Νέα

Ποιό εξώφυλλο του Ελληνικού Playboy ήταν το αγαπημένο σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ananeotikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 742
  • Εμφανίσεις 51K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΠΟΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΙΟ ΣΕΞΙ PLAYBOY?

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    176
  • Η ψηφοφορία θα κλείσει: .

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.189
Πόντοι
206
Ναι ρε φίλε, χρωστάω κέρασμα..

Αυτή την φωτογραφία την είχα στον στρατό στο κάτω κρεβάτι που κοιμόμουν..

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.189
Πόντοι
206
Ναι, την είχα περάσει κάτω από το στρώμα του από πάνω μου, μεταξύ στρώμα και πλέγματος..

Και υπήρχε κ ένα τραγούδι, Χαριτοδιπλωμένος νομίζω, που έλεγε "μια αφίσα σε έναν τοίχο, έφτανε για να την "βρεις"..

OP
OP
ananeotikos

ananeotikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
3.036
Πόντοι
456
Ναι, την είχα περάσει κάτω από το στρώμα του από πάνω μου, μεταξύ στρώμα και πλέγματος..

Και υπήρχε κ ένα τραγούδι, Χαριτοδιπλωμένος νομίζω, που έλεγε "μια αφίσα σε έναν τοίχο, έφτανε για να την "βρεις"..
Σούπερ Βάνα.

trakter

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2017
Like
577
Πόντοι
80
.
@Playboy - 0.jpg

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.634
Πόντοι
6.056
Άλλου τύπου νύχτα έχεις στο μυαλό σου ρε παίκτη, δεν είναι όλα τα μαγαζιά το ίδιο, αυτό που έλεγα εδώ άλλο case, καμία σχέση με clubs κλπ. Low profile μέρος. Και μη νομίζεις ότι όλες και όλοι αγοράζονται επειδή δουλεύουν για μισθό, πολλές και πολλοί θα το κάνουν εννοείται, αλλά έχω δει και μερικά χοντρά πορτοφόλια να τρώνε μεγάλες χυλόπιτες.
Να τρώνε χυλόπιτα από μία μουνάρα στις 02.15 ... και να φορτώνουν μία καλύτερη στις 03.00 ....
Το έχω δει κι εγώ. Μεγάλη δυστυχία !

Cross Xaroula

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
468
Πόντοι
21
Τωρα οπου να ναι θα δειξη την συνχο/νη Βαγγιανη στην All Time Classic Movie Περαστε,Φιληστε,Τελειωσατε!

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.562
Πόντοι
1.446
Να τρώνε χυλόπιτα από μία μουνάρα στις 02.15 ... και να φορτώνουν μία καλύτερη στις 03.00 ....
Το έχω δει κι εγώ. Μεγάλη δυστυχία !
Αυτοί που περιγράφεις είναι οι cool αλλά δεν αντιδράνε όλοι με τόσο coolness στην απόρριψη, άλλοι κολλάνε σαν τσίχλες. Anyway.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom