Νέα

Ποιό είναι το πιο περίεργο όνομα γκόμενας που έχετε γαμήσει;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 521
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Quazzar

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
τυπε τον bbwlover τον ξερεις? :2funny:

οχι αλλα απο το νικ, μαλλον δεν θελω. εχουμε αλλα γουστα.

Σχετικα με τις φυλες που ειπες πιο πανω.  Παντα ειναι ολα σε ατομικό επιπεδο, μπορει το σουπερ μουνι να σου βγει αρμενισα και το μπαζο τουρκαλα ή αναποδα.  Αλλα γενικά οι ρατσες που ταιριαζουνε στην ιδιοσυγκρασια του ελληνα (οταν δεν εχει χαλαει) ειναι:
τουρκαλες (απο τα δυτικα μερη - ψυχολογια και στα σωματα)
ιρανες -ομως αυτο το εχω ακουσει δεν ξερω απο προσωπικη εμπειρια - μονο στα σωματα πιστευω
εβραίες -οχι απο το Ισραήλ ομως.
ισπανιδες/πορτογαλιδες - δεν μπορω να πω για γαλλιδες απο τον νοτο και ιταλιδες απο τον νοτο, δεν εχω εμπειρια.
τα υπόλοιπα ειναι σχετικά.  Ο καθένας πρεπει να τα δει για την πάρτη του σε ατομικο επιπεδο.. Δεν υπαρχει κανονας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΟΝΑΣ.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

ιρανες -ομως αυτο το εχω ακουσει δεν ξερω απο προσωπικη εμπειρια - μονο στα σωματα πιστευω
τυπε ειναι μεγαλη μορφη το ατομο λεμε :2funny:
απο ψαχτηρια στο νετ οι ιρανες ειναι δυνατα μουνια τυπε
για τις σλαβες τι γνωμη εχεις?
ειδικα για τις νοτιοσλαβες

Quazzar

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1

ειναι γαματες, νοτιοσλαβες και οι υπολοιπες, καθως και οι ουκρανο ρωσιδες. αλλα δεν ταιριαζουνε τα χνωτα μας ρε παιδια.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16

Σχετικα με τις φυλες που ειπες πιο πανω.  Παντα ειναι ολα σε ατομικό επιπεδο, μπορει το σουπερ μουνι να σου βγει αρμενισα και το μπαζο τουρκαλα ή αναποδα.  Αλλα γενικά οι ρατσες που ταιριαζουνε στην ιδιοσυγκρασια του ελληνα (οταν δεν εχει χαλαει) ειναι:
τουρκαλες (απο τα δυτικα μερη - ψυχολογια και στα σωματα)
εβραίες -οχι απο το Ισραήλ ομως.
ισπανιδες/πορτογαλιδες - δεν μπορω να πω για γαλλιδες απο τον νοτο και ιταλιδες απο τον νοτο, δεν εχω εμπειρια.
τα υπόλοιπα ειναι σχετικά.  Ο καθένας πρεπει να τα δει για την πάρτη του σε ατομικο επιπεδο.. Δεν υπαρχει κανονας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΟΝΑΣ.
ο ελληνας με βιετναμεζα-κογκολεζα-καναδεζα-μπαλαντεζα-φριτεζα,ταιριαζει? :think: :think: :think:

Quazzar

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
ο ελληνας με βιετναμεζα-κογκολεζα-καναδεζα-μπαλαντεζα-φριτεζα,ταιριαζει? :think: :think: :think:

μπορει. η γνωμη μου ειναι οτι ειναι σε ατομικο επιπεδο αυτα τα θεματα.  Σε γενικες γραμμες θα ελεγα οχι.  Ατομικα δεν ξερω. Μπορει.

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16

Οι ωραίες ιρανές δεν παίζονται , μου το έλεγε και ένας έλληνας διπλωματικός υπάλληλος που είχε υπηρετήσει στο Ιραν ... Θα έκανα ευχαρίστως μια βόλτα προς τα εκεί , αλλά φοβάμαι κάτι περίεργες ποινές που έχουν για σεξουαλικά αδικήματα - μοιχεία = λιθοβολισμός ...  :idiot:

drifter72

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μακρια απο ελληνιδες με περιεργα ονοματα.(Κλελια, Μελια Σονια...)Συνηθως ειναι πολυ μαλακισμενες...
(οχι οτι οι αλλες δεν ειναι αλλα...αστο μπερδεμα!) :uglystupid:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Οι ωραίες ιρανές δεν παίζονται , μου το έλεγε και ένας έλληνας διπλωματικός υπάλληλος που είχε υπηρετήσει στο Ιραν ... Θα έκανα ευχαρίστως μια βόλτα προς τα εκεί , αλλά φοβάμαι κάτι περίεργες ποινές που έχουν για σεξουαλικά αδικήματα - μοιχεία = λιθοβολισμός ...  :idiot:
την γυναικα λιθοβολουν τυπε :2funny:

Επισκέπτης
:rockon:...Για να ξεφυγουμε απο τα ιδια και τα ιδια.....ειχα με ενα φιλο μια τετοια συζητηση και μου ειπε οτι την νεα του γκομενα τη λενε Ανθια!!! ενω εγω παλια ειχα μια Εκατη.... :tits2: αν ειχατε και εσεισ καμια τετοια κοπελια με παραξενο ονομα γραψτε το :tits:
Πάκης αγαπητέ...γιατί ως γνωστόν είμαι Ελλεεινίδα και πηδιέμαι μόνο με Πάκηδες. :grin:

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Πάκης αγαπητέ...γιατί ως γνωστόν είμαι Ελλεεινίδα και πηδιέμαι μόνο με Πάκηδες. :grin:

Δεν τα πιστεύω βρε αυτά που βλέπω (φωτογραφία σου) και διαβάζω ... Η αγέρωχη Αλίντισσα ... Βρε θα με κάνεις να κατουρήσω στο νιπτήρα βραδιάτικα ...

Επισκέπτης
Δεν τα πιστεύω βρε αυτά που βλέπω (φωτογραφία σου) και διαβάζω ... Η αγέρωχη Αλίντισσα ... Βρε θα με κάνεις να κατουρήσω στο νιπτήρα βραδιάτικα ...
Με αυτή την φωτογραφία έκανα το ντεμπούτο μου στο μπου αγαπητέ . :grin:

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Με αυτή την φωτογραφία έκανα το ντεμπούτο μου στο μπου αγαπητέ . :grin:

Και εκεί που είχανε πάρει τη κρυάδα τους το γύρισες και τους αλάλιασες ... Είσαι και ψυχολόγα , άγαπητή ...  :grin:

Ευτυχώς , δεν θα κατουρήσω στον νιπτήρα ...  :grin:  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom