ananeotikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 3.223
- Πόντοι
- 456
Δυστυχώς δεν την απολαύσαμε Playboy.ελινα κεφη μουναρος
Δυστυχώς δεν την απολαύσαμε Playboy.ελινα κεφη μουναρος
Κούκλα.Μόνο μινα
Ίσως και λίγο πιο πριν. Αρχές δεκαετίας 2000 δε θυμάμαι κανέναν από τους γύρω μου να το αγοράζει συστηματικά.Μετά το 2005 νομίζω άρχισε να παρακμάζει πολύ . Φωτογραφήσεις μόνο από συμμετέχουσες σε ριάλιτι και προμοσιον σε μελλοντικές πρωταγωνίστριες του σιρινακη έκανε
Είχε πέσει παρακμή.Ίσως και λίγο πιο πριν. Αρχές δεκαετίας 2000 δε θυμάμαι κανέναν από τους γύρω μου να το αγοράζει συστηματικά.
Προφανώς οι γνωστές θέλανε λεφτά για να φωτογραφηθούν που πια δεν υπήρχαν αφού ανέβαινε το internet και βγάζανε αυτές του Σειρηνάκη που θα το κάνανε για ψίχουλα ή τσάμπα για να πουλήσει κανένα DVD η ταινία.
Εγώ δεν το πρόλαβα σε καλές μέρες. Με το internet έπεσαν γρήγορα όλα τα περιοδικά, πιο πολύ τα έβλεπα σε καφετέριες, ιατρεία κλπ. Τον αδελφό ενός παλιού φίλου θυμάμαι που ήταν αρκετά μεγαλύτερος και είχε στοίβες Playboy, Μax, 4 Τροχούς κάτι άλλα του Κωστόπουλου από τα 1990s κλπ. βιβλιοθήκη ολόκληρη. Πρέπει να αγόραζε 5-6 περιοδικά το μήνα. OK, άλλες εποχές.Είχε πέσει παρακμή.
Ισχύει.Εγώ δεν το πρόλαβα σε καλές μέρες. Με το internet έπεσαν γρήγορα όλα τα περιοδικά, πιο πολύ τα έβλεπα σε καφετέριες, ιατρεία κλπ. Τον αδελφό ενός παλιού φίλου θυμάμαι που ήταν αρκετά μεγαλύτερος και είχε στοίβες Playboy, Μax, 4 Τροχούς κάτι άλλα του Κωστόπουλου από τα 1990s κλπ. βιβλιοθήκη ολόκληρη. Πρέπει να αγόραζε 5-6 περιοδικά το μήνα. OK, άλλες εποχές.
Πολύ ωραία μιλφαραΚούκλα.
![]()
Καύλα.Πολύ ωραία μιλφαρα
Είσαι ενημερωμένος.Απο το 2010 ξεκίνησε η παρακμή, τόσο στα ονόματα που πόζαραν όσο και στην ποιότητα των φωτογραφίσεων. Σταδιακά υποβαθμίστηκε σε ανατύπωση της αμερικάνικης έκδοσης και το 2015 έβαλε λουκέτο![]()
Έχει κερδίσει τίτλους ομορφιάς όπως, Μις Αφροδίτη 1999, Μις Υδρόγειος 1999 και Μις Ευρώπη 1999Δομηνίκη Κεφαλοπούλου.
![]()
Koύκλα.Έχει κερδίσει τίτλους ομορφιάς όπως, Μις Αφροδίτη 1999, Μις Υδρόγειος 1999 και Μις Ευρώπη 1999
σιγουρα θα εριξα 5-10 μαλακιες για την κωλοχαραδρα τηςΝα αναφέρω και τη Χριστίνα Δεσλή.
![]()
Δυνατό μωράκι τότε.σιγουρα θα εριξα 5-10 μαλακιες για την κωλοχαραδρα της
μπορει να φαντασιονωταν πως θα το βρει η σερβιτορα και θα τα γλειψει..Ρε μύστη άλλο να χύνεις το περιοδικό που αγόρασες στο σπίτι σου, άλλο να είσαι ξεφτίλας και να πηγαίνεις στην τουαλέτα της καφετέριας να τον παίξεις με περιοδικό δημόσιας χρήσης για να γλιτώσεις 3-4 ευρώ, δε θυμάμαι και πόσο έκανε το Playboy τότε.
Και, ΟΚ, έκανες το ξεφτιλίκι, τουλάχιστον πέτα το περιοδικό στα σκουπίδια, μην το γυρίσεις χυμένο στο ράφι, κάπου έλεος.
Μην του λες τέτοια.μπορει να φαντασιονωταν πως θα το βρει η σερβιτορα και θα τα γλειψει..
Βro, αυτό δεν είναι τίποτα. Εγώ κάποια χρόνια που δούλευα σε μαγαζιά ήμουν νύχτα σε καλά μέρη και δεν είχαμε συχνά φάσεις με ναυάγια αλλά από φίλους που έχουν δουλέψει σε καφετέριες γειτονιάς ξέρω φάσεις με πελάτες που είναι να τρελαίνεσαι.μπορει να φαντασιονωταν πως θα το βρει η σερβιτορα και θα τα γλειψει..