Νέα

Ποιό εξώφυλλο του Ελληνικού Playboy ήταν το αγαπημένο σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ananeotikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 787
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΠΟΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΙΟ ΣΕΞΙ PLAYBOY?

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    183
  • Η ψηφοφορία θα κλείσει: .

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.568
Πόντοι
1.446
Μετά το 2005 νομίζω άρχισε να παρακμάζει πολύ . Φωτογραφήσεις μόνο από συμμετέχουσες σε ριάλιτι και προμοσιον σε μελλοντικές πρωταγωνίστριες του σιρινακη έκανε
Ίσως και λίγο πιο πριν. Αρχές δεκαετίας 2000 δε θυμάμαι κανέναν από τους γύρω μου να το αγοράζει συστηματικά.
Προφανώς οι γνωστές θέλανε λεφτά για να φωτογραφηθούν που πια δεν υπήρχαν αφού ανέβαινε το internet και βγάζανε αυτές του Σειρηνάκη που θα το κάνανε για ψίχουλα ή τσάμπα για να πουλήσει κανένα DVD η ταινία.

OP
OP
ananeotikos

ananeotikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
3.223
Πόντοι
456
ελινα κεφη μουναρος
Κούκλα.
unnamed.jpg

OP
OP
ananeotikos

ananeotikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
3.223
Πόντοι
456
Ίσως και λίγο πιο πριν. Αρχές δεκαετίας 2000 δε θυμάμαι κανέναν από τους γύρω μου να το αγοράζει συστηματικά.
Προφανώς οι γνωστές θέλανε λεφτά για να φωτογραφηθούν που πια δεν υπήρχαν αφού ανέβαινε το internet και βγάζανε αυτές του Σειρηνάκη που θα το κάνανε για ψίχουλα ή τσάμπα για να πουλήσει κανένα DVD η ταινία.
Είχε πέσει παρακμή.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.568
Πόντοι
1.446
Είχε πέσει παρακμή.
Εγώ δεν το πρόλαβα σε καλές μέρες. Με το internet έπεσαν γρήγορα όλα τα περιοδικά, πιο πολύ τα έβλεπα σε καφετέριες, ιατρεία κλπ. Τον αδελφό ενός παλιού φίλου θυμάμαι που ήταν αρκετά μεγαλύτερος και είχε στοίβες Playboy, Μax, 4 Τροχούς κάτι άλλα του Κωστόπουλου από τα 1990s κλπ. βιβλιοθήκη ολόκληρη. Πρέπει να αγόραζε 5-6 περιοδικά το μήνα. OK, άλλες εποχές.

OP
OP
ananeotikos

ananeotikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
3.223
Πόντοι
456
Εγώ δεν το πρόλαβα σε καλές μέρες. Με το internet έπεσαν γρήγορα όλα τα περιοδικά, πιο πολύ τα έβλεπα σε καφετέριες, ιατρεία κλπ. Τον αδελφό ενός παλιού φίλου θυμάμαι που ήταν αρκετά μεγαλύτερος και είχε στοίβες Playboy, Μax, 4 Τροχούς κάτι άλλα του Κωστόπουλου από τα 1990s κλπ. βιβλιοθήκη ολόκληρη. Πρέπει να αγόραζε 5-6 περιοδικά το μήνα. OK, άλλες εποχές.
Ισχύει.

GHOSTMAN

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2021
Like
74
Πόντοι
0
Απο το 2010 ξεκίνησε η παρακμή, τόσο στα ονόματα που πόζαραν όσο και στην ποιότητα των φωτογραφίσεων. Σταδιακά υποβαθμίστηκε σε ανατύπωση της αμερικάνικης έκδοσης και το 2015 έβαλε λουκέτο :undecided-old:

OP
OP
ananeotikos

ananeotikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
3.223
Πόντοι
456
Απο το 2010 ξεκίνησε η παρακμή, τόσο στα ονόματα που πόζαραν όσο και στην ποιότητα των φωτογραφίσεων. Σταδιακά υποβαθμίστηκε σε ανατύπωση της αμερικάνικης έκδοσης και το 2015 έβαλε λουκέτο :undecided-old:
Είσαι ενημερωμένος.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
ananeotikos

ananeotikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
3.223
Πόντοι
456
Ρίξτε και δεύτερη ψήφο όσοι έχετε μείνει σε μία.

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
15
Like
4.752
Πόντοι
746
Ρε μύστη άλλο να χύνεις το περιοδικό που αγόρασες στο σπίτι σου, άλλο να είσαι ξεφτίλας και να πηγαίνεις στην τουαλέτα της καφετέριας να τον παίξεις με περιοδικό δημόσιας χρήσης για να γλιτώσεις 3-4 ευρώ, δε θυμάμαι και πόσο έκανε το Playboy τότε.
Και, ΟΚ, έκανες το ξεφτιλίκι, τουλάχιστον πέτα το περιοδικό στα σκουπίδια, μην το γυρίσεις χυμένο στο ράφι, κάπου έλεος.
μπορει να φαντασιονωταν πως θα το βρει η σερβιτορα και θα τα γλειψει..

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.568
Πόντοι
1.446
μπορει να φαντασιονωταν πως θα το βρει η σερβιτορα και θα τα γλειψει..
Βro, αυτό δεν είναι τίποτα. Εγώ κάποια χρόνια που δούλευα σε μαγαζιά ήμουν νύχτα σε καλά μέρη και δεν είχαμε συχνά φάσεις με ναυάγια αλλά από φίλους που έχουν δουλέψει σε καφετέριες γειτονιάς ξέρω φάσεις με πελάτες που είναι να τρελαίνεσαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom