gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
Εξαρτάται τι θες
το νεο xiaomi redmi pro k το note4 υπερεxoyn πλεον στην εκδοση με τα 2-34gb απο τα αντιστοιχων χρηματων Hauwei ..imopΔε διαφέρουν πολύ μεταξύ τους τα συγκεκριμένα απλά θεωρώ την Huawei ειναι ενα λεβελ πάνω απο την Xiaomi..
Samsung NoteΣε αυτο το θεμα μπορούμε να λέμε τα πάντα για τα smartphones.. επίσης ποιο πιστεύουμε ότι είναι το καλύτερο αυτή τη στιγμή;;;
Samsung S7 - LG G5 - Apple iPhone SE - Huaway P9 - Xiaomi Mi 5 - HTC 10 - Sony Xperia Z - Apple iPhone 6S - Nexus 6 - OnePlus 2 - Huawei Mate - LG G Flex 3 - Samsung Note - Microsoft Surface Phone - Asus Zenfone - HTC One A9 - LG G Flex 2 - Microsoft Lumia - Motorola Moto - OnePlus 3 ect
επρεπε να παρεις lx x power το μονο που εχει μεγαλη μπαταρια και καλο λογισμικο ωστε να μην την καταπινει ασκοπα (σε αντιθεση με τα xiaomi που ενω εχουν μεγαλη μπαταρια ξοδευεται πιο γρηγορα)εγω παντως το s8 to Πηρα γιατι ελεγε η σαμσουνγκ τοτε πως η φθορα της μπαταριας μετα απο ενα χρονο θα ειναι ελαχιστη σε σχεση με εκεινη του σ7 εντζ!! παπαρια μεντολες!! ευτυχως μου εσπασε το καπακι κ αφου θα παει που θα παει στο σερβις της σαμσουνγκ ειμαι κ για αλλαγη μπαταριας μιας που πλεον μετα απο σκαρτο χρονο χρησης η μπαταρια σερνεται
+1000000Oneplus. Το κινητό απλά δε παίζεται παιδιά. Το καταλαβαίνεις στη καθημερινή χρήση. Μπαταρία φορτίζει απίστευτα γρήγορα και δε ξέρει τι πάει να πει κόλλημα. Πάρτε το με κλειστά μάτια