Νέα

Ποιό είναι το πιο βρόμικο πράγμα που έχετε κάνει ή ζητήσει;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
Συνοδός μου είχε ζητήσει να γλείψει τα δάκτυλα των ποδιών μου... βρώμικα όπως ήταν από την ταλαιπωρία των παπουτσιών και του δρόμου, να μην τα πλύνω καθόλου.

Δεν το δέχτηκα και λόγω αηδίας μου και λόγω σεβασμού προς τους επόμενους πελάτες. Δεν νομίζω πολλοί να γούσταραν αν γνώριζαν πως το στόμα της ήταν γεμάτο ποδαρίλα πιο πριν.

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
Ρωτάω γενικώς γτ είμαι άσχετος με το σπορ. Μπορώ να πάρω μία τέτοια και να σκάσω σ ένα λάην πχ να πουλήσω μούρη;
Με κάθε μία (από Μετάξι μέχρι συνοδός) αν το θέλει και φαντάζομαι με κάτι εξτρά μπορείς νομίζω, δεν χρειάζεται να είναι ακριβή συνοδός. «Λάην» δεν κατάλαβα τι σημαίνει.

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
Το έκανα επεξεργασία. Live εννοούσα...
Α, ΟΚ, το 'πιασα.

«Συνοδός» λέμε στα Ελληνικά τις callgirls αλλά δεν συνοδεύουν κυριολεκτικά όλες κάπου (π.χ. σε λάηβ), μια απλή συνάντηση σε ξενοδοχείο ήταν με εκείνη.

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
Ευχαριστώ πολύ για τη πληροφορία. Θα θελα πάντως ένα μόντελ να σκάσω κάπου σύντομα να το παίξω ιστορίας να τους κάψω όλους. :sunglasses::sunglasses:
Εμπειρία από το να έχω κάποια δίπλα για επίδειξη δεν έχω, ίσως άλλοι εδώ μπορούν να βοηθήσουν. :cheesy:

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.830
Πόντοι
7.185
Καταγραψτε την πιο βρομικη κυριολεκτικα ή μεταφορικα πορνη ή εμπειρια σας σε οικο ανοχης. Απο το τι εχετε ζητησει χωρις ντροπες, μεχρι τι σας εχουν ικανοποιησει. Επιπλεον πιο ειναι το πιο σιχαμενο που εχετε δει σε εργαζομενη.
το πιο βρώμικο που μου είχε τύχει ήταν αγγλίδα τουρίστρια στον Πόρο που μου έδωσε κώλο , δεκαετία 90

πιο πρόσφατα, πριν κάτι μήνες και σε οίκο ανοχής, πιτσιρίκα στο μεταξουργείο μου είπε να βρεθούμε εκτός για να έχει πλυθεί καλά και να της γλύψω τα πόδια και άμα θέλω να μου γλύψει κι αυτή τα δικά μου. Ενώ δεν με άφηνε καν να της γλύψω το λαιμό. Δεν ξαναπάτησα.

Μεταφορικά , σιχαίνομαι όσες ιερόδουλες υποτιμούν τις συναδέλφους τους, πουτάνες τις ανεβάζουν, πουτάνες τις κατεβάζουν, ενώ πιστεύουν ότι αυτές είναι κυρίες, παρθένες, υπεράνω.

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.830
Πόντοι
7.185

Philanderer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Κριτικές
6
Like
2.237
Πόντοι
481
Ακούγεται κουλό λίγο, αλλά για το χαβαλέ θα θελα να το κάνω. :)
Τι ηλικία έχεις?.. Ισως μπορούμε να σου προτείνουμε κάτι αν πρόκειται μόνο για συνοδεία.
Γνωρίζω κάτι σερβιτόρες κούκλες που αν τους βάλεις τακούνια και μεικαπ τα σαγόνια θα φτάσουν μέχρι το πάτωμα.
Εννοείται πως θα σου έρθει και φθηνότερα.
Και που ξέρεις... αν σε γουστάρουν κιόλας μπορεί και να σταθείς τυχερούλης:wink:

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
Ρωτάω γενικώς γτ είμαι άσχετος με το σπορ. Μπορώ να πάρω μία τέτοια και να σκάσω σ ένα λάηβ πχ να πουλήσω μούρη;

αφήστε με να μαντέψω είδος "μουσικής" του λάηβ :)
τραπ; :)

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Καταγραψτε την πιο βρομικη κυριολεκτικα ή μεταφορικα πορνη ή εμπειρια σας σε οικο ανοχης. Απο το τι εχετε ζητησει χωρις ντροπες, μεχρι τι σας εχουν ικανοποιησει. Επιπλεον πιο ειναι το πιο σιχαμενο που εχετε δει σε εργαζομενη.

Υπάρχει άτομο που μπορεί να ξεπεράσει τον άρχοντα τον @Karamanis Stratos που καθάρισε με τα ίδια του τα χέρια τουαλέτα μαγαζιού μες στο σκατό.. για ένα γκομενάκι;;;;; ?

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
1.762
Πόντοι
486
πιο πρόσφατα, πριν κάτι μήνες και σε οίκο ανοχής, πιτσιρίκα στο μεταξουργείο μου είπε να βρεθούμε εκτός για να έχει πλυθεί καλά και να της γλύψω τα πόδια και άμα θέλω να μου γλύψει κι αυτή τα δικά μου. Ενώ δεν με άφηνε καν να της γλύψω το λαιμό. Δεν ξαναπάτησα.
Υπάρχει ακόμα αυτή;

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.830
Πόντοι
7.185
  • Like
Αντιδράσεις: Reuzel

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.258
Πόντοι
1.056
δηλαδη τωρα θες να μας πεις οτι το μουνι μοας γυναικας ειναι πιο καθαρο απο μιας γουρουνας;
...και σε απάντηση του φίλου πιο πάνω για την ποδαρίλα στο στόμα της ...... πρωτόμπαρκος δόκιμος κάθε πρωί έπινα καφέ πριν βγω για ματσακόνι !!!! με το μάγειρα ( μπερμπάντης άντρας από την Σκύρο είχε οργώσει με τα βαπόρια όλη την Ανατολική και Δυτική κόστα της Λατίνας) στην κουζίνα του βαποριού , μου έλεγε λοιπόν ότι ΠΟΤΕ δεν φιλάμε στο στόμα ! είναι το πιο βρώμικο αντικείμενο στον κόσμο , ενώ το μουνάκι πάντα το έχει καθαρό με νεράκι που ρίχνει ενώ ο ΣΤΟΜΑΣ έλεγε βρωμάει , (έκανε και την χαρακτηριστική κίνηση).....και πολλές άλλες τέτοιες συζητήσεις 7 η ώρα το πρωί τηγανίζοντας μπέικον , χάμ και αυγά................

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.579
Πόντοι
4.646
Σε μπουρδέλο έχω κάνει πράγματα που θεωρούνται βρώμικα από αρκετούς.
Σχεδόν πάντα επιδιώκω το γλυφομούνι, ενώ με συγκεκριμένες έκανα ποδολαγνεία.
Και πριν χρόνια γάμαγα μεταξύ διαφόρων ένα Αλβανάκι από κώλο και μουνί ΑΚΑΠΟΤΑ.
Ήταν η Μαρία που δούλευε Φωκαίας 9, Φυλής 74 και στο τέλος κατέπεσε στο
Ιάσωνος 44 στο σιχαμένο Μετάξι. Είχε πάει ο ΑΚΑΠΟΤΟΣ πρωκτικός κρεμπιές
σύννεφο με τη συγκεκριμένη και μάλιστα ποτέ με έξτρα χρήματα, κάτι που μου
έκανε εντύπωση. Δυστυχώς ή ευτυχώς έχει σταματήσει εδώ και τουλάχιστον
3-4 χρόνια, οπότε γι αυτό και το αναφέρω ελεύθερα... :hi:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.148
Πόντοι
3.346
Εκανα προταση γαμου σε ιεροδουλη..και το χειροτερο ειναι οτι απαντησε ναι!
απο τοτε δεν ξανα πατησα εκει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom