Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 824
- Πόντοι
- 146
Το κλασικο ειναι διαχρονικο και τελειο !!!
Τα αλλα τα εχεις δοκιμασει;
Το κλασικο ειναι διαχρονικο και τελειο !!!
Βεβαια, αλλα κανενα δεν ειναι σαν το πρωτο, το κλασικο. Εσυ?Τα αλλα τα εχεις δοκιμασει;
τωρα εβαλα πινω ενα τζονι μαυρο με μπαλιτσα ειναι νομιζω για τη τιμη του μια καλη επιλογη
https://[URL unfurl="true"]www.google.com/search?q=tullamore+d.e.w.+original&sxsrf=ACYBGNQe1m4V3eSmtYJJL-G-UnjdE4WmAg:1575137874964&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=QyF_IUUgVFIscM%253A%252CAELnpmvzSNPFxM%252C_&vet=1&usg=AI4_-kRS_H8W7ifYiiO__iA6zF60myQSgw&sa=X&ved=2ahUKEwiYsInsxZLmAhWN_aQKHdNlB9cQ9QEwCXoECAcQBg#imgrc=8FQ2yLGvY3YVRM:&vet=1[/img[/URL]]
Tullamore Dew, από τα καλύτερα Ιρλανδέζικα.
[/quote]
Ισχύει.
Το καλύτερο blend που έχω δοκιμάσει.
Στα malts, το Lagavulin είναι μια σταθερή κλασική αξία. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα το 12άρι, έχω ακούσει όμωςε ότι είναι καλύτερο και από το κλασικό 16άρι!
Το Talisker είναι επίσης πολύ καλό και πιο προσιτό στην τιμή.
ΜΕ το12 αρι θα σου φύγει το μυαλό είναι απο οτι μου είπαν κατευθείαν από το βαρέλι χωρίς να αραίωση.Από ότι κατάλαβα σου αρέσουν τα καπνιστα το δοκιμασα με συνοδεία αυγοταραχο δεν σου λεω τίποτα.Το μπουκάλι το βρίσκω γύρω στα 125 ευρώ αλλα ειναι περιορισμενες φιαλες.αυτα απο εμενα μην ξεχασω και το Τζόνι μπλε μου αρέσει πολύΙσχύει.
Το καλύτερο blend που έχω δοκιμάσει.
Στα malts, το Lagavulin είναι μια σταθερή κλασική αξία. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα το 12άρι, έχω ακούσει όμωςε ότι είναι καλύτερο και από το κλασικό 16άρι!
Βεβαια, αλλα κανενα δεν ειναι σαν το πρωτο, το κλασικο. Εσυ?
Στα malts, το Lagavulin είναι μια σταθερή κλασική αξία.
Ωραίος!ΜΕ το12 αρι θα σου φύγει το μυαλό είναι απο οτι μου είπαν κατευθείαν από το βαρέλι χωρίς να αραίωση.Από ότι κατάλαβα σου αρέσουν τα καπνιστα το δοκιμασα με συνοδεία αυγοταραχο δεν σου λεω τίποτα.Το μπουκάλι το βρίσκω γύρω στα 125 ευρώ αλλα ειναι περιορισμενες φιαλες.αυτα απο εμενα μην ξεχασω και το Τζόνι μπλε μου αρέσει πολύ
Talisker, οτι καλυτερο αυτη τη στιγμη μαζι με τους Ιαπωνες. Ανεξαρτητα με τη τιμη του, γαμαει. Σωστες εντασεις χωρις να χανει τη δυναμη του ουτε ομως να περνα στην υπερβολη.
Ασχετα με το θεμα κοστος, το παρακατω ουισκι, πολυ δυσκολα βρισκει αντιπαλο.
Δοκιμαστε, ελατε μετα να γραψετε εντυπωσεις, απο τη δοκιμη σας και απο αυτο αλλα και απο τους ανταγωνιστες του.
Όντως. Είναι όπως με τα κρασιά. Υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ κρασιού των €5 και των €50, αλλά μηδαμινή μεταξύ €50 & €1000, αν δεν είσαι γευσιγνώστης.Όσον αφορά στα πανάκριβα ποτά, αυτά είναι για επένδυση και μόνο. Αμφιβάλλω αν υπάρχουν πολλοί που έχουν δοκιμάσει ουίσκι των 1000 ευρώ και να ήξεραν να το εκτιμήσουν. (Ιδίως αν είναι τίποτα Τεξανοί πετρελαιοπαραγωγοί!)
Τέλος, για μένα τα αγαπημένα μου είναι το Laphroaig, που έχει μια αρκετά έντονη καπνιστή γεύση και το Glenfiddich, κατά προτίμηση των 18 ετών.
Αν θέλουμε να ξεσκιστούμε στην τρολιά και τη φούσκα, είναι εύκολο ...
Δοκιμάστε αυτό , επίσης δεν είναι το ακριβότερο που υπάρχει και πείτε μου !!!!!!!!!
Μόνο 3500 στερλίνες το μπουκάλι
Υ.Γ. Καλό είναι να έχουμε αίσθηση του γελοίου. Και της πραγματικότητας.
Εκτός κι αν πίνουμε 1 σφηνάκι τη βδομάδα, οπότε το μπουκάλι κρατάει κανά 2μηνο .
Σιγά ρε τύπε.
Εδώ μέσα υπάρχουν τύποι που κατεβάζουν και μία ντουζίνα Λατούρ στην καθισιά τους.