Νέα

ποιο είναι το καλύτερο app για να βρεις να γαμήσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dating app

• tinder

Ψήφοι: 29 34,9%
  • badoo

Ψήφοι: 21 25,3%
  • άλλο

Ψήφοι: 33 39,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.513
Πόντοι
2.356
Πάμε μια για το φιλοθεάμον κοινό...
Στο Τουίτερ μπαίνουν πολλές μα πάρα πολλές νέες γυναίκες. Επίσης μπαίνουν και κάμποσες μεγαλύτερες. Και αρκετές εξ αυτών παντρεμένες.
Στο Τουίτερ υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες να πέσεις σε επαγγελματία ή σε γυναίκα που να θέλει να σου φάει τα λεφτά. Αυτό, φυσικά,  είναι πολύ καλό.
Στο Τουίτερ δεν μπαίνει καμιά γυναίκα που δηλώνει ευθύς εξ αρχής ότι "ψάχνεται".  Η συντριπτική πλειοψηφία λέει "είμαι εδώ για πλάκα, για χαβαλέ". Τώρα αν πέσεις σε ακάου που  δείχνει βυζιά/κώλο κλπ στη φωτό προφίλ, μάλλον θέλει το λεγόμενο "σεξτινγκ"  ή είναι πούστης που θέλει να δει το πουλί σου παριστάνοντας τη γυναίκα.
Το Τουίτερ, όπως και το Ίνσταγκραμ, βρίθει γυναικών νάρκισσων, των λεγόμενων attention whores. Τα άτομα αυτά είναι τοξικά και φυσικά δεν θέλουν να τις γαμησουν, αλλά να ανεβάσουν το εγώ τους γαμώντας σου την ψυχολογία.
Και θα μου πείτε, ρε τύπε, ποιες μένουν για να γαμησεις;

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.513
Πόντοι
2.356
Λοιπόν...
Το θέμα είναι να κόβεις κίνηση από νωρίς. Επίσης, εγώ προσωπικά,  δεν λέω ψέματα για το πως είμαι (ηλικία, ύψος, βάρος),  δείχνοντας έτσι ότι αναμένω αντίστοιχη ειλικρίνεια.
Βασικό στοιχείο είναι να μην μπαίνεις με φορά στη συζήτηση.  Θα πιαστείς από κάτι που έγραψε η τύπισσα και θα της στειλες Dm. (προσωπικό μήνυμα).  Αν ψήνεται, θα φανεί σύντομα.
Θα σου στείλει φωτογραφίες,  θα σου δώσει περισσότερα στοιχεία. Αν την διέπει μυστικοπάθεια, την παρατάς...

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.513
Πόντοι
2.356
Την παρατάς επίσης αν το τρενάρει πολύ, αν αργεί να απαντήσει και αν είναι επιθετική η σου κάνει υποδείξεις για το προφίλ σου.
Οποία ενδιαφέρεται,  μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, θα ζητήσει Facebook ή Viber.
Προσωπικά δίνω μόνο το δεύτερο.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.513
Πόντοι
2.356
Μια διαδεδομένη αντρική συμπεριφορά στο Twitter είναι η αποστολή ντικπικς (σελφι πούτσου).
Άλλες απαντούν με άμεσο μπλοκ. Άλλες αδιαφορούν. Άλλες απαντούν με γυμνές φωτογραφίες.  Στην τελευταία περίπτωση βέβαια δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα γαμησεις. Η προσωπική μου πείρα δείχνει ότι μια γυναίκα που όντως ψάχνεται, δεν θα πάει μαζί σου σώνει και καλά ςν δει τον πούτσο σου. Αρκεί μια ολόσωμη φωτογραφία ή μια φωτογραφία προσώπου. Κι αν θες ντε και καλά να στείλεις γυμνή, μη δείξεις τα επίμαχα σημεία.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.513
Πόντοι
2.356
Ποια είναι τώρα τα στοιχεία που πρέπει να συγκεντρώνει ένα προφίλ που θέλει να γςμησιε στο Τουίτερ.
* Οπωσδήποτε χιούμορ,  ετοιμολογία,  άρτιο γραπτό λόγο, χωρίς ορθογραφικά.  Η γοητεία ξεκινά από τα τουί σου και συνεχίζει στα dm με μπουρου μπουρου.
* Δε χρειάζεται να δείχνεις φάτσα στη φωτογραφία προφίλ.  Ούτε να έχεις χιλιάδες ακόλουθους.
Όσο πιο μικρός λογαριασμός είσαι, τόσο πιο εύκολα θα σε εμπιστευτεί.
*Απόφυγε οποιαδήποτε ακραία ανάρτηση, τσακωμο, μπούλινγκ.  Δείχνε κουλ και χαλαρός με τα τουι σου.
*Δείξε απελευθερωμενος και σεξι με ερωτικές εικόνες, τζιφακια, βίντεο. Μπορεί να μη σου κανει λάικ, αλλά θα έρθει να σε βρει στα ντιεμ...
*Ναι! Στο Τουίτερ πολλές γυναίκες κάνουν το πρώτο βήμα! Ακριβώς γιατί δεν είναι dating app. Δεν θα έρθει να σου μιλήσει για να την πηδηξεις, αλλά για να τα "πείτε".
* Δεν πρέπει να είσαι όλη την ημέρα μέσα και να γράφεις τουί. Παρακολουθείς,αλλά συμμετέχεις επιλεκτικά.  Συνήθως γράφεις συγκεκριμένες ώρες της ημέρας. Με αυτό τον τρόπο,  δείχνεις ότι δεν είσαι αργοσχολο ρεμάλι ή απελπισμένος άνεργος. Εξάλλου,  η έλλειψη διαθεσιμοτητας εκ μέρους σου δημιουργεί μυστήριο και τις καυλώνει.
* Θα βοηθήσει πολύ να έχεις μια καλή εγκύκλια μόρφωση. Περισσότερο ακόμα όμως θα βοηθήσει αν έχεις έναν τομέα που ξέρεις πολύ καλά (πχ μουσική, κινηματογραφος, ταξίδια)  γιατί με τις γνώσεις σου θα τις γοητεύσεις εύκολα. Περιττό να το πω, βοηθάει πολύ και η δουλειά και το κοινωνικό στάτους.
*Σε περίπτωση που γίνει κονέ, φρόντισε να μη δώσεις όλα τα προσωπικά σου στοιχεία και αν είναι δυνατόν να μην τις πας σπίτι σου. Κράτα αποστάσεις.  Αν και η μεγάλη πλειοψηφία (στη δική μου περίπτωση)  επιζητα την ασφάλεια της συνεύρεσης στη δική της κατοικία...

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.513
Πόντοι
2.356
Ελπίζω να βοήθησα.  Αν θέλετε, μπορώ να αναφέρω και συγκεκριμένα παραδείγματα, για να δείτε ότι δεν είμαι ΦΙΔΕΜΠΟΡΑΣ/ SNAKE MERCHANT. Φυσικά και έχω κάνει λάθη κι έχω φάει φόλες. Αλλά από τα παθήματά μας μαθαίνουμε.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.513
Πόντοι
2.356
Ισχύει, βέβαια θέλει πολύ διαφορετική προσέγγιση. Έχω μέσο όρο 1/έτος χωρίς φανατική ενασχόληση.

Τύπε μου εγώ είμαι περίπου στις τρεις ανά έτος (2016-19) αλλά ασχολούμαι αρκετά.
Επίσης παιδιά νεότερα από εμένα, μου έχουν πει ότι μέχρι το 2015 περίπου έπαιζε πολύ και το Instagram. Ψάχνονταν αρκετές κι εκεί. Τώρα λέει δεν είναι πια έτσι...

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Ελπίζω να βοήθησα.  Αν θέλετε, μπορώ να αναφέρω και συγκεκριμένα παραδείγματα, για να δείτε ότι δεν είμαι ΦΙΔΕΜΠΟΡΑΣ/ SNAKE MERCHANT. Φυσικά και έχω κάνει λάθη κι έχω φάει φόλες. Αλλά από τα παθήματά μας μαθαίνουμε.

Mr Kirk τι ηλικία έχεις, και ποιες ηλικίες είναι το target group σου??

elliniko

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2016
Like
18
Πόντοι
0
Δεν υπαρχει συγκεκριμενη εφαρμογη.
Οποιαδηποτε απο αυτες θα κανει τη δουλεια.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.513
Πόντοι
2.356
Τύπε Thodorio, είμαι 45. Όσον αφορά το τάργκετ γκρουπ,  θα έλεγα τριάντα με σαράντα, αλλά στην πράξη (και εντός Τουιτερ) έχω παίξει μπάλα από 18 έως 47.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.513
Πόντοι
2.356
Τη 18χρονη δεν την πηδηξα, υπήρξαν και κάποιες που βγήκαμε αλλά δεν πηδηχτήκαμε. Είτε δεν ήθελα, είτε δεν ήθελαν.

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
"Ποιο είναι το καλύτερο app για να βρεις να γαμήσεις" ειναι στη κυριολεξια η ερωτηση του μελλοντος οταν ο κοσμος θα γαμαει ρομποτ. Θα του φορτωνεις συγκεκριμενο application η module που θα το πληρωνεις με συνδρομη για να σου κανει αυτα που θες. Οποτε θα ειναι σαν να γαμας το ιδιο το application.

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216

Mounokwlaraki

Ανώτερος