st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.472
- Πόντοι
- 366
ελα κρις, χτυπα το
αν κι εγω ειμαι για ενα απ αυτα:
talisker storm πολύ καλό
ελα κρις, χτυπα το
Γνώμη μου , πετάς λεφτά με ειδικές εκδόσεις.
Όλα είναι στην τριπλή τιμή του απλού.
Το σπέσιαλ CRAGGANMORE δηλαδή , από το απλό .... τόση διαφορά που να το πληρώσεις τριπλό ;;;;;
Αν θες ντε και καλά να τα σκάσεις χοντρά σε κάποια περίσταση
πας σε κάτι που δεν έχει απλή έκδοση !
Πορτ Ελεν μόνο .
(Να το πιείς μόνος , εννοείται , όχι να κερνάς τίποτε χάσκες).
Το σπέσιαλ CRAGGANMORE δηλαδή , από το απλό .... τόση διαφορά που να το πληρώσεις τριπλό ;;;;;
Πορτ Ελεν μόνο .
Τι νοημα εχει να πιεις κατι μονος σου; Τι ευχαριστηση μπορει να σου δωσει κατι τετοιο;
Η χαρα ειναι στη καλη παρεα και στα πιωματα που θα κανεις μαζι.
Αγχολυτικό, κύριε. Είναι στιγμές που θέλεις την ησυχία σου. Να αράξεις σε μια πολυθρόνα μόνος σου, και να απολαύσεις π.χ. ένα καλό πούρο με ένα ποτήρι καλό ρούμι, συνοδεία μουσικής που παίζει σιγανά.
ετσι ακριβως!Αγχολυτικό, κύριε. Είναι στιγμές που θέλεις την ησυχία σου. Να αράξεις σε μια πολυθρόνα μόνος σου, και να απολαύσεις π.χ. ένα καλό πούρο με ένα ποτήρι καλό ρούμι, συνοδεία μουσικής που παίζει σιγανά.
Πορτ Ελεν μόνο .
Δεν εχω δοκιμασει ποτε κανενα ρουμι, τι προτεινεις ως αρχη;
Δεν εχω δοκιμασει ποτε κανενα ρουμι, τι προτεινεις ως αρχη;
Έχεις άντερα.
Το 12ωρο καθημερινό μου φαίνεται φυσιολογικό (με την αντίστοιχη αμοιβή και ενδιάμεση καβλάντα στο bou).
Οχι όμως τα ωράρια που λες. Και με εμβόλιμο αλκοόλ.
Ακόμη και νέος στην ηλικία δύσκολα κρατάει κάποιος τέτοιους ρυθμούς.
Εύγε για την αντοχή, αλλά όχι για την υγεία μακροπρόθεσμα.
Να δουλεύουμε, να κονομάμε, να γλεντάμε αλλά να έχουμε δυνάμεις και για τα χρόνια που έρχονται.
Και πάλι εύγε για την αντοχή!
Ξεκινήστε με Havana Club Anejo Reserva, και στην περίπτωση που σας αρέσει, τα ξαναλέμε.
Θα πρότεινα το plantation το 8ρι. Μεστό γλυκόπιοτο και εύκολο για ξεκίνημα. Κατόπιν υπάρχουν πολλές επιλογές.
Ωραίο και το Talisker...Οπως προανέφερα είμαι πιο κοντα στο Glenfarclas ως αρώματα αλλά αυτό είναι η χαρά της ανταλλαγής ιδεών...Μετά το φαγητό ένα ποτηράκι Olympian reserve (metaxa) μαζί με λίγη 80% Bitter σοκολάτα είναι το γούστο μου (όταν δεν το συνεχίζω με κρασί που συνήθως αυτό κάνω).
Εχει αρκετες πληροφοριες, διαβαζω πινοντας talisker. Οτι πρεπει για μετα το φαγητο.
Ωραίο και το Talisker...Οπως προανέφερα είμαι πιο κοντα στο Glenfarclas ως αρώματα αλλά αυτό είναι η χαρά της ανταλλαγής ιδεών...Μετά το φαγητό ένα ποτηράκι Olympian reserve (metaxa) μαζί με λίγη 80% Bitter σοκολάτα είναι το γούστο μου (όταν δεν το συνεχίζω με κρασί που συνήθως αυτό κάνω).
Δεν μου αρεσει η γευση απο το brandy ουτε απο το κρασι. Μαυρη σοκολατα μαζι με φουντουκια παει περιφημα με το talisker. Στα σωστα μαγαζια, ετσι στο σερβιρουν αλλωστε.