Νούμερα είναι όσοι δίνουν στα παιδιά τους αρχαιοελληνικά ονόματα(ιδίως όταν τη γιαγιά τη λένε Μαρία και τον παπού Μπάμπη)
αν μου το εξηγήσεις θα το καταλάβω..
Νούμερα είναι όσοι δίνουν στα παιδιά τους αρχαιοελληνικά ονόματα(ιδίως όταν τη γιαγιά τη λένε Μαρία και τον παπού Μπάμπη)
άσε ρε μαγκόνι εμένα μου λες αυτό το όνομα (αλεξανδρα) με έχει κάψει
νούμερα είναι αυτοί που δίνουν στα παιδιά τους μαλακίες ονόματα μόνο και μόνο για να τηρήσουν παραδόσεις που έχουν πάψει από καιρό να έχουν νόημα, και για να μη χαλάσουν χατήρι στον πατερούλη και στη μανουλίτσα τους, που θα κλάψουν από χαρά.
1ο. νουμερο και σουριελο εισαι εσυ.
2ο. οι παραδοσεις παυουν οταν δεν τηρουντε.
3. αν καποιοι νομιζουν οτι δινοντας ενα αρχαιοελληνικο ονομα στα παιδια, τα παιδια θα εχουν κατι απο την αιγλη της αρχαιας ελλαδας, αυτοι οι καποιοι ειναι για κλαματα.
όμοιως ομοίω αει πελάζει..
τυπε μονο καμια λιλα μην ειχες γιατι θα ειχες και θεμα...Για να ξεφυγουμε απο τα ιδια και τα ιδια.....ειχα με ενα φιλο μια τετοια συζητηση και μου ειπε οτι την νεα του γκομενα τη λενε Ανθια!!! ενω εγω παλια ειχα μια Εκατη.... αν ειχατε και εσεισ καμια τετοια κοπελια με παραξενο ονομα γραψτε το
όχι ρε, τα αρχαία ελληνικά ονόματα ΓΑΜΑΝΕ
Ιακεινθη
2 βδομαδεςΚαλά , πόσο καιρό τα είχες μαζί της ?
2 βδομαδες
όχι ρε, τα αρχαία ελληνικά ονόματα ΓΑΜΑΝΕ
Ναι2 βδομάδες έ , εντάξει ... Έτσι το είχες γραμμένο στο μυαλό σου το όνομα της ?
Η κοπέλα με την μεγαλυτερη διαρκεια την λέγανε σουζαννα ξένο ονομα....Είσαι σουρεάλα και τρελός εραστής ...
Η κοπέλα με την μεγαλυτερη διαρκεια την λέγανε σουζαννα ξένο ονομα....