Νέα

ποιο είναι το καλύτερο app για να βρεις να γαμήσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dating app

• tinder

Ψήφοι: 29 34,9%
  • badoo

Ψήφοι: 21 25,3%
  • άλλο

Ψήφοι: 33 39,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83
Δ

Διαγραμμένο μέλος 79078

Επισκέπτης
Δυστυχώς δεν είναι θέμα εφαρμογής.

Βήμα 1: Να είσαι ελκυστικός
Βήμα 2: Μην είσαι άσχημος.

Η αλήθειες να λέγονται!

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Στην ελλάδα το θέμα δεν είναι η εφαρμογή. Εϊναι ότι

1)πολλά μπάζα
2)πολλές μαλακισμένες
3)πολύ αγαμία
4)πολλοί σπόνσορες που ανεβάζουν τις τιμές

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
896
Πόντοι
96
Σωστός, όσες βγήκα από το ok cupid ήταν ξένες που βρίσκονταν στην Ελλάδα.Οι Ελλεϊνίδες δεν παίζουν , μόνο για να λένε στις κολλήτές τους ότι έχω χίλια μηνύματα!Είναι πολλοί λόγοι.Είναι και άλλα π.χ. κατά βάθως έχουν περιφρόνηση για τους άνδρες που μπαίνουν εκεί γιατί λένε ότι δεν μπορούν να σταυρώσουν γκόμενα άρα είναι ακατάλληλοι και προβληματικοί.Θα μου πεις και εκεί είναι αυτές , αλλά αυτή είναι η ελλεϊνίδικη σκέψη. Πάντα φταίνε οι άλλοι και όχι αυτές. :idiot:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ο ακαποειρας θα σας πει που εχει φτιαξει προφιλ σε 6935106368 εφαρμογες και κοινωνικα δικτυα μπας και γαμησει

Επισκέπτης
έχω το τιντερ στο κινητό,2 χρόνια τώρα
όχι μόνο δε γάμησα ποτέ αλλά ούτε καν match δε με κάνανε σχεδόνν ποτέ

2 χοντρές μόνο που τους έγραψα και δε μου απάντησαν
μια χοντρή που μου έγραψε,δε της απάντησα και με έκανε unmatch

αυτές οι 3 χοντρές είναι η ψαριά μου στα 2 χρόνια που το χρησιμοποιώ
δλδ αν τον χρόνο που αφιέρωσα στο τιντερ αυτά τα 2 χρόνια τον είχα περάσει
με το να στέκομαι στην κεντρική πλατεία με μια ταμπέλα HUG ME όλο και κάτι θα είχα τσιμπήσει

ούτε στην πόλη μου ούτε στις διακοπές σε νησιά είδα χαιρι
μόνο σε ένα ταξίδι στην Πολωνια με έκανε match ένα ωραίο μουνί αλλά επειδή αργούσε να απαντήσει και εγώ δεν είχα ιντερνετ και περιμενα σε μια καφετέρι της έστειλα κάτι του στυλ "στειλε να κανονισουμε να σε γαμήσω"  και απάντησε αμέσως ότι την προσβααλα και αν θελω να γαμήσω να πάω στις πουτάνες
ε,και πήγα τελικά

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
έχω το τιντερ στο κινητό,2 χρόνια τώρα
όχι μόνο δε γάμησα ποτέ αλλά ούτε καν match δε με κάνανε σχεδόνν ποτέ

2 χοντρές μόνο που τους έγραψα και δε μου απάντησαν
μια χοντρή που μου έγραψε,δε της απάντησα και με έκανε unmatch

αυτές οι 3 χοντρές είναι η ψαριά μου στα 2 χρόνια που το χρησιμοποιώ
δλδ αν τον χρόνο που αφιέρωσα στο τιντερ αυτά τα 2 χρόνια τον είχα περάσει
με το να στέκομαι στην κεντρική πλατεία με μια ταμπέλα HUG ME όλο και κάτι θα είχα τσιμπήσει

ούτε στην πόλη μου ούτε στις διακοπές σε νησιά είδα χαιρι
μόνο σε ένα ταξίδι στην Πολωνια με έκανε match ένα ωραίο μουνί αλλά επειδή αργούσε να απαντήσει και εγώ δεν είχα ιντερνετ και περιμενα σε μια καφετέρι της έστειλα κάτι του στυλ "στειλε να κανονισουμε να σε γαμήσω"  και απάντησε αμέσως ότι την προσβααλα και αν θελω να γαμήσω να πάω στις πουτάνες
ε,και πήγα τελικά

:2funny: :2funny: :2funny:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.690
Πόντοι
5.827
Vespr το έχει δοκιμάσει κανείς;

litafade

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2019
Κριτικές
8
Like
617
Πόντοι
301
Για τους σχετικά ευκατάστατους lunona. Προσοχή στα προφιλ που έχουν σκοπό να σας φάνε απλά τα λεφτά.

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.655
Πόντοι
3.427
Όταν καταλάβετε ότι το καλύτερο app για να γαμήσεις, είναι το μυαλό σας... τα ξαναλέμε !!!

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.454
Πόντοι
216
Εγω με 2 βγηκα απο Τιντερ, η μια ηταν φιλη φιλης της δικιας μου κι εγινα τσιμπουκι.
Με αλλη μια μιλαγα απο κει μεσα και παλι επαθα την ιδια πανωλεθρια.  :heavymetalbig:
Ουτε ο Κουλης να ημουνα!
Το εσβησα και ησυχασα.
Ειχα μιλησει με πολλες αλλες απο κει μεσα αλλα εχουν πολλα ψυχολογικα και θελουν πολυ μπουρου μπουρου.
Και εντελει ολα τα καργιολιδια εκει μεσα λενε οτι δε θελουν ONS και μαλακιες παρομοιες.
Νομιζουν οτι ειναι το γραφειο συνοικεσιων Λουης.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.513
Πόντοι
2.356
Εγώ τα χω πει και τα θα τα ξαναπώ: έχω γαμησει αρκετά - και χωρίς αρχικά να το περιμένω - από Τουίτερ.  Αν θέλετε, σας τα γράφω εδώ πιο αναλυτικά.

Baby face

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Αυγ 2013
Κριτικές
24
Like
4.214
Πόντοι
1.666

Μπορεί, αν δεν είσαι παντρεμένος. Εγώ όμως που είμαι αλλά δεν το δηλώνω εξαρχής δημόσια και δεν μπορώ να βγάλω εξ αυτού του λόγου φωτό με τη φάτσα μου φόρα παρτίδα, ενώ έχω κάνει σε πολλές "like", είτε δεν μου κάνουν καν match επειδή δεν βλέπουν αν τους κάνω (λογικό), είτε οι ελάχιστες που μου έχουν κάνει, όταν τους έσκασα το μυστικό, ή με κάναν unmatch με την μια ή πρώτα με έβρισαν και αμέσως μετά με έκαναν unmatch. Οπότε το ενδιαφέρον νήμα για αρκετούς από εμάς θα ήταν το "ποιό είναι το καλύτερο app για παντρεμένους για να βρεις να γαμήσεις χωρίς πληρωμή". Αλλά προφανώς κάτι τέτοιο είναι ουτοπικό στην Ελλάδα, οπότε πάμε παρακάτω.

tannis(1)

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Like
6
Πόντοι
0

litafade

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2019
Κριτικές
8
Like
617
Πόντοι
301
και πως τα ξεχωριζουμε αυτα τα προφιλ;;;

Εγώ πλέον ζητάω από το πρώτο - δεύτερο μήνυμα να μου επαληθεύσουν οτι είναι πραγματικό προφίλ. Είτε με το να μιλήσουμε τηλεφωνικά (δεν το δέχονται αυτές που το μυαλό τους είναι στις δωροκάρτες) είτε ζητάω φωτογραφία με το πρόσωπο τους και το όνομα μου γραμμένο σε χαρτάκι. Και πάλι προσοχή στο photoshop! Την τελευταία εβδομάδα μόνο, έχω κάνει report σε 4 προφίλ.

litafade

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2019
Κριτικές
8
Like
617
Πόντοι
301
Εγώ τα χω πει και τα θα τα ξαναπώ: έχω γαμησει αρκετά - και χωρίς αρχικά να το περιμένω - από Τουίτερ.  Αν θέλετε, σας τα γράφω εδώ πιο αναλυτικά.

Ισχύει, βέβαια θέλει πολύ διαφορετική προσέγγιση. Έχω μέσο όρο 1/έτος χωρίς φανατική ενασχόληση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom