Νέα

Ποινή ισόβιας για τους ειδικούς φρουρούς στην υπόθεση Αλ. Γρηγορόπουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Αγαπητέ μου, δεν έχω τίποτα μαζί σου, πίστεψέ με, αλλά λέω να μην απαντήσω σε τέτοιου επιπέδου "επιχειρήματα".
Ρώτα σχετικά τον str8 και τον streetwalker, με ξέρουν.

Φιλε μου ούτε επιχειρημα ηταν, ουτε σε σενα αναφεροταν. Μια απλη απορια ηταν. Δεν χρειαζεται να ρωτησω καποιον εξαλλου.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Η ιδια δικαιοσυνη δεν αθωωσε τον Μελιστα? Επιλεκτικα ειναι καλη δηλαδη?

Εντάξει, υπάρχει ένα δικαιόμετρο, ανάλογα με την απόφαση.
Για τον Μελιστά είναι κοντά στο 0, απολύτως άδικη, έπρεπε να τουφεκιστεί μιας και τότε υπήρχε θανατική ποινή.
Για τον Κόρκυ πρέπει να πιάνει άριστα, μιας και τον έχωσαν μέσα τον τσέο/χοιρινό/δολοφόνο.

Τώρα, αν τους πεις ότι δικονομικά είναι πουτάνα το θέμα, είσαι πουστάκι σίγουρα.

ΥΓ. Αλήθεια, θα δούμε τίποτα αφίσσες και καταλήψεις του στυλ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΚΟΡΚΥ
(κατά το Γκόρκυ, Τρότσκυ κτλ)

ή τζάμπα θα περιμένω;

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Σου ειπα την αποφαση την εχω γραμμενη στους ορχεις μου...τις αντιδρασεις σας σχολιασα...αλλο πραμα αυτο.Για να βγεις στο δρομο θελει και κατι που λεγεται αρχιδια...και που δεν υπαρχουν πισω απο το πισι.

Τα εχουμε ξαναπει αυτα...το γελιο και η σφαλιαρα ενεδρευουν ΕΞΩ...

ο straight ειναι πολιτισμενος, και νομοταγης.
Η διεκδικηση των δικαιωματων του γινεται με πολιτισμενο τροπο.
Μα καλα θες να λερωσει κανενα κοστουμι?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ρε μπαγάσα, το χιούμορ δεν ήταν ποτέ το δυνατό σου σημείο, αλλά ας είναι.      :-*

Πάντως μ' άρεσε εκείνο που είπες για τον "αξιόλογο" Βορίδη, τον "Σαρκοζί" της Ελλάδας.
Αλήθεια, ήταν Σαρκοζί και τότε που κυκλοφόραγε ως αρχηγός αγέλης παρακρατικών με τα καδρόνια; Θα έχεις δει τις φωτογραφίες, υποθέτω.   :)  

Αλήθεια, αυτές οι "αγέλες παρακρατικών" κυνηγούσαν αθώες γιαγιάδες στο δρόμο ή απλά πλακώνονταν με αγέλες άλλων παρακρατικών (άλλου κράτους προφανώς) που αντί για καδρόνια είχαν μολότωφ;
Και στην τελική, δεν μπορεί κάποιον να τον στοιχειώνει για πάντα το παρελθόν του...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ο straight ειναι πολιτισμενος, και νομοταγης.
Η διεκδικηση των δικαιωματων του γινεται με πολιτισμενο τροπο.
Μα καλα θες να λερωσει κανενα κοστουμι?

εσύ δηλαδή φίλε αρέσκεσαι στο να διεκδικείς τα δικαιώματά σου με βάρβαρο τρόπο και παράνομα μέσα???

Επισκέπτης
Eννοείς ότι την απόφαση θα την είχες γραμμένη στ' αρχίδια σου, όπως λες, ακόμα και αν το δικαστήριο έριχνε π.χ. 5 χρονάκια στον Κορκονέα ή δεν ασχολείσαι ιδιαιτέρως επειδή σε ικανοποιεί το αποτέλεσμα?
Και δεν τον αφηνε ελευθερο καλυτερα?

Ε?

Καλυτερα θα ητανε...να λιωσει στη μπουζου το παλικαρι?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ασφαλώς και την έχεις γράψει στους όρχεις σου αλλά αν ήταν αθωωτική ή φόνος εξ αμελείας θα άρχιζες τα καραγκιοζιλίκια περί κακού αστικού κράτους...

Έλα όμως που ΔΕΝ ήταν αθωωτική, ούτε αναγνωρίστηκε πως η πράξη έγινε "εξ αμελείας" (ή δι' εξοστρακισμού της σφαίρας), όπως μας είχαν πρήξει διάφοροι όλον αυτό τον καιρό.
Ήταν ΙΣΟΒΙΑ.
Και μάλιστα, με ΣΤΕΡΗΣΗ πολιτικών δικαιωμάτων.
Που πάει να πει, πάει μια ψήφος αμέσως- αμέσως.      :)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ακομα να το καταλαβεις?  :boobies: :boobies:

αν δηλώνεις βάρβαρος εγκληματίας και το καμαρώνεις είναι δικαίωμά σου βέβαια, από την άλλη όμως δεν μου αφήνει κανένα περιθώριο να μην σου απευθύνω αυτό  :birdman:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Αλήθεια, αυτές οι "αγέλες παρακρατικών" κυνηγούσαν αθώες γιαγιάδες στο δρόμο ή απλά πλακώνονταν με αγέλες άλλων παρακρατικών (άλλου κράτους προφανώς) που αντί για καδρόνια είχαν μολότωφ;
Και στην τελική, δεν μπορεί κάποιον να τον στοιχειώνει για πάντα το παρελθόν του...

Ποιες αγέλες μωρέ, πλάκα κάνεις; Κουκουλοφόροι σε Αθήνα / Θεσσαλονίκη, και σε συγκεκριμένα σημεία το πολύ.
Μόλις πήγαν λίγο πιο έξω, γέλασε κάθε πικραμένος...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Καλέ μου ίσιε

α. Οι αγέλες παρακρατικών είναι ΜΕ ή ΧΩΡΙΣ εισαγωγικά;

β. Να υποθέσω οτι θεωρείς εξ ίσου "αξιόλογους" και τους επικεφαλής των ομάδων με τις μολότωφ; Ή μόνον ο Βορίδης ήταν ο αξιόλογος;

γ. Για το "στοίχειωμα" (sic) του παρελθόντος ας μην πω τίποτα καλύτερα.     :)

Επισκέπτης
Ασφαλώς και την έχεις γράψει στους όρχεις σου αλλά αν ήταν αθωωτική ή φόνος εξ αμελείας θα άρχιζες τα καραγκιοζιλίκια περί κακού αστικού κράτους...
Στ'αρχιδια μου θα την ειχα γραψει και παλι...αλλα θα υπηρχαν κατι συνεπειες,ξερεις ποιες...
Όσο το γέλιο και τη σφαλιαρα, άσε το...
Τρέχα να κρυφτείς σε κανά πανεπιστήμιο.
Ετοιμασε μια τρυπα για καβατζα και ασε τους αλλους...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ξεχασα...υπαρχουν και οι ροχαλες...

Αχαχαχαχαχαχαχαχα

Πρέπει να έχεις φάει πολλές τέτοιες στην πραγματική ζωή, ε;
Άτιμη κενωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις...

Έλα όμως που ΔΕΝ ήταν αθωωτική, ούτε αναγνωρίστηκε πως η πράξη έγινε "εξ αμελείας" (ή δι' εξοστρακισμού της σφαίρας), όπως μας είχαν πρήξει διάφοροι όλον αυτό τον καιρό.
Ήταν ΙΣΟΒΙΑ.
Και μάλιστα, με ΣΤΕΡΗΣΗ πολιτικών δικαιωμάτων.
Που πάει να πει, πάει μια ψήφος αμέσως- αμέσως.      :)

Προσωπικά είχα πει ότι μου κάνει κάτι σε ενδεχόμενο δόλο...
Από εκεί και πέρα, σέβομαι τις αποφάσεις ακόμη και αν διαφωνώ μαζί τους. Μπορείς εσύ να πεις το ίδιο;
Όσο για τη χαμένη ψήφο, επί πασοκ διορίστηκε αν δεν με απατά η μνήμη μου...

εσύ δηλαδή φίλε αρέσκεσαι στο να διεκδικείς τα δικαιώματά σου με βάρβαρο τρόπο και παράνομα μέσα???

Ο υ/π είναι μέγας αγωνιστής τύπε...
Απλά αν δει τσέο αυτόματα ψάχνει για αει να κρυφτεί ή θυμάται το σύνταγμα, την εσδα και άλλα αστικά σκουπίδια.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Στ'αρχιδια μου θα την ειχα γραψει και παλι...αλλα θα υπηρχαν κατι συνεπειες,ξερεις ποιες...Ετοιμασε μια τρυπα για καβατζα και ασε τους αλλους...

Κατά τα λοιπά δεν απειλείς, δεν τραμπουκίζεις και κάνεις έντιμο δημόσιο διάλογο...

Επισκέπτης
Πρέπει να έχεις φάει πολλές τέτοιες στην πραγματική ζωή, ε;
Άτιμη κενωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις...
Αφισσες κολαω ο δολιος,που να τα βαλω με τους θαμωνες των τρεντομπαρων...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom