Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Της Βανάρας?Ναι ρε φίλε, χρωστάω κέρασμα..
Αυτή την φωτογραφία την είχα στον στρατό στο κάτω κρεβάτι που κοιμόμουν..
Εβαλα και τη Βανάρα ψηφοφορία.Ναι ρε φίλε, χρωστάω κέρασμα..
Αυτή την φωτογραφία την είχα στον στρατό στο κάτω κρεβάτι που κοιμόμουν..
Σούπερ Βάνα.Ναι, την είχα περάσει κάτω από το στρώμα του από πάνω μου, μεταξύ στρώμα και πλέγματος..
Και υπήρχε κ ένα τραγούδι, Χαριτοδιπλωμένος νομίζω, που έλεγε "μια αφίσα σε έναν τοίχο, έφτανε για να την "βρεις"..
Αυτή κακώς δεν την ανέφερε κανένας.
Να τρώνε χυλόπιτα από μία μουνάρα στις 02.15 ... και να φορτώνουν μία καλύτερη στις 03.00 ....Άλλου τύπου νύχτα έχεις στο μυαλό σου ρε παίκτη, δεν είναι όλα τα μαγαζιά το ίδιο, αυτό που έλεγα εδώ άλλο case, καμία σχέση με clubs κλπ. Low profile μέρος. Και μη νομίζεις ότι όλες και όλοι αγοράζονται επειδή δουλεύουν για μισθό, πολλές και πολλοί θα το κάνουν εννοείται, αλλά έχω δει και μερικά χοντρά πορτοφόλια να τρώνε μεγάλες χυλόπιτες.
Απερίγραπτο.Να τρώνε χυλόπιτα από μία μουνάρα στις 02.15 ... και να φορτώνουν μία καλύτερη στις 03.00 ....
Το έχω δει κι εγώ. Μεγάλη δυστυχία !
Ρικάρα.Τωρα οπου να ναι θα δειξη την συνχο/νη Βαγγιανη στην All Time Classic Movie Περαστε,Φιληστε,Τελειωσατε!
Αυτοί που περιγράφεις είναι οι cool αλλά δεν αντιδράνε όλοι με τόσο coolness στην απόρριψη, άλλοι κολλάνε σαν τσίχλες. Anyway.Να τρώνε χυλόπιτα από μία μουνάρα στις 02.15 ... και να φορτώνουν μία καλύτερη στις 03.00 ....
Το έχω δει κι εγώ. Μεγάλη δυστυχία !
Τί τσίχλες?Με μέντα?Αυτοί που περιγράφεις είναι οι cool αλλά δεν αντιδράνε όλοι με τόσο coolness στην απόρριψη, άλλοι κολλάνε σαν τσίχλες. Anyway.
Ισχύει.Παράλειψη.Ρε συ ανανεοτικέ ξέχασες τις καλύτερες. Φαρμάκη, Καζαντζόγλου. Αν είναι δυνατόν!!!
Επίτηδες τόκανες για να βγει πρώτη η Νόνη. Για αναφορά είσαι κανονικά!!!Ισχύει.Παράλειψη.
Έπαιξε βρώμικαΕπίτηδες τόκανες για να βγει πρώτη η Νόνη. Για αναφορά είσαι κανονικά!!!![]()
Εντάξει.Υπερμούναρος η Νόνη.Είχε κάτι πιο πάνω από τις άλλες.Επίτηδες τόκανες για να βγει πρώτη η Νόνη. Για αναφορά είσαι κανονικά!!!![]()