loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
διαφωνω.καθετα.+100000
διαφωνω.καθετα.+100000
ΔΕΝ ψηφιζω κανεναν και αυτο το θρεντ θα επρεπε να εχει διαγραφτει αμεσα
Οσοι ψηφισουν θα ψηφισουν μονο με βαση τις διαφορες που πιθανον θα εχουν
με τα προαναφερθεντα προς ψηφισμα μελη
Ειναι ανουσιο θρεντ το οποιο προσβαλει μελη απο την κοινοτητα
μπα.κ αυτα τπτ δεν ειναι.Η οικογένεια είναι το λιγότερο....στα παπάρια σου,αν σου βρίσει την οικογένεια.....το θέμα είναι να μην είναι ενοχλητικός,εμμονικός,και γενικά να επαναλαμβάνεται
μπα.κ αυτα τπτ δεν ειναι.
το θεμα ειναι να μην σου κανει λαικ στις φωτο του φεις μπουκ.
οτι να ναι.και ο τζιελ μια....
ΠΑΝΤως γ να απαντησω σοβαρα...υπαρχουν πολυ πιο σημαντικοι λογοι γ μπαναρισμα απο το βρισιμο.(με αφορμη το νικ του αναλ πανω πανω)
κοιταξτε ενα βλημα που με ακολουθει παντου........σκασε βλακα
ο καθενας θιγεται οταν του βριζεις κατι που γ αυτον ειναι ιερο.ελα ντε. απλα δινει πατημα ο μαλακας επειδη βριζει χριστους.
εκτος αυτου, πολυ ευκολα θιγεστε εδω μεσα, τι διαολο?
τωρα γτ παντα τα δικα μου θρεντ πρεπει να κατακρινονται δεν μπορω να καταλαβω... :- :- :-
τωρα γτ παντα τα δικα μου θρεντ πρεπει να κατακρινονται δεν μπορω να καταλαβω... :- :- :-
Ωραια τα λες,οταν σε εχεις εμπνευσηΔεν εχετε παρει χαμπαρι καποιοι οτι ειστε απλα σε εναν εικονικο κοσμο...
κανεις δεν προσβαλει την προσωπικοτητα σας και της αρετες σας...
απλα επειδη το φορουμ πολλες φορες δεν εχει ενδιαφερον ειπα να αλλαξουμε λιγο αιγλη ....
ο καθενας θιγεται οταν του βριζεις κατι που γ αυτον ειναι ιερο.
αλλα περαν τουτου οτι να ναι ειμαστε εδω μεσα...
Ηρεμα κοσμα μην σε ξεβρακωσω...Ωραια τα λες,οταν σε εχεις εμπνευση
κοιταξτε ενα βλημα που με ακολουθει παντου........
δεν ειναι γ ολους ετσι...Μωρέ εσένα* να μη βρίζουν και ότι άλλο θέλουν ας βρίζουν
*Γενικά λέω....όχι εσένα συγκεκριμένα....
Ηρεμα κοσμα μην σε ξεβρακωσω...
ξερω πολλα για σενα
Η μονη που διαμαρτηρεσαι σε καθε ψηφοφορια οταν δεν ψηφησουν η ψηφησουν ...αναλογα... αυτους που θες εσυ...τι κακο ειναι αυτο......δηλαδη προσπαθεις να μας πεισεις να ψηφηζουμε με βαση τα δικα σου κριτιρια?τι ακυροι ψηφοι ειναι αυτοι;;;παπαζολ?τζιελ?σταμ βαρος?
Πισω απο καθε νικ βρισκεται παντα καποιος ....Δεν εχετε παρει χαμπαρι καποιοι οτι ειστε απλα σε εναν εικονικο κοσμο...
κανεις δεν προσβαλει την προσωπικοτητα σας και της αρετες σας...
απλα επειδη το φορουμ πολλες φορες δεν εχει ενδιαφερον ειπα να αλλαξουμε λιγο αιγλη ....