Πρόκειται για συγκλονιστικό καπνιστό, μακράν το καλύτερο των Ardbeg αλλά και όλων των Islay ουίσκι που έχω δοκιμάσει. Άν γουστάρεις καπνιστά επένδυσε άφοβα, θα πάθεις πλάκα.παρακαλώ αν έχει κανείς άποψη έχοντας πιει (όχι googlaροντας...)
ομοίως και για food pairing με το συγκεκριμένο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιό είναι το αγαπημένο σας ουίσκυ;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 62K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.288
- Πόντοι
- 3.556
Θα σε ξενίσει η μυρωδιά γιατί είναι πιο καπνιστό από το Lagavulin. Στο λαιμό βέβαια κατεβαίνει πιο νορμαλ, αν και θα του έβαζα μια δυο γουλιές νερό (όχι πάγο).παρακαλώ αν έχει κανείς άποψη έχοντας πιει (όχι googlaροντας...)
ομοίως και για food pairing με το συγκεκριμένο
Για food pairing δεν ξέρω να σου πω, πάντα πίνω το ουίσκι σκέτο εκτός τραπεζιού με φαγητό
boubounitos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2018
- Like
- 1.801
- Πόντοι
- 201
Jack Daniels single barrel...κι όταν δεν υπάρχουν χρήματα το απλό. Στην καθημερινότητα πίνω ένα ποτηράκι τσίπουρο σπιτικό του κουνιάδου μου ή κρασί από τον ίδιο και συχνά ουζο . Κυρίως Βαρβαγιαννη μπλε ή Πιτσιλαδή. Σταματώ εδώ μην το χέσω στο οφφ τοπικ.
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.492
- Πόντοι
- 8.846
Πρόκειται για συγκλονιστικό καπνιστό, μακράν το καλύτερο των Ardbeg αλλά και όλων των Islay ουίσκι που έχω δοκιμάσει. Άν γουστάρεις καπνιστά επένδυσε άφοβα, θα πάθεις πλάκα.
thanks, θα αγοράσω - δοκιμάσω.Θα σε ξενίσει η μυρωδιά γιατί είναι πιο καπνιστό από το Lagavulin. Στο λαιμό βέβαια κατεβαίνει πιο νορμαλ, αν και θα του έβαζα μια δυο γουλιές νερό (όχι πάγο).
Για food pairing δεν ξέρω να σου πω, πάντα πίνω το ουίσκι σκέτο εκτός τραπεζιού με φαγητό
επίγευση στο τέλος τι σας αφήνει?
υγ
food pairing εννοώ ένα τυρί, μια σοκολάτα...
Διαγραμμένο μέλος 222193
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2022
- Like
- 400
- Πόντοι
- 21
Blanton's απο τα Bourbon και απο Σκωτσεζικα Ledaig 21y.o( το ακριβοτερο που εχω δοκιμασει,αγορασμενο απο Αγγλια)Jack Daniels single barrel...κι όταν δεν υπάρχουν χρήματα το απλό. Στην καθημερινότητα πίνω ένα ποτηράκι τσίπουρο σπιτικό του κουνιάδου μου ή κρασί από τον ίδιο και συχνά ουζο . Κυρίως Βαρβαγιαννη μπλε ή Πιτσιλαδή. Σταματώ εδώ μην το χέσω στο οφφ τοπικ.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.987
- Πόντοι
- 9.297
Haig με πάγο.
Το Τζώνυ πίνεται και με κόκαργιολα...
Το Τζώνυ πίνεται και με κόκαργιολα...
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.288
- Πόντοι
- 3.556
Μια απροσδιόριστη αλμύρα ... οπότε αν θες το σπας με biter σοκολάτα με πολύ κακάοthanks, θα αγοράσω - δοκιμάσω.
υγ
Αν το πάρεις από ψαγμένη κάβα, πάρε απαραιτήτως και το Tullibardine Sovereign και θα με θυμηθείς
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.492
- Πόντοι
- 8.846
πρέπει να είναι πολύ ιδιαίτερο, μια χαρά.Μια απροσδιόριστη αλμύρα ... οπότε αν θες το σπας με biter σοκολάτα με πολύ κακάο
Αν το πάρεις από ψαγμένη κάβα, πάρε απαραιτήτως και το Tullibardine Sovereingn και θα με θυμηθείς
ναι κι εγώ κάτι σε μαύρη σοκολάτα σκεφτόμουν. ή ροκφόρ αλλά αυτό είναι δική μου "έμπνευση" και δεν ξέρω...
Tullibardine Sovereingn...?
που κινείται γευστικά?
Διαγραμμένο μέλος 222193
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2022
- Like
- 400
- Πόντοι
- 21
Μου κεντριζει το ενδιαφερον το Glenallachie 10y.o Σκωτσεζικο και αρκετα υψηλοβαθμο 55.8%vol(δεν το εχω δοκιμασει ακομα).
Τσέκαρε την περιγραφή στο site της Ardbeg, πιστεύω εξηγούν την όλη αίσθηση 100% εύστοχα. Εκτός από την επίγευση του peat (στα καλύτερά της), εγώ διακρίνω σαφέστατα ένα «χριστουγεννιάτικο» γίγνεσθαι (πεύκο/σταφίδες/μόκκα).thanks, θα αγοράσω - δοκιμάσω.
υγ
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.288
- Πόντοι
- 3.556
Είναι γλυκόπιοτο με μια επίγευση ξηρών καρπώνπρέπει να είναι πολύ ιδιαίτερο, μια χαρά.
ναι κι εγώ κάτι σε μαύρη σοκολάτα σκεφτόμουν. ή ροκφόρ αλλά αυτό είναι δική μου "έμπνευση" και δεν ξέρω...
Tullibardine Sovereingn...?
που κινείται γευστικά?
Πφφ με ξεκίνησες με τα Σκωτσέζικα τώρα ... πάρε και Jura και το Loch Lomond είτε το Original είτε το Signature
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.492
- Πόντοι
- 8.846
είσαι του bourbon?Είναι γλυκόπιοτο με μια επίγευση ξηρών καρπών
Πφφ με ξεκίνησες με τα Σκωτσέζικα τώρα ... πάρε και Jura και το Loch Lomond είτε το Original είτε το Signature
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.288
- Πόντοι
- 3.556
Bourbon οχι δεν θα το έλεγα ... Πίνω μόνο Blanton's & Woodford Reserveείσαι του bourbon?
Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 33
- Like
- 12.568
- Πόντοι
- 4.496
Ο Γιαννος που περπαταει...
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.987
- Πόντοι
- 9.297
Με κόκκινα παπούτσια για εμάς που κινούμαστε μακρυά από τις παρυφές της σώου μπηζ.Ο Γιαννος που περπαταει...
Διαγραμμένο μέλος 222193
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2022
- Like
- 400
- Πόντοι
- 21
Και το Michter ειναι ωραιοBourbon οχι δεν θα το έλεγα ... Πίνω μόνο Blanton's & Woodford Reserve