apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Εγω εχω γαμησει μια που τη λενε Μακρίνα. Ειναι πιο σπανιο ονομα και απο επιθετο
που τις πετυχες ρε τυπεΕπισης εχω γαμησει κοπελες με ονοματα Άγκυ και Αρίστη![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Εγω εχω γαμησει μια που τη λενε Μακρίνα. Ειναι πιο σπανιο ονομα και απο επιθετο
που τις πετυχες ρε τυπεΕπισης εχω γαμησει κοπελες με ονοματα Άγκυ και Αρίστη![]()
που τις πετυχες ρε τυπε![]()
ηταν καλες στοΤα σπασα ετσι ? Νομιζω κερδιζω το διαγωνισμο
Τα σπασα ετσι ? Νομιζω κερδιζω το διαγωνισμο
Παλια ειχα ερθει με αδεια απο το στρατο καλοκαιρακι στο νησι,και γαμησα μια νορβηγεζα η φιλανδεζα ηταν δεν θυμαμε καλα,τη λεγαν μουνα,καλα μολισ μου το ειπε με πιασαν τα γελια,και τησ το ειπα τι σημαινει στα ελληνικα.
Ηταν και μουναρος!!!!!!!!!!1
αφου ηταν φιλανδεζα λεει ο τυποςΣτον αραβικό κόσμο είναι συνηθισμένο όνομα.
Πχ, αυτή εδω η πριγκήπισσα στην Ιορδανία...
τυπε μηπως σου ειπε ρο-μουνα?Παλια ειχα ερθει με αδεια απο το στρατο καλοκαιρακι στο νησι,και γαμησα μια νορβηγεζα η φιλανδεζα ηταν δεν θυμαμε καλα,τη λεγαν μουνα,καλα μολισ μου το ειπε με πιασαν τα γελια,και τησ το ειπα τι σημαινει στα ελληνικα.
Ηταν και μουναρος!!!!!!!!!!1
αφου ηταν φιλανδεζα λεει ο τυπος![]()
λες να ηταν η αντζελα τυπε?Μπορεί να ήταν η γιαγιά της Αραβίδα![]()
ηταν καλες στοτυπε?
τυπε ενα απτα καλυτερα μουνια που εχω δει ποτε ηταν γεωργιανηβικτορία, 24άρα γεωργιανή, γούσταρε να την φωνάζουν νίνα.... έλεος και στα 2
τυπε γενικα ειναι χαλια γκομενες οι ρωσσοποντιες.τυπε ενα απτα καλυτερα μουνια που εχω δει ποτε ηταν γεωργιανη
βγαζουν κατι καλα αυτοι εκει περα
όντως, τρελά μελαχρινά μωρά έχουν εκεί.τυπε ενα απτα καλυτερα μουνια που εχω δει ποτε ηταν γεωργιανη
βγαζουν κατι καλα αυτοι εκει περα
τυπε δεν εμοιαζε με ρωσσοποντιακςτυπε γενικα ειναι χαλια γκομενες οι ρωσσοποντιες.
αυτη θα ξεφυγε μαλλον απο το καζανι.![]()
![]()
![]()
![]()
τυπε οι ρωσσοποντιες εκτος απο την μεγαλη μυτη,ειναι και χαμηλοκωλες.τυπε δεν εμοιαζε με τετοιους
ειχε νορμαλ μυτη
![]()
τυπε δεν εμοιαζε με τετοιους
ειχε νορμαλ μυτη
![]()
τυπε οι αρμενισσες εχουν χειροτερες μυτεςτυπε οι ρωσσοποντιες εκτος απο την μεγαλη μυτη,ειναι και χαμηλοκωλες.
αυτες που ξεφευγουν,και ειναι λιγο καλες,αλλα μπορει να βρεις και μουναρα,ειναι οι αρμενισες.
τυπε οι ρωσσοποντιες εκτος απο την μεγαλη μυτη,ειναι και χαμηλοκωλες.
αυτες που ξεφευγουν,και ειναι λιγο καλες,αλλα μπορει να βρεις και μουναρα,ειναι οι αρμενισες.