Νέα

Ποιό εξώφυλλο του Ελληνικού Playboy ήταν το αγαπημένο σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ananeotikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 773
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ΠΟΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΙΟ ΣΕΞΙ PLAYBOY?

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    180
  • Η ψηφοφορία θα κλείσει: .
OP
OP
ananeotikos

ananeotikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
3.129
Πόντοι
456
Βro, αυτό δεν είναι τίποτα. Εγώ κάποια χρόνια που δούλευα σε μαγαζιά ήμουν νύχτα σε καλά μέρη και δεν είχαμε συχνά φάσεις με ναυάγια αλλά από φίλους που έχουν δουλέψει σε καφετέριες γειτονιάς ξέρω φάσεις που είναι να τρελαίνεσαι.
Του ανάβεις την περιέργεια.

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
15
Like
4.744
Πόντοι
746
Βro, αυτό δεν είναι τίποτα. Εγώ κάποια χρόνια που δούλευα σε μαγαζιά ήμουν νύχτα σε καλά μέρη και δεν είχαμε συχνά φάσεις με ναυάγια αλλά από φίλους που έχουν δουλέψει σε καφετέριες γειτονιάς ξέρω φάσεις με πελάτες που είναι να τρελαίνεσαι.
ανοιξε νημα και γραψε να τρελαθουμε

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.562
Πόντοι
1.446
ανοιξε νημα και γραψε να τρελαθουμε
Οι πιο πολλές θέλουν πολύ γράψιμο ρε bro και δεν έχω χρόνο για σεντόνια, έχει από αστείες μέχρι μερικές που απορείς με το θράσος κάποιων ανθρώπων.
Να σου πω μια τέτοια; Σε παλιά φίλη γέρος (φάση 80-85 χρονών) της είχε προτείνει στη ψύχρα 20 χιλιάρικα για να πάνε μαζί διακοπές.

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
15
Like
4.744
Πόντοι
746
Οι πιο πολλές θέλουν πολύ γράψιμο ρε bro και δεν έχω χρόνο για σεντόνια, έχει από αστείες μέχρι μερικές που απορείς με το θράσος κάποιων ανθρώπων.
Να σου πω μια τέτοια; Σε παλιά φίλη γέρος (φάση 80-85 χρονών) της είχε προτείνει στη ψύχρα 20 χιλιάρικα για να πάνε μαζί διακοπές.
ευρω η δραχμες;

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
15
Like
4.744
Πόντοι
746
Eυρώ ρε αδελφέ, με 20.000 δραχμές τι πρόταση να κάνεις, ούτε παπούτσια της προκοπής δεν αγόραζες αν θυμάμαι καλά.
και δεν πηγε;
Eυρώ ρε αδελφέ, με 20.000 δραχμές τι πρόταση να κάνεις, ούτε παπούτσια της προκοπής δεν αγόραζες αν θυμάμαι καλά.

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
15
Like
4.744
Πόντοι
746

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.562
Πόντοι
1.446
Δεν ήταν πουτάνα η κοπέλα να πάει να γλείφει τον κώλο του παππού για λεφτά ρε bro. Aν είχε πάει δε θα την ήξερα τη φάση. Λες να μας το έλεγε κιόλας;

menounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Κριτικές
6
Like
590
Πόντοι
301
Τι λαός είμαστε όμως, οι μισές από αυτές γίνανε βουλευτίνες.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.638
Πόντοι
6.056
είχε στοίβες Playboy, Μax, 4 Τροχούς κάτι άλλα του Κωστόπουλου από τα 1990s κλπ. βιβλιοθήκη ολόκληρη. Πρέπει να αγόραζε 5-6 περιοδικά το μήνα. OK, άλλες εποχές.
4-5 από κάθε κατηγορία το μήνα αγοραζαμε οι μυστες τυπάρα.
4-5 σε έναν σαββατιάτικο πρωινό καφέ.

Για νορμαλ κριτικές αυτοκινήτου 4τ, αουτο μοτο καρ εντ ντραϊβερ ... για μετατροπες αλλα 2-3 ...
για πισι και γκεημς 3-4 ... για χαιφαϊ 2 .... και για μουνια .... οποιο ειχε τις πιο ποιοτικες κανατες στο εξωφυλο.
Τα 36Κ μοντεμς αργούσαν να κατεβάσουν φωτό .... λίγοι ανέβαζαν ελληνικά μουνιά ....

Τα περιοδικά είχαν ψωμί μέχρι το adsl το 2004. Γιατί οι isdn στην ελλάδα
ήταν ανέκδοτο , πιο αργές από τις pstn στις ανθρώπινες χώρες ....

Οι μόνοι ξεφτίλες του κόσμου, τα χρόνια του πασοκισταν ....με isdn 64K !!!!!!!!!!!!!

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.638
Πόντοι
6.056
Τύπε .... ιστορία φίλης της ήταν ... και ζήλευε που δεν έγινε η πρόταση σε αυτήν.
Αν είχε δεχθεί τέτοια πρόταση .... θα τα έπαιρνε και θα πήγαινε .... και δεν θα το διηγόταν ....
Σιγά μην δουλευε στην ασφαλιστική/κτέο/κωλοεταιρεία/γραμματεία για 900€ , αν μπορούσε να πάρει 20Κ
για λίγες μέρες διακοπή χλίδα .... με ελαφρύ κιτσιμπου ....

Όσες τα πήραν , γκρινιάζουν τώρα σε μεσημεριανοπρωινούς καφέδες κηφισιά και πέριξ και γλυφάδες .... ότι δεν έχει άνδρες ....

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.562
Πόντοι
1.446
Τύπε .... ιστορία φίλης της ήταν ... και ζήλευε που δεν έγινε η πρόταση σε αυτήν.
Αν δεν είσαι μπροστά, δε ξέρεις, ΟΚ. Για άβγαλτη κοπέλα σε μαγαζί γειτονιάς λέμε πάντως, όχι καμιά 30αρα που είχε γυρίσει κοντέρ στη νύχτα.
Όταν είσαι 18-19 και έρθει ο γέρος στην ηλικία του παππού σου να στο προτείνει πιθανό είναι να σοκαριστείς και να ψαρώσεις.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.638
Πόντοι
6.056
Αν δεν είσαι μπροστά, δε ξέρεις, ΟΚ. Για άβγαλτη κοπέλα σε μαγαζί γειτονιάς λέμε πάντως, όχι καμιά 30αρα που είχε γυρίσει κοντέρ στη νύχτα.
Όταν είσαι 18-19 και έρθει ο γέρος στην ηλικία του παππού σου να στο προτείνει πιθανό είναι να σοκαριστείς και να ψαρώσεις.
Σε 30αρες δεν έκαναν τέτοιες προτάσεις τότε τύπε.
Είχαν καβατζωθεί γερά .
Σε μικρές τις έκαναν.
Δεν ήθελε πολύ να καβατζωθεί η γκόμενα τότε.

Μη κοιτάς τώρα , που φτάνει 45 χρονών η σελέμπριτυ , για να βρεθεί ο λεφτάς να ρίξει ακά κρεμπιέ.
Έχουν λιγοστέψει πολύ και οι λεφτάδες ... και τα λεφτά τους ...

Ας δούμε και την καλή πλευρά. Με το να αργούν να βρουν τον λεφτά (οι σελέμπες/μουνάρες) και να τον αδειάζουν πιο γρήγορα ...

βιζιτάρουν πολύ περισσότερα χρόνια ..... και κονομάνε και γερά οι ιατροί με τις εξωσωματικές ...

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.562
Πόντοι
1.446
Με το να αργούν να βρουν τον λεφτά (οι σελέμπες/μουνάρες) και να τον αδειάζουν πιο γρήγορα ...
Άλλου τύπου νύχτα έχεις στο μυαλό σου ρε παίκτη, δεν είναι όλα τα μαγαζιά το ίδιο, αυτό που έλεγα εδώ άλλο case, καμία σχέση με clubs κλπ. Low profile μέρος. Και μη νομίζεις ότι όλες και όλοι αγοράζονται επειδή δουλεύουν για μισθό, πολλές και πολλοί θα το κάνουν εννοείται, αλλά έχω δει και μερικά χοντρά πορτοφόλια να τρώνε μεγάλες χυλόπιτες.

OP
OP
ananeotikos

ananeotikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
3.129
Πόντοι
456
Άλλου τύπου νύχτα έχεις στο μυαλό σου ρε παίκτη, δεν είναι όλα τα μαγαζιά το ίδιο, αυτό που έλεγα εδώ άλλο case, καμία σχέση με clubs κλπ. Low profile μέρος. Και μη νομίζεις ότι όλες και όλοι αγοράζονται επειδή δουλεύουν για μισθό, πολλές και πολλοί θα το κάνουν εννοείται, αλλά έχω δει και μερικά χοντρά πορτοφόλια να τρώνε μεγάλες χυλόπιτες.
Καλό.

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
15
Like
4.744
Πόντοι
746
Δεν ήταν πουτάνα η κοπέλα να πάει να γλείφει τον κώλο του παππού για λεφτά ρε bro. Aν είχε πάει δε θα την ήξερα τη φάση. Λες να μας το έλεγε κιόλας;
γλειφοκωλαδα ηθελε ο παππους;Μερακλης!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom