Νέα

Ποινή ισόβιας για τους ειδικούς φρουρούς στην υπόθεση Αλ. Γρηγορόπουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Αν Λευτερακη εννοεις τον Βενιζελο, παρασυρθηκες. Μαλλον Βαγγελακη εννοεις. Πηγες λιγες δεκαετιες πισω. Οσο για τη Ντορα, κατσε να δουμε, γιατι την βλεπω στο Επικρατειας του Πασοκ ως "διευρυνθεισα" που λεγανε και το 1978.
Σωστά, μπερδεύτηκα, Βαγγελάκη ήθελα να πω και παρασύρθηκα. Τυχαίο? Δεν νομίζω.

Πάντως, εκτιμήσεις κάνουμε, δεν είμαι χαρτορίχτρα να ξέρω ακριβώς τι θα γίνει.

Εκτιμώ ότι οι συνθήκες για την διάλυση είναι ιδανικές αυτή τη φορά και κυρίως λόγω ΛΑΟΣ, αλλά και υπό την προϋπόθεση ότι η Ψηλή θα κάνει δικό της μαγαζί.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Να προσθέσω καθαρά σαν παρατηρητής, ότι το ΛΑΟΣ, θα μπορούσε με τις σημερινές συνθήκες (διάλυση της ακρομεσοδεξιάς) να κάνει εκπλήξεις και να "εμπνεύσει" σημαντικό ποσοστό ψηφοφόρων εάν ΔΕΝ είχε τον γραφικό Κ/Φ για αρχηγό.

εφοσον η ΔΑΠ δεν κοιταγε επι 30 χρονια να κανει κλαμπινγκ αλλα δινεις μαχες εναντια την αριστερα...τακτικη που οδηγησε στην απο-ιδεολογιοποιησει της δεξιας δεν θα μπορουσε ενα κομμα να κανει την "εκπληξη" που υπαινησεται ο Γιωργος και με βαση και την ευρωπαικη εμπειρια...

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

Εκτιμώ ότι οι συνθήκες για την διάλυση είναι ιδανικές αυτή τη φορά και κυρίως λόγω ΛΑΟΣ, αλλά και υπό την προϋπόθεση ότι η Ψηλή θα κάνει δικό της μαγαζί.

ολο διαλυση του ΛΑ.Ο.Σ βλεπουν καποιοι αλλα ολο ανεβαζει τα ποσοστα του....

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Συστήσου μας τότε....καταδικάζεις την λοβοτομιμένη αριστερά και τους εκφραστές στης σαν τον πάπιο, ποντικό κλπ ????

ο πορνοπαπος μπροστα στον φεθρυ ειναι ακροδεξιος με ναζιστικες τασεις...

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Εγώ πάντως μιλάω για διάλυση/αφανισμό ΝΔ.

ενας κοσμος για να ωριμασει θελει το δικο του χρονο ...ιδιαιτερα οταν ηταν μαθημενος να ζηταει προσληψεις και οταν ο καραμανλισμος δεν εχει ακομα ηττηθει ιδεολογικα σε ολοκληρωτικο επιπεδο.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
σίγουρα είναι ο τέρυ; Ο τέρυ θυμαμαι είχε δυσλεξία, έκανε και συχνά ορθογραφικά λάθη

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Οπωσδήποτε...
Ο Βορίδης είναι πρότυπο αξιόλογου ατόμου. Το αποδεικνύει το παρελθόν του και κυρίως οι δημόσιες τοποθετήσεις του όταν είχε το Ελληνικό Μέτωπο...

Κοίτα...
Σε μια χώρα σαν την ελλάδα με καθεστώς μαρξίζουσας δικτατορίας στα μμε και στο δημόσιο λόγο, είναι λογικό άτομα σαν το βορίδη να θεωρούνται ακροδεξιοί αν και οι θέσεις του ακόμη και επί εθνικού μετώπου ελάχιστα διέφεραν από αυτές πχ του σαρκοζύ ή του μπερλουσκόνι...
Αν ξεκολήσει κανείς από τις ταμπελίτσες, οι θέσεις του βορίδη είναι απλά "δεξιές" όπως εννοούν τη δεξιά στην ευρώπη και μάλιστα λιγότερο λαϊκιστικές από αυτές της τυπικής λαϊκής δεκσάς...

