Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 824
- Πόντοι
- 146
Πωωω...Με κατέστρεψες...Πάω να βγάλω τα φουντούκια από το ντουλάπι (δεν έπρεπε να το θυμηθώ αυτό)
Τα σέβη μου Chris
χαχαχαχα
Καπως ετσι φιλε.
Πωωω...Με κατέστρεψες...Πάω να βγάλω τα φουντούκια από το ντουλάπι (δεν έπρεπε να το θυμηθώ αυτό)
Τα σέβη μου Chris
χαχαχαχα
Καπως ετσι φιλε.
Άστα αυτά και κατέβα προς κέντρο από δευτέρα να πιούμε κανένα.
οταν χειμωνιασει λιγο προτιμω το oban...
τελευταια τελειωνω ενα macallan double cask 12... σχετικα πιο λεπτη γευση συγκριτικα με το oban...μια αμυδρα γλυκια μυρωδια στην αρχη αλλα και ως επιγευση..... παρολα αυτα επιμενω oban
συνηθως τα μαλτ τα συνοδευω μ ενα καπνιστο με παπρικα αμυγδαλο...
ωραια φαση να ξερεις να απολαμβανεις ενα καλο ποτο...
και μονος και με φιλους
Με φίλους ωραίο,γιατί βγαίνεις εξω ή μαζευεστε σε σπιτι κλπ.
Μονος ωραία φαση.Με μια καλή ταινιούλα το βράδυ.
Δευτέρα είχα και εγκαίνια 1 έτος..Γινότανε και χαμούλης...Τι να σου πω τώρα...Άστα αυτά και κατέβα προς κέντρο από δευτέρα να πιούμε κανένα.
Ωραίο όντως απλώς όχι του γούστου μου χωρίς να σημαίνει ότι δεν δέχομαι το υψηλότατο επίπεδο του. Είναι σαν τις Porshe εμένα. Εάν κάποιος μου έδινε μία, πάλι θα την πούλαγα, πάλι DB9 θα ήθελαεξαιρετικο ειναι το Nikka Taketsuru 17y.
Για τους μυημενους να το δοκιμασετε!
εξαιρετικο ειναι το Nikka Taketsuru 17y.
Για τους μυημενους να το δοκιμασετε!
Ωραίο όντως απλώς όχι του γούστου μου χωρίς να σημαίνει ότι δεν δέχομαι το υψηλότατο επίπεδο του. Είναι σαν τις Porshe εμένα. Εάν κάποιος μου έδινε μία, πάλι θα την πούλαγα, πάλι DB9 θα ήθελα
Ομορφο, καλος ηχος, δυνατο, δεν στριβει.
ισχύει απόλυτα. Και πάλι όμως "έρως" είναι αυτός
Μιας και το θεμα του νηματος ειναι το πιωμα και αφου το πηγαμε και λιγο στα αμαξια...τσεκαρε και ενα αλλο εργαλειο που εχει φτιαχτει για να στριβει, καθως και το πιωμα μεσα στο εργαλειο.
Δεν ειναι δικο μου, απλα τσεκαρε εργαλειο και πιωμα.
ΕΤΣΙ>>
άνθρωπος με όραμα που επιθυμεί να το κάνει πράξη. Στο εύχομαι φίλε μου