Valeria_ath
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ακριβως κοσνικ και τωρα σκασε.πού μωρή? θα πεταγόσουν από την Αθήνα μέχρι την Κεφαλλονιά?
ακριβως κοσνικ και τωρα σκασε.πού μωρή? θα πεταγόσουν από την Αθήνα μέχρι την Κεφαλλονιά?
βαλε με αν μπορεις
Τυπε εσυ δεν μπορεις να γεμμισεις κανενος την τρυπα,για αυτο και σου ειναι και απωθημενο
ακριβως κοσνικ και τωρα σκασε.
Ρεαλιστης.αλλα και Μπαρτσελονιστας.σε καθε περιπτωση,ανωτερος σου.Ψυχολογος? Η χαρακας?
Αλλα οπως καταλαβαινει καθε νοημον ανθρωπος ....εγω που δε ξερω να κανω το 'σκασε βλακα' στη νοηματικη πως θα σε κανω να καταλαβεις ρε βλακα?
Ρεαλιστης.αλλα και Μπαρτσελονιστας.σε καθε περιπτωση,ανωτερος σου.
δεν εχω αλλο νικ εισαι φαντασιοπληκτος.μου φέρεσαι πολύ άσχημα :'(
μου κάνει εντύπωση που δεν είσαι στη λίστα πιθανολογικά ένα από όλα τα νικ θα έμπαινε, του πούστη δηλαδή
μαλακας που σαι μωραδελφε μου.stam=gl
καντε τις αναγωγες σας
ο μεμοσαν γιατι ειναι ο εφιαλτης του σαιτ μας.........Νομιζω ειναι το θρεντ το οποιο ελειπε απο το σαιτ....
ενα θρεντ το οποιο θα φερει τα μελη σε αντιπαράθεση μεταξυ τους...
εδω τα μελη αυτα που πλακωνονται σε ολα τα θρεντ( τσατ ρουμ,πολιτικη/θρσ,αθλητικα,) τα οποια θα βγαλουν το κομπλεξ ψηφιζοντας καποιον τον οποιον μισουν και γενικα οποιον δεν πανε για να φαει μπαν...
και προσοχη μιλαμε για οριστικο μπαν, να μπλοκαριστει η ip( δεν ξερω να γινεται) και το μελος να παρει οριστικο πουλο
πολλα ομως μελη εχουν φαει μπαν και εχουν επιστρεψει με κλωνο
βλεπε
Παπαζολ
Πλεζουρας
και πολλα αλλα ατομα ...... τα οποια δεν λενε να βαλουν μυαλο....
Ας αρχησει η κριτικη
Νομιζω ειναι το θρεντ το οποιο ελειπε απο το σαιτ....
ενα θρεντ το οποιο θα φερει τα μελη σε αντιπαράθεση μεταξυ τους...
εδω τα μελη αυτα που πλακωνονται σε ολα τα θρεντ( τσατ ρουμ,πολιτικη/θρσ,αθλητικα,) τα οποια θα βγαλουν το κομπλεξ ψηφιζοντας καποιον τον οποιον μισουν και γενικα οποιον δεν πανε για να φαει μπαν...
και προσοχη μιλαμε για οριστικο μπαν, να μπλοκαριστει η ip( δεν ξερω να γινεται) και το μελος να παρει οριστικο πουλο
πολλα ομως μελη εχουν φαει μπαν και εχουν επιστρεψει με κλωνο
βλεπε
Παπαζολ
Πλεζουρας
και πολλα αλλα ατομα ...... τα οποια δεν λενε να βαλουν μυαλο....
Ας αρχησει η κριτικη
εσυ εισαι μορφη ρε γιασου...ρε παιδιά γιατι πάντα με αφηνεται αποξω απο τισ ψηφοφορίεσ ??
μαλακας που σαι μωραδελφε μου.
Τελευταια πολλα μελη εδω μεσα εχουν φαει mute κλπ
Τι σκατα εχουν κανει......?
αραγεΤελευταια πολλα μελη εδω μεσα εχουν φαει mute κλπ
Τι σκατα εχουν κανει......?
Δεν καταλαβαινω Δεν καταλαβαινωεσύ τι ξύνεσαι ρε χάχα θα 'πρεπε να ξέρεις καλύτερα