loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ε φυσικα ελεγε αληθεια σε σενα.αλλωστε σε ολους ελεγε οτι εσυ εισαι Δ ερασιτεχνικη.παει το ΑΑ :-
σε μενα ελεγε αληθεια βεβαια
θα το μαθαινες καποτε...
ε φυσικα ελεγε αληθεια σε σενα.αλλωστε σε ολους ελεγε οτι εσυ εισαι Δ ερασιτεχνικη.παει το ΑΑ :-
σε μενα ελεγε αληθεια βεβαια
τυπε μου σου λεω εισαι must cosmopolitan material
τετοια σεντονια θελουνε
ΔΕΝ ψηφιζω κανεναν και αυτο το θρεντ θα επρεπε να εχει διαγραφτει αμεσα
Οσοι ψηφισουν θα ψηφισουν μονο με βαση τις διαφορες που πιθανον θα εχουν
με τα προαναφερθεντα προς ψηφισμα μελη
Ειναι ανουσιο θρεντ το οποιο προσβαλει μελη απο την κοινοτητα
ε φυσικα ελεγε αληθεια σε σενα.αλλωστε σε ολους ελεγε οτι εσυ εισαι Δ ερασιτεχνικη.
θα το μαθαινες καποτε...
Δ ερασιτεχνικη????? ποσο ποιο κατω παει δηλαδη το μπαζομετρο???ε φυσικα ελεγε αληθεια σε σενα.αλλωστε σε ολους ελεγε οτι εσυ εισαι Δ ερασιτεχνικη.
θα το μαθαινες καποτε...
ναι που θα τα τρωγε μαζι μου ταχα... :-:o
κ πιστεψα τα λογια του...
θα βγαζαμε λεφτα μαζι...
πως μπορεσε...
τυπε μου σου λεω εισαι must cosmopolitan material
τετοια σεντονια θελουνε
τυπε ξαναδιαβαζω το θρεντ και εχεις ξεκωλιαστει 8 σελιδες να τη συμβουλεψεις, τα περισσοτερα ποστ απο ολους εχεις
που εισαι ρε κολλητετι να πω...το βλεπουμε διαφορετικα....anyway...
Ας τα γραψουνε επιδοξοι αγαπουληδες τυπε. Εγω το καθηκον μου το εκανα. Ειδικα σε τετοιες γκομενες ειναι σα να προσπαθεις να κανεις παλαμακια με το ενα χερι.
Και καθυστερημενος απο οτι ηδη εισαι θα φαινεσαι ( για να μπαινεις κοσμο πρεπει να εχεις τουλαχιστον διψηφιο iq και τα προβληματα δεν σταματανε εκει ) και παλαμακι δε θα κανεις ποτε.
ημαρτον,αμα δεν γουσταρω καποιου τα γραφομενα(γιατι σαςν ανθρωπο δεν τον ξερω) δεν ασχολουμαι δεν τα διαβαζω καν.
μπαν και μαλακιες
σκουπισου κιολας να σου δωσω και χαρτι,εαν δεν εχεις!Μολις εριξα ενα χεσιμο αλλο πραμα. Οταν ειναι να ξαναχεσω θα δω αυτο το ποστ για να συγκινηθω.
μη συγκινηθεις πολυ και σε πιασει καμμια διαρροια μονο.Μολις εριξα ενα χεσιμο αλλο πραμα. Οταν ειναι να ξαναχεσω θα δω αυτο το ποστ για να συγκινηθω.
να φτιαχνεις καλα θρεντ σε στιγμες ηρεμιας του φορουμΆλλο ένα θρεντ που πάει σφεντόνα!
Καριόλη σταμ θέλω τη συνταγή ρε πούστη!!!!
μη συγκινηθεις πολυ και σε πιασει καμμια διαρροια μονο.
οχι καλο μου,προς θεου.Μη το παιρνεις προσωπικα. Αφορμη ησουν. Οχι η αιτια.
τελικα εχεις χαρτι υγειας η να σου στειλωΜη το παιρνεις προσωπικα. Αφορμη ησουν. Οχι η αιτια.