30 χρονια ακουω για διαλυση της κεντροδεξιας και νεα σχηματα που θα "εμπνευσουν" τον ψηφοφορο (ΔΗΑΝΑ, ΠΟΛΑΝ, ΚΕΠ, ΛΑΟΣ κλπ). Ε δεν γινεται, πως να το κανουμε. Εδω δεν ενεπνευσε ο Στεφανοπουλος, θα εμπνευσει ο Καρατζαφερης? Σε κανα δυο χρονια που η ΝΔ θα ειναι παλι κοντα στο 38-40% ολοι αυτοι θα ζητιανευουν συνεργασιες για να παρουν καμια καρεκλιτσα.

Η διαφορά είναι ότι το λαος αυξάνει τις δυνάμεις του σε κάθε εκλογική αναμέτρηση σε αντίθεση με δηανα και πολαν που καταποντίστηκαν σε διάστημα 2-3 εκλογικών αναμετρήσεων και του κεπ που αν θυμάμαι, δεν δοκιμάστηκε καν σε εκλογές...
Ο κ/φ είναι έξυπνος άνθρωπος και ξέρει από επικοινωνία και πολιτικό marketing - δεν πήγε να γίνει νδουλα στη θέση της νδουλας αλλά πήρε ένα κομμάτι ψηφοφόρων που η νδ έκανε ότι δεν ήξερε...

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Αυτό εννοώ και ελπίζω ο Καραμανλισμός ΙΙ

στην συνειδηση του δεξιου Ο καραμανλισμος ειναι ενιαιος...και ο κωστακης συννεχια του παλαιου καραμανλη....στοχος ειναι η αποδομηση και των δυο καραμανληδων....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
στην συνειδησαη του δεξιου Ο καραμανλισμος ειναι ενιαιος...και ο κωστακης συννεχια του παλαιου καραμανλη....στοχος ειναι η αποδομηση και των δυο καραμανληδων....

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι στόχος δικό σου αλλά ουδεμία σχέση έχει ο μεν με το δε. Πού πείραξε εν τέλει?

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Η διαφορά είναι ότι το λαος αυξάνει τις δυνάμεις του σε κάθε εκλογική αναμέτρηση σε αντίθεση με δηανα και πολαν που καταποντίστηκαν σε διάστημα 2-3 εκλογικών αναμετρήσεων και του κεπ που αν θυμάμαι, δεν δοκιμάστηκε καν σε εκλογές...
Ο κ/φ είναι έξυπνος άνθρωπος και ξέρει από επικοινωνία και πολιτικό marketing - δεν πήγε να γίνει νδουλα στη θέση της νδουλας αλλά πήρε ένα κομμάτι ψηφοφόρων που η νδ έκανε ότι δεν ήξερε...
δηανα ηταν αξιολογο δεξιο κομμα αλλα δεν αντεξε στον διπολισμο του 80
πολαν ηταν καιροσκοπικο και υποπτο,παρα πολλα φραγκα και το στιγμα οτι εφερε το ΠΑΣΟΚ στην εξουσια,  γιαυτο δεν μπορεσε να κεφαλαιοποιησει σε ψηφους την γκρινια των δεξιων για το καταντημα της ΝΔ
αντικειμενικα το ΛΑΟΣ ειναι το μονο δεξιο κοινοβουλευτικο κομμα

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι στόχος δικό σου αλλά ουδεμία σχέση έχει ο μεν με το δε. Πού πείραξε εν τέλει?

δεν θα πω παραπανω αλλα να μαθουν οι καραμανληδες οταν δινουν τον ορκο τους να τον κρατουν...και να παιρνουν κανενα τηλεφωνο...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Η ντορολίζα έχει βέβαια καλό μηχανισμό, πιστά στελέχη και μεγάλη πείρα αλλά είναι πλέον κάτι σε θηλυκό μαυρογιαλούρο, όσο και αν προσπαθεί να το κρύψει κάτω από τόνους πολιτικό make up...
Άσε που ως δήμαρχος και υπεξ ήταν κατ' εμέ από ανεπαρκής έως αποτυχημένη...
Εκτός αυτού πολιτικά πρεσβεύει ό,τι και ο ΓΑΠ όποτε δεν καλύπτει κάποιο κενό, όπως ο κ/φ...
Εκτιμώ, χωρίς βέβαια να μπορώ να κάνω την χαρτορίχτρα, ότι πλέον δεν την νοιάζει τόσο η πολιτική της επιβίωση όσο η εξόντωση του σαμαρά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom