lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Δείτε www.zougla.gr/technology/phones-camera/article/oneplus-6-h-kinitara-me-ta-kokina]εδώ[/url] και www.gsmarena.com/oneplus_6-9109.php]εδώ[/url] την κινητάρα αυτή. 1+ βεβαίως..
Δείτε www.zougla.gr/technology/phones-camera/article/oneplus-6-h-kinitara-me-ta-kokina]εδώ[/url] και www.gsmarena.com/oneplus_6-9109.php]εδώ[/url] την κινητάρα αυτή. 1+ βεβαίως..
απο σερβις εχει το μενου φιλε?
Τελικά ρώτησα σήμερα στην vodafone και μου είπαν οτι η αλλαγη του μικροφώνου βγαίνει 30 ευρώ , αλλά απο την άλλη δεν είμαι και σίγουρος οτι φταίει το μικρόφωνο , μηπως φταίει κάτι άλλο πχ η ενίσχυση του μικροφώνου (αν υπάρχει κάτι τέτοιο αλλά λογικά θα υπάρχει) και τελικά μηπως βγεί παραπάνω η επισκευή οπότε μήπως να πάω κατευθείαν για καινούριο ;Εχω ένα πρόβλημα με το κινητό μου , το έγραψα προηγουμένως σε ψιλολάθος θρέντ , το αντιγράφω και εδω.
Παίδες δεν ξέρω αν είμαι στο σωστο νήμα , αυτό βρήκα πρώτο σχετικα με κινητά , έχω ενα Vodafone smart prime 6 αν το θυμάμαι καλά , και μάλλον θέλει αλλαγή μικρόφωνο γιατί ακουγομαι πολύ χαμηλά , το ερώτημα είναι αξίζει τον κόπο να το φτιαξω η αν βγαίνει κάνα 80αρι πχ η επισκευή να βάλω αλλά τοσα να πάρω κάνα καινούριο ; γιατί το δικο μου έχει μονο ενα γιγα Ραμ και όσο να ναι είναι και σχετικά παλιό το μοντελο , υπάρχει φυσικά και το ενδεχόμενο να το αφήσω έτσι και να επικοινωνώ με μηνύματα
Αν ξέρει κανείς περίπου πόσο βγαίνει μια τέτοια επισκευή , η έχει καμια καλη πρόταση για καινουριο , πχ κανα τέτοιο ισως
υγ. Το κινητό μου είναι όντως το μοντέλο που λέω πιό πάνω.
Πολύ το ψειρίζεις.Αγόρασε άλλο και ξεμπερδεψε.Τελικά ρώτησα σήμερα στην vodafone και μου είπαν οτι η αλλαγη του μικροφώνου βγαίνει 30 ευρώ , αλλά απο την άλλη δεν είμαι και σίγουρος οτι φταίει το μικρόφωνο , μηπως φταίει κάτι άλλο πχ η ενίσχυση του μικροφώνου (αν υπάρχει κάτι τέτοιο αλλά λογικά θα υπάρχει) και τελικά μηπως βγεί παραπάνω η επισκευή οπότε μήπως να πάω κατευθείαν για καινούριο ;
τυπε,κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου.Παρε καινούργιο.Προτεινω s9+Τελικά ρώτησα σήμερα στην vodafone και μου είπαν οτι η αλλαγη του μικροφώνου βγαίνει 30 ευρώ , αλλά απο την άλλη δεν είμαι και σίγουρος οτι φταίει το μικρόφωνο , μηπως φταίει κάτι άλλο πχ η ενίσχυση του μικροφώνου (αν υπάρχει κάτι τέτοιο αλλά λογικά θα υπάρχει) και τελικά μηπως βγεί παραπάνω η επισκευή οπότε μήπως να πάω κατευθείαν για καινούριο ;
Πολύ το ψειρίζεις.Αγόρασε άλλο και ξεμπερδεψε.
Μαλλον θα πάρω καινούργιο αλλά το πολυ μέχρι 150-170 ευρώ σκέφτομαι , επειδη μάλιστα δεν το καίγομαι να φτιαχτεί γρήγορα μάλλον θα περιμένω για καμιά καλή προσφορά.τυπε,κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου.Παρε καινούργιο.Προτεινω s9+
Εμένα μου χάρισαν το note 8 και είναι καύλα!Εγώ τύπε κατέληξα πως το καλύτερο smartphone είναι αυτό που θα είναι τσάμπα,θα σου το χαρίσουν κοινώς!!!! :S
Xiaomi 5 plus 64gb
Εγω σκέφτομαι για το asus με την 5.2 οθόνη , νομίζω στα 125 ευρώ είναι καλή τιμη , είναι μεν παλιό αλλά πριν κανενα χρόνο ηταν αρκετά πιο ακριβό νομίζω.μουφα, αν θες xiaomi παρε το note 5 που ναι απο τα τιμια φτηνα. Το αλλο τιμιο φτηνο ειναι το P Smart της Huawei στην αντιστοιχη τιμη. Το 5plus ειναι πιο παλιο/χειροτερο επεξεργαστη+καμερες
Γενικα, το καλυτερο κινητο ειναι αυτο που κοστιζει τοσο ωστε να μπορεις να το πεταξεις σε 2 χρονια και να μη κλαις τα λεφτα σου. Για αλλους αυτο το ποσο ειναι 100 ευρω, για αλλους 1000
ειχα παρει το asus zenfone go με 100 ευρω καλη μπαταρια κραταει 2 μερες με νορμαλ χρηση κατι που το samsung j5 με την ιδια χρηση ηθελε στο τελος της μερας φορτισμα πεφτοντας κατω από το 10% και το asus να εχει ποσοστο μπαταριας 55% αλλα μεχρι εκει,χαλια οθονη παμπάλαιος επεξεργαστης και το χειροτερο που και που κολλαει και αναγκάζομαι να βαζω και να ξαναβαζω μπαταρια για να ξεκολλησει.ισως τα πιο ακριβα asus να είναι καλυτερα.Εγω σκέφτομαι για το asus με την 5.2 οθόνη , νομίζω στα 125 ευρώ είναι καλή τιμη , είναι μεν παλιό αλλά πριν κανενα χρόνο ηταν αρκετά πιο ακριβό νομίζω.
από το s7 και μετα τα περισσοτερα σαμσουνγκ εχουν θεμα αξιοπιστίας και ποιοτητας κατι που στα παλαιοτερα ισχιε το αντιθετο.εγω παντως το s8 to Πηρα γιατι ελεγε η σαμσουνγκ τοτε πως η φθορα της μπαταριας μετα απο ενα χρονο θα ειναι ελαχιστη σε σχεση με εκεινη του σ7 εντζ!! παπαρια μεντολες!! ευτυχως μου εσπασε το καπακι κ αφου θα παει που θα παει στο σερβις της σαμσουνγκ ειμαι κ για αλλαγη μπαταριας μιας που πλεον μετα απο σκαρτο χρονο χρησης η μπαταρια σερνεται