Νέα

Ποιο είναι το καλύτερο Smartphone που υπάρχει;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 153
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος μαρκα ειναι η καλύτερη;;;

• Apple

Ψήφοι: 64 26,1%
  • Samsung

Ψήφοι: 63 25,7%
  • LG

Ψήφοι: 9 3,7%
  • Huawei

Ψήφοι: 17 6,9%
  • Xiaomi

Ψήφοι: 47 19,2%
  • Nexus

Ψήφοι: 3 1,2%
  • Microsoft

Ψήφοι: 2 0,8%
  • Motorola

Ψήφοι: 4 1,6%
  • HTC

Ψήφοι: 4 1,6%
  • SONY

Ψήφοι: 8 3,3%
  • Nokia

• Blackberry

• Lenovo

Ψήφοι: 6 2,4%
  • ZTE

• OnePlus

Ψήφοι: 12 4,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    245

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.304
Πόντοι
22.785
......

.... προσπαθω να βρω διαφορες μεταξυ δύο κινητων... anon βοήθεια , έάν διαβάσεις τό πόστ....
Xiaomi Redmi Note 5 (64GB)

Xiaomi Redmi 5 Plus (64GB)

:think:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Τύποι τα τελευταία χρόνια έχω δουλέψει τα εξής κινητά:

Πριν 5 χρόνια αγόρασα για μένα ένα iPhone 5S. Κινητό σκυλί αν και το έχω κακομεταχειριστεί, μέχρι και μέσα στη θάλασσα μου έχει πέσει. Ακόμα το χρησιμοποιώ, αν και τώρα κολλάει συχνά και η μπαταρία του δεν αντέχει πάνω από μισή μέρα. Πέρυσι μου έδωσε η εταιρία μου ένα Samsung S8, δε με ενθουσιάζει, η μπαταρία άρχισε σε λιγότερο από χρόνο να τα φτύνει, ενώ πολλές φορές κολλάει.

Για τη γυναίκα μου είχα αγοράσει ενα Huawei Lite to 2016. Με διαφορά το χειρότερο κινητό που δούλεψα ποτέ, με έκανε να αποφασίσω να μην αγοράσω ποτέ ξανά κινέζικο. Ανταποκρίνεται αργά, κολλάει, κάνει απο μόνο του επανακινήσεις, οι εφαρμογές αργούν. Μόνο η μπαταρία του είναι κάπως καλή. Μέσα σε δυο μόλις χρόνια είναι σκουπίδι, δουλεύει χειρότερα από το παλιό μου iPhone 5S, που είναι 5 χρονών κινητό.

Το προηγούμενο χρόνο αγόρασα για τη γυναίκα μου ένα iPhone SE. Προς το παρόν κανένα πρόβλημα, όταν το συγκρίνω με το δικό μου Samsung S8 βρίσκω το iPhone SE ανώτερο. Το αστείο είναι πως η γυναίκα μου, από πολέμιος της Apple τώρα πλέον έγινε φαν. Αν και παραπονιέται επειδή λέει με τα iPhone δεν μπορείς να κάνεις ότι γουστάρεις με το κινητό σου (δεν το πολυκαταλαβαινω).

Για να ανακεφαλαιώσουμε, βάσει της δικιάς μου εμπειρίας, iPhone και πάλι iPhone. Είναι πανάκριβα ναι, αλλά είναι μίλια μπροστά από τον ανταγωνισμό όσον αφορά την ποιότητα. Ειδικά κάτι κινέζικες μάρκες είναι για τα σκουπίδια, πεταμένα λεφτά. Πράγμα που με παραξενεύει για να είμαι ειλικρινής, αφού και τα iPhone στην Κίνα νομίζω κατασκευάζονται.

Καλος εισαι εσυ....κανοντας συγκριση 2 κινητων αξιας 600 και 150 ευρω αντιστοιχως.

PSAXTIRI

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
51
Like
3.936
Πόντοι
17.145
Υπάρχουν και άλλα κινητά εκτός από iPhone?  :think:

alexis_biras

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2018
Like
0
Πόντοι
0
100€ μαξ για κινητο καλα ειναι. Εχει στο media markt προσφορα το huawei nova smart απο 199  99€

akatamaxita_sexy

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Χαλαρά όταν υπάρχουν άπειρα χρήματα, αυτή τη στιγμή Samsung, Huawei, Oneplus, Asus και iPhone για low budget μαλλον τα καλύτερα ειναι τα Xiaomi.
Γνώμη δική μου, από πάμπολλα άρθρα και site που έχω διαβάσει και απο ΠΟΛΛΑ κινητά που έπιασα στα χέρια μου σαν πληροφορικάριος

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.304
Πόντοι
22.785
:rose: :rose:
Κάτι εξυπερετικοτατο

Μιλήστε για να γράψετε
Σε τηλέφωνο ή tablet Android, εγκαταστήστε το Gboard.
Ανοίξτε οποιαδήποτε εφαρμογή με την οποία μπορείτε να πληκτρολογήσετε, όπως το Gmail ή το Keep.
Πατήστε σε μια περιοχή όπου μπορείτε να εισάγετε κείμενο.
Στο επάνω μέρος του πληκτρολογίου, αγγίξτε παρατεταμένα το εικονίδιο του μικροφώνου Μικρόφωνο.
Όταν εμφανιστεί η οδηγία "Μιλήστε τώρα", πείτε αυτό που θέλετε να γράψετε.
Αντικαταστήστε μια λέξη
Σε τηλέφωνο ή tablet Android, ανοίξτε το έγγραφο ή το μήνυμα με τη λέξη που θέλετε να αλλάξετε.
Αγγίξτε παρατεταμένα τη λέξη.
Στο επάνω μέρος του πληκτρολογίου, πατήστε το εικονίδιο του μικροφώνου Μικρόφωνο.
Όταν εμφανιστεί η οδηγία "Μιλήστε τώρα", πείτε τη νέα λέξη.

a-aprilios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2012
Κριτικές
4
Like
396
Πόντοι
21
:think: πολύ καλό βαριέμαι να γράφω.

a-aprilios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2012
Κριτικές
4
Like
396
Πόντοι
21
Τό δοκίμασα τώρα σέ ένα πλήρες κείμενο σέ mail άπαιχτο γαμάει.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
ο ασχετος θα πει ότι τα καλυτερα είναι τα iPhone ο ψαγμένος θα πει η samsung η huawei.
τελικα τι ισχυει.
εγω θα ξεκινησω αναποδα.το καλυτερο λειτουργικο για μενα αλλα και για τους περισσοτερους είναι το ios.ελαφρυ και σχεδιασμενο πανω στα προιοντα της apple.
το αντροιντ είναι πιο βαρυ λειτουργικο για να καλυψει ολη τη γκαμα των κινητών που το υποστηριζουν.
ios είναι καλυτερο από το android.
τωρα σε συγκριση συσκευών το σαμσουνγκ είναι καλυτερο σε οθονη σε καμερα σε μπαταρια σε ηχειο σε σχεση με τα iPhone όπως και σε τεχνικα χαρακτηριστικα είναι ανωτερο.
από εδώ και περα για να θεωρηθεί πιο είναι καλυτερο παιζει τι ζηταει ο καθενας και του ανταποκρίνεται καλυτερα στην καθημερινοτητα.

inner_32

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Το OnePlus θα έπρεπε να έχει περισσότερο ποσοστό

mister69

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2020
Like
2
Πόντοι
0
Mi mix 2s!!! Δε σπάει για κανένα λόγο!!!

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
ο ασχετος θα πει ότι τα καλυτερα είναι τα iPhone ο ψαγμένος θα πει η samsung η huawei.
τελικα τι ισχυει.
εγω θα ξεκινησω αναποδα.το καλυτερο λειτουργικο για μενα αλλα και για τους περισσοτερους είναι το ios.ελαφρυ και σχεδιασμενο πανω στα προιοντα της apple.
το αντροιντ είναι πιο βαρυ λειτουργικο για να καλυψει ολη τη γκαμα των κινητών που το υποστηριζουν.
ios είναι καλυτερο από το android.
τωρα σε συγκριση συσκευών το σαμσουνγκ είναι καλυτερο σε οθονη σε καμερα σε μπαταρια σε ηχειο σε σχεση με τα iPhone όπως και σε τεχνικα χαρακτηριστικα είναι ανωτερο.
από εδώ και περα για να θεωρηθεί πιο είναι καλυτερο παιζει τι ζηταει ο καθενας και του ανταποκρίνεται καλυτερα στην καθημερινοτητα.

Είναι ντροπή να εχεις Samsung , εγω ουτε καν να το ακουμπήσω δε θελω
Μονο iphone ΤΕΛΟΣ
Usa εχει κ bulling στα σχολεια εαν εχεις κινεζικο κινητο

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Πολλοί που δέχονται όμως bulling ... παίρνουν κάτι εγχώρια προϊόντα , πάνε μέσα στο σχολείο και ....

Ελπιζω να εχεις καταλαβει τι εταιρια ειναι η Κορεατικη Samsung φιλε.

Αυτη τη στιγμη που μιλαμε, ειναι απο τις μεγαλυτερες εταιριες στο κοσμο.

Ισως τα μεγαλυτερα ναυπηγεια στο κοσμο μαζι με τη Hyundai.

Εξεδρες για αντλησεις πετρελαιου. Διαστημικη τεχνολογια. Επεξεργαστες για τεχνητη νοημοσυνη για ιατρικους σκοπους και project. Οτι πιο προηγμενο υπαρχει μεσα στα εργαστηρια τους.

Εγκαταστασεις; Εχει πολεις δικες της με χιλιαδες κατοικους.

nik1111

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2020
Κριτικές
1
Like
515
Πόντοι
26
Ελπιζω να εχεις καταλαβει τι εταιρια ειναι η Κορεατικη Samsung φιλε.

Αυτη τη στιγμη που μιλαμε, ειναι απο τις μεγαλυτερες εταιριες στο κοσμο.

Ισως τα μεγαλυτερα ναυπηγεια στο κοσμο μαζι με τη Hyundai.

Εξεδρες για αντλησεις πετρελαιου. Διαστημικη τεχνολογια. Επεξεργαστες για τεχνητη νοημοσυνη για ιατρικους σκοπους και project. Οτι πιο προηγμενο υπαρχει μεσα στα εργαστηρια τους.

Εγκαταστασεις; Εχει πολεις δικες της με χιλιαδες κατοικους.

η samsung ειναι για το πουτσο

nik1111

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2020
Κριτικές
1
Like
515
Πόντοι
26
HUAWEI Το μελλον