μανες γενικα βριζω κατευθειαν αυτον που φταιει. Τωρα στο νετ στ αρχιδια μου αν θα με βρισει η οχι ενα νικ που δεν με ξερει και δεν το ξερω δεν θα χαλαστω κιολας το πολυ πολυ να κλεισο το σαιτ και να βαλω να δω καμια τσοντα να ηρεμισω. Ξερεις υπαρχουν και κανωνικα προβληματα που δεν σ αφηνουν ν ασχοληθεις με μαλακιεςΡε δικε μου να καταλαβω...εσυ διασκεδαζεις βριζοντας μανες?αν ναι εχεις μεγαλο προβλημα....
Σιγουρα.
Αλλα δεν με ξερει προσωπικα ο αλλος. Ξερει τον αναλ χαντερ. Που διαφερει απο αυτον που τον διαχειριζεται οσο η μερα με την νυχτα. Αυτο δεν καταλαβαινεις.
Ο εγκεφαλοσ ο δικος σου δινει εντολη στα δακτυλα σου τι θα πληκτρολογησεις...εισαι εσυ και 100 νικ να αλαξεις....Σιγουρα.
Αλλα δεν με ξερει προσωπικα ο αλλος. Ξερει τον αναλ χαντερ. Που διαφερει απο αυτον που τον διαχειριζεται οσο η μερα με την νυχτα. Αυτο δεν καταλαβαινεις.
Δηλαδή ο άνθρωπος που χειρίζεται τον AH δεν γαμάει κώλους σαν να λέμε
δηλαδη ολοι εδω σαν νικς ειναι ψευτικοι ?Σιγουρα.
A.-ΤΟ νημα ειναι γαματο...εχει πολυ ψωμι για χαβαλεΜια χαρα ετσι παει ρε.
Εχω εναν φιλο που δουλευε σε εισπρακτικη εταιρεια. Επειδη τον ξερω και ξερω οτι δεν ειναι κομπλεξαρισμενος και εχει ζωη, οσες φορες του κατεβαζανε χριστοπαναγιες οι ωφειλετες, αυτος γελουσε στα μουτρα τους η το εκλεινε, η τους εκανε πλακα κλπ.
Το ιδιο ακριβως ειναι και εδω ρε. Θα σου πει καποιος για την μανα σου. Καποιος που δεν εχεις δει προσωπο με προσωπο, που δεν ξερεις ουτε στο 1/10000 την ψυχολογια και τις αντιδρασεις του, δεν ξερεις και δεν ξερει τιποτα αυτος για σενα και εσυ για αυτον.
Πως γινεται να νευριασεις?
Ο εγκεφαλοσ ο δικος σου δινει εντολη στα δακτυλα σου τι θα πληκτρολογησεις...εισαι εσυ και 100 νικ να αλαξεις....
A.-ΤΟ νημα ειναι γαματο...εχει πολυ ψωμι για χαβαλε
Β.-ΑΝ το παρεις σοβαρα το νικ στο μπου εισαι για κανονικο μπου...μη σου πω για χου.
Γ.-Ρε συ κωλο τρυπιδο κυνηγε πες στον -κατα τα αλλα γαματο κολλητο σου-να αλλαξει δουλεια,να βρει καμια σωστη...
Δ.ΨΗΦΙΖΩ οποιον με διορισει...
το αναποδο συμβαινει ρε συ...για σκεψου ολοι να συμπεριφερονται στη ζωη τους οπως στο μπου...θα εβλεπες γυρω σου φαπιδια ανα 5 δυετερα το κυβικο μετρο μαλακιας....δηλαδη ολοι εδω σαν νικς ειναι ψευτικοι ?
Ειναι διχασμενες προσωπικοτητες δηλαδη ?
Αλλιως συμπεριφερονται εξω και αλλιως εδω ?
Αν συμβαινει οντως κατι τετοιο τοτε πρεπει να μας δει γιατρος ολους
δηλαδη ολοι εδω σαν νικς ειναι ψευτικοι ?
Ειναι διχασμενες προσωπικοτητες δηλαδη ?
Αλλιως συμπεριφερονται εξω και αλλιως εδω ?
Αν συμβαινει οντως κατι τετοιο τοτε πρεπει να μας δει γιατρος ολους
Αμα μπαινεις κοσμο, γαμησε τα.
τυπε ειμαι ενα εκατομμυριο πραματα εκτος απο αυτο ειπες και μονος σου
ειδες τα στραβα του νατα γραφεις...μονο το Γ παει σε σενα .τα αλλα ΑΒ Δ ειναι γενικου περιεχομενου...Γ. Κανενας κολλητος μου δεν εχει σωστη δουλεια
Προσδιορισε ποιον εννοεις
το αναποδο συμβαινει ρε συ...για σκεψου ολοι να συμπεριφερονται στη ζωη τους οπως στο μπου...θα εβλεπες γυρω σου φαπιδια ανα 5 δυετερα το κυβικο μετρο μαλακιας....
ειδες τα στραβα του νατα γραφεις...μονο το Γ παει σε σενα .τα αλλα ΑΒ Δ ειναι γενικου περιεχομενου...
τι να πω...το βλεπουμε διαφορετικα....anyway...Ναι αλλα ο αναλ χαντερ ειναι μονο μια εικονα του πραγματικου μου εαυτου ρε. Αυτο λεμε. Οπως και του καθενος εδω μεσα. Ξεκολλατε απογευματιατικο! Αφου καταλαβαινετε.
Πχ στην πραγματικη ζωη, τον χτεσινο καβγα με τον μπολντεμορτ δεν θα τον εκανα ΠΟΤΕ. Γιατι απλα θα τον εγραφα στα αρχιδια μου. Οπως και αυτος κατα πασα πιθανοτητα εμενα. Οπως και ολους οσους εχω τσακωθει απο εδω μεσα δε θα τους εδινα ποτε σημασια, οπως και εχω κανει δηλαδη σε αντιστοιχες συμπεριφορες.
Καταλαβαινεις την διαφορα?
Οχι Αβραμακο η βια δεν ειναι λυση για τιποτα και στο λεω εγω που ειμαι λιγο οξυθυμος....Μπα....δε νομίζω....το 1ο πράγμα που θα κάνεις,μόλις βρεθείς πρόσωπο με πρόσωπο,με έναν μαλάκα που σου τα πρήζει σε ένα φόρουμ,είναι να τον τσακίσεις........το να γίνεις φίλος.....μόνο αν είσαι μαζοχιστής....