sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Αν ομως φας κανονικο μπαν δεν θα το χαρεις...ειμαι σιγουρος...wow!! 10 ψηφους! ισοπαλια με περσονα κ σε λιγο περναω κ τον καριολη τον αναλ
Αν ομως φας κανονικο μπαν δεν θα το χαρεις...ειμαι σιγουρος...wow!! 10 ψηφους! ισοπαλια με περσονα κ σε λιγο περναω κ τον καριολη τον αναλ
κολλητε δε μας μιλαςΑν ομως φας κανονικο μπαν δεν θα το χαρεις...ειμαι σιγουρος...
Με περνας ηδη. Εισαι πιο μαλακισμενη για τις επομενες δεκα ζωες.
ναι τυπε σε ερωτευτηκε επειδη εισαι ομορφαντρας.Μετα απο τοσα pm ( που μου εστειλες ), με ξεπληρωνεις με τετοιο νομισμα? Αποκαλυπτεις ετσι χυμα τετοια πραγματα?
Σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας Νικο Τσιαμτσικα.
Ναι θα τον μπαναριζα αλλα δεν εχει νοημα καθως δεν θα αποκομιζε κατι ουσιαστικο απο αυτομήτσο εσύ αν μπορούσες δεν θα μπανάριζες π.χ. τον έκτορα?
θέλω αντρίκια απάντηση.
Δεν σε ειδα ρε συ....τουτι μπενε?κολλητε δε μας μιλας
καλα ειμαι καπως αδιαθετη γι αυτο δεν ηρθαΔεν σε ειδα ρε συ....τουτι μπενε?
Νεξτ ταιμ...καλα ειμαι καπως αδιαθετη γι αυτο δεν ηρθα
Ναι θα τον μπαναριζα αλλα δεν εχει νοημα
Νοημα θα ειχε να τον κανω να καταλαβει 5 πραγματα σε μια συναντηση
και μετα ισως και να γινομασταν φιλαρακια....
Και σε καμια περιπτωση δεν μιλαω για ξυλο.....
την αλλη φορα.Νεξτ ταιμ...
Ναι θα τον μπαναριζα αλλα δεν εχει νοημα
Νοημα θα ειχε να τον κανω να καταλαβει 5 πραγματα σε μια συναντηση
και μετα ισως και να γινομασταν φιλαρακια....
Και σε καμια περιπτωση δεν μιλαω για ξυλο.....
καλα ειμαι καπως αδιαθετη γι αυτο δεν ηρθα
ναι τυπε σε ερωτευτηκε επειδη εισαι ομορφαντρας.
γιατι σε βαλανε στη λιστα?Αν ομως φας κανονικο μπαν δεν θα το χαρεις...ειμαι σιγουρος...
ο σιννερμαν ειναι κολλητος μου και θα πηγαινα να τον βρω.πού θα πήγαινες δηλαδή?
Τυπε εσυ δεν μπορεις να γεμμισεις κανενος την τρυπα,για αυτο και σου ειναι και απωθημενοΕνω εσυ με απερριψες γιατι δε μπορεσα να σου γεμισω την τρυπα. Τι σου ειναι η ζωη.
γιατι σε βαλανε στη λιστα?
ο σιννερμαν ειναι κολλητος μου και θα πηγαινα να τον βρω.
Γειααααααααααα...ο σταμ το εφτιαξε...ενταξει δεν αιμαι και αγιος.....sinnerman ειμαι...γιατι σε βαλανε στη λιστα?
βαλε με αν μπορειςεσένα γιατί δε σε βάλανε στη λίστα?