You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιό μασατζιδικο και κοπέλα προτείνετε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Crypto Women Travel
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 33
- Εμφανίσεις 18K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
analskipper
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 3.625
- Πόντοι
- 2.660
Δυστυχώς με τον κορονοϊό έχουν χαθεί τα ίχνη της φίλε μουΆσπα το 2019 , τώρα ειναι ακόμα εκεί?
Πολύ σχετικό το θέμα του ποστ.Σ άλλους αρέσουν οι χοντρές,σε άλλους με πιασίματα,σε άλλους τα ξυλαγκουρα,σε άλλους τα πιπινια και σε άλλους τα μιλφακια.Θα σου πρότεινα να γράψεις χλμ από μόνος σου κ μην ακούς κανένα εδώ μέσα
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.755
- Πόντοι
- 41.813
απο τη Φυλης πηγε στο οσμος τυπε.μακρια απο οσμος, αλλα λενε αλλα κανουνε αλλες ερχονται,και φυσικα σε μπουρδελο περνας καλυτερα.οπως προσφατα ειδα την ρανια που ηταν στο οσμος την ειδα στην φυλης,
τα εχουμε γραψει 100 φορες αυτα στο νημα κατ οικον.
new_intown
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 1.088
- Πόντοι
- 201
Σε ποιο;; Πάντα ήθελα να την δοκιμάσω αλλά όχι με 100αρι ή ότι άλλο ζητούσε δεν ξέρωμακρια απο οσμος, αλλα λενε αλλα κανουνε αλλες ερχονται,και φυσικα σε μπουρδελο περνας καλυτερα.οπως προσφατα ειδα την ρανια που ηταν στο οσμος την ειδα στην φυλης,
φυλης 86 νομιζω.Σε ποιο;; Πάντα ήθελα να την δοκιμάσω αλλά όχι με 100αρι ή ότι άλλο ζητούσε δεν ξέρω
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.170
- Πόντοι
- 5.916
τι σου αρέσει???από εμφάνιση, από πρόγραμμα...θες αγριάδα?? θες ιπποφαές χαχαχ? θές γούτσου γούτσου???Καλημέρα, τι προτείνετε σε έναν άπειρο σαν εμένα για πρώτο σεξομασαζ;
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.679
- Πόντοι
- 456
στεφανια για αρχη .εχει δικο της νημα .ψαξε το, ειναι must .Έχεις δίκιο φίλε δεν ήμουν σαφής... Θέλω κάτι ήρεμο αρχικά... Φάση γούτσου γούτσου όπως λες κι εσυ...
Σε στυλ κοπέλας μου αρέσει κάτι πιο μπαμπατσικο να έχει τα πιασίματα της ,chubby δηλαδή, με μεσαίο ή μεγάλος στήθος...
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.236
- Πόντοι
- 3.846
Παίκτη υπάρχει και το νήμα μασατζίδικα που γαμάς για τη συνολική εικόνα. Σε αυτά τα θέματα πάντως όσο πιο λεπτομερής η περιγραφή ,τόσο πιο εύκολο να βρεις κάτι να σε ικανοποιήσει. Αν περιμένεις ο καθένας να σου προτείνει το αγαπημένο του... σε βλέπω να τρως την επίσκεψη στην Αθήνα μόνο στο διάβασμα.
Έτσι ακριβώς είχε έρθει μια σπυριαρα και ήθελε κουβέντα.μακρια απο οσμος, αλλα λενε αλλα κανουνε αλλες ερχονται,και φυσικα σε μπουρδελο περνας καλυτερα.οπως προσφατα ειδα την ρανια που ηταν στο οσμος την ειδα στην φυλης,
Με πια είχα πάει κλπ άρχισε τις προσβολές κατά της συναδέλφου της και τις συκοφαντίες και φυσικά πήρα τηλ το γραφείο και είπα λεφτά πίσω και να φύγει.
Ομολογώ το γραφείο άψογο έδωσε πίσω τα χρήματα σε λογαριασμό.και μου ζήτησε συγγνώμη.Ομως εγώ ήθελα να περασω όμορφα και να χαλαρώσω όχι να θέλω να πετάξω το μπάζο από το μπαλκόνι...Οποίος θέλει πληροφορίες μας π.μ
petros1223
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 57
- Πόντοι
- 0
καλησπερα και καλη χρονια μαγκες. ειχα κλεισει για μιαμιση ωρα με την αντζελα απο το osmose massage. Δεν ηξερα τι ακριβως επαιζε...δεν ημουν σιγουρος αν επαιζε σεξ ή οχι, αλλα οπως και να εχει ηθελα να χαλαραρωσω(οτι ειχα γυρισει απο ταξιδι)...μου λεει 120€ συνολο για σεξ...η μιαμιση ωρα ομως μου λεει δεν ισχυει...μονο 1 ωρα...δε γαμιεται λεω παμε...η χειροτερη εμπειρια στη ζωη μου μαγκες...πεταξα 120€...μη το ενα μη το αλλο μου ελεγε...αντε χυσε να φυγω μου ελεγε....ειρωνικη και σκατοχαρακτηρας σαν ατομο...αφηστε που νομιζε οτι ειναι καμια θεα(6-6,5 θα της εβαζα στο σωμα και 8 στη φατσα)....για να μη σας το πολυλογω με μαλακια τελειωσα και δεν εκατσε ουτε ολοκληρη την ωρα...ειχε κανεις παρομοια εμπειρια μαζι της;
FOTINOS 54
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2016
- Like
- 229
- Πόντοι
- 21
αυτό να το αναφερης μασάζ στο σπίτι όχι εδώ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1