Διαγραμμένο μέλος 187411
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2019
- Like
- 621
- Πόντοι
- 81
Α τον πορνομεταναστη λες με το πεπονι! Το εχω δει αυτο.¨Εχει κάπου στο σαη βιντεάκια που τα λέει όλα, δεν σου το προτείνω να τα δεις ...
Α τον πορνομεταναστη λες με το πεπονι! Το εχω δει αυτο.¨Εχει κάπου στο σαη βιντεάκια που τα λέει όλα, δεν σου το προτείνω να τα δεις ...
Δες και με την δικαστίνα είναι χειρότεροΑ τον πορνομεταναστη λες με το πεπονι! Το εχω δει αυτο.
Τίποτα γενικά, η συγκεκριμένη μόνο το είχε ζητήσει αυτό.Tύπε τι παίζει ακριβώς με τις συνοδούς;
Με κάθε μία (από Μετάξι μέχρι συνοδός) αν το θέλει και φαντάζομαι με κάτι εξτρά μπορείς νομίζω, δεν χρειάζεται να είναι ακριβή συνοδός. «Λάην» δεν κατάλαβα τι σημαίνει.Ρωτάω γενικώς γτ είμαι άσχετος με το σπορ. Μπορώ να πάρω μία τέτοια και να σκάσω σ ένα λάην πχ να πουλήσω μούρη;
Α, ΟΚ, το 'πιασα.Το έκανα επεξεργασία. Live εννοούσα...
Εμπειρία από το να έχω κάποια δίπλα για επίδειξη δεν έχω, ίσως άλλοι εδώ μπορούν να βοηθήσουν.Ευχαριστώ πολύ για τη πληροφορία. Θα θελα πάντως ένα μόντελ να σκάσω κάπου σύντομα να το παίξω ιστορίας να τους κάψω όλους.
το πιο βρώμικο που μου είχε τύχει ήταν αγγλίδα τουρίστρια στον Πόρο που μου έδωσε κώλο , δεκαετία 90Καταγραψτε την πιο βρομικη κυριολεκτικα ή μεταφορικα πορνη ή εμπειρια σας σε οικο ανοχης. Απο το τι εχετε ζητησει χωρις ντροπες, μεχρι τι σας εχουν ικανοποιησει. Επιπλεον πιο ειναι το πιο σιχαμενο που εχετε δει σε εργαζομενη.
το πιο βρώμικο που μου είχε τύχει ήταν αγγλίδα τουρίστρια στον Πόρο που μου έδωσε κώλο , δεκαετία 90
Τα πάντα εκτός από τον Πόρο που είναι μια χαρά νησάκιδεν μας είπατε τι ήτανε το βρώμικο
Τι ηλικία έχεις?.. Ισως μπορούμε να σου προτείνουμε κάτι αν πρόκειται μόνο για συνοδεία.Ακούγεται κουλό λίγο, αλλά για το χαβαλέ θα θελα να το κάνω.
Ρωτάω γενικώς γτ είμαι άσχετος με το σπορ. Μπορώ να πάρω μία τέτοια και να σκάσω σ ένα λάηβ πχ να πουλήσω μούρη;
Καταγραψτε την πιο βρομικη κυριολεκτικα ή μεταφορικα πορνη ή εμπειρια σας σε οικο ανοχης. Απο το τι εχετε ζητησει χωρις ντροπες, μεχρι τι σας εχουν ικανοποιησει. Επιπλεον πιο ειναι το πιο σιχαμενο που εχετε δει σε εργαζομενη.
Υπάρχει ακόμα αυτή;πιο πρόσφατα, πριν κάτι μήνες και σε οίκο ανοχής, πιτσιρίκα στο μεταξουργείο μου είπε να βρεθούμε εκτός για να έχει πλυθεί καλά και να της γλύψω τα πόδια και άμα θέλω να μου γλύψει κι αυτή τα δικά μου. Ενώ δεν με άφηνε καν να της γλύψω το λαιμό. Δεν ξαναπάτησα.
όπως είπα, δεν ξαναπάτησα από τότε,Υπάρχει ακόμα αυτή;
Δικιο εχει...δεν χρειαζεται να το ξεφτιλιζουμε τελειως!Κοπρολαγνεία το λέμε... μην το ξεφτιλίζεις τελείως
...και σε απάντηση του φίλου πιο πάνω για την ποδαρίλα στο στόμα της ...... πρωτόμπαρκος δόκιμος κάθε πρωί έπινα καφέ πριν βγω για ματσακόνι !!!! με το μάγειρα ( μπερμπάντης άντρας από την Σκύρο είχε οργώσει με τα βαπόρια όλη την Ανατολική και Δυτική κόστα της Λατίνας) στην κουζίνα του βαποριού , μου έλεγε λοιπόν ότι ΠΟΤΕ δεν φιλάμε στο στόμα ! είναι το πιο βρώμικο αντικείμενο στον κόσμο , ενώ το μουνάκι πάντα το έχει καθαρό με νεράκι που ρίχνει ενώ ο ΣΤΟΜΑΣ έλεγε βρωμάει , (έκανε και την χαρακτηριστική κίνηση).....και πολλές άλλες τέτοιες συζητήσεις 7 η ώρα το πρωί τηγανίζοντας μπέικον , χάμ και αυγά................δηλαδη τωρα θες να μας πεις οτι το μουνι μοας γυναικας ειναι πιο καθαρο απο μιας γουρουνας;
Υπάρχει ειδικό νήμα γι αυτό που ζητάς τύπε.Ευχαριστώ πολύ για τη πληροφορία. Θα θελα πάντως ένα μόντελ να σκάσω κάπου σύντομα να το παίξω ιστορίας να τους κάψω όλους.
Εκανα προταση γαμου σε ιεροδουλη..και το χειροτερο ειναι οτι απαντησε ναι!Καταγραψτε την πιο βρομικη κυριολεκτικα ή μεταφορικα πορνη ή εμπειρια σας σε οικο ανοχης. Απο το τι εχετε ζητησει χωρις ντροπες, μεχρι τι σας εχουν ικανοποιησει. Επιπλεον πιο ειναι το πιο σιχαμενο που εχετε δει σε εργαζομενη.