alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
78 είναι όλες!!!
Ημουν σιγουρος οτι θα το ελεγες!!!!
78 είναι όλες!!!
Τις οποιες εβαζαν η Ελευθεροτυπια, τα Νεα και το Εθνος κατα κορον εκεινη την εποχη. Πιασαμε παλι την παλαιοντολογια. Πλακα πλακα δεν ανοιγουμε ενα θρεντ για την Λιανη? Σηκωνει.
To πεπρωμενον φυγειν αδυνατον...Συστήσου μας τότε....καταδικάζεις την λοβοτομιμένη αριστερά και τους εκφραστές στης σαν τον πάπιο, ποντικό κλπ ????
Εχουν παθει μια ψιλοπλακα τα παιδια με τα ισοβια του Κορκονεως αλλα θα τους περασει...Πολύ κλάψα διακρίνω στο "εθνικόφρον" στρατόπεδο (και μάλιστα απο τους πολιτισμένους -με ή και χωρίς εισαγωγικά- του χώρου).
Τόση πτώση ηθικού πια;
Εχουν παθει μια ψιλοπλακα τα παιδια με τα ισοβια του Κορκονεως αλλα θα τους περασει...
Και ξανα προς την λιγδα τραβα-η δεκσια-και ξανα προς την λιγδα τραβα...
ο Κορκονεας ειναι δεξιος?
Δεν το ξερω θετικα,αλλα εκει κατου δεν εχουν απομεινει και πολλοι απο τους αλλους...ο Κορκονεας ειναι δεξιος?
Εχουν παθει μια ψιλοπλακα τα παιδια με τα ισοβια του Κορκονεως αλλα θα τους περασει...
Τι στην ευχή;
Πολύ κλάψα διακρίνω στο "εθνικόφρον" στρατόπεδο (και μάλιστα απο τους πολιτισμένους -με ή και χωρίς εισαγωγικά- του χώρου).
Τόση πτώση ηθικού πια;
Και πως θα πάρουμε αύριο την Κόκκινη Μηλιά;
Πάντως η Δικαιοσύνη ομίλησε, που περιμένανε και κάτι ψυχές εδω. ;)
Δεν είναι πλέον ο "φερόμενος ως εγκληματίας" είναι ο σκέτα "εγκληματίας", και με τη βούλα του Νόμου.
(Και μάλιστα, αν θυμάμαι καλά, αυτός που δεν έχει πια πολιτικά δικαιώματα, για να μην ξεχνιόμαστε).
Το ορθό είναι πρωτοδίκως καταδικασθείς...
Οι ποινές πρέπει να καταστούν αμετάκλητες...
Σας συγχαίρω πάντως για την πίστη στην αστική δικαιοσύνη...
Πάντα τέτοια!
Αντί να έχετε στήσει μνημείο στον κορκό που με την επική μαλακία του σας έβγαλε για λίγο από τον υπόνομο, πανηγυρίζετε με απόφαση της.. αστικής δικαιοσύνης...
Όσο για κλαψομούνιασμα, δεν σας παίρνει...
Και όχι, δεν θέλουμε την κόκκινη μηλιά...
Λευτεριά στην ελληνική μειονότητα του άγιου παντελεήμονα μονάχα!
Σου ειπα την αποφαση την εχω γραμμενη στους ορχεις μου...τις αντιδρασεις σας σχολιασα...αλλο πραμα αυτο.Αντί να έχετε στήσει μνημείο στον κορκό που με την επική μαλακία του σας έβγαλε για λίγο από τον υπόνομο, πανηγυρίζετε με απόφαση της.. αστικής δικαιοσύνης...
Για να βγεις στο δρομο θελει και κατι που λεγεται αρχιδια...και που δεν υπαρχουν πισω απο το πισι.Όσο για κλαψομούνιασμα, δεν σας παίρνει...
Και όχι, δεν θέλουμε την κόκκινη μηλιά...
Λευτεριά στην ελληνική μειονότητα του άγιου παντελεήμονα μονάχα!
Η ιδια δικαιοσυνη δεν αθωωσε τον Μελιστα? Επιλεκτικα ειναι καλη δηλαδη?
Αχαχαχαχαχα...μιλησε και ο συνηγορος του Πλυτζανοπουλου....ΥΓ. Σε κάτι περίεργους θορύβους που θα διαβάσεις, μην δώσεις σημασία.
Κάτι περίεργα τυπάκια είναι, που δεν την βρίσκουν μόνα τους και γυρίζουν σε φασιστοφόρουμ.
Σου ειπα την αποφαση την εχω γραμμενη στους ορχεις μου...τις αντιδρασεις σας σχολιασα...αλλο πραμα αυτο.Για να βγεις στο δρομο θελει και κατι που λεγεται αρχιδια...και που δεν υπαρχουν πισω απο το πισι.
Τα εχουμε ξαναπει αυτα...το γελιο και η σφαλιαρα ενεδρευουν ΕΞΩ...
Σου ειπα την αποφαση την εχω γραμμενη στους ορχεις μου...τις αντιδρασεις σας σχολιασα...αλλο πραμα αυτο